• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üşeniyorum...

Renkliler, hassaslar, siyahlar, toz bezleri yikanacak. Ev kirklanacak. Yarina yemek yapilacak. Oooo isler bitmez. :KK45:

Of ev savaş alanı gibi mutfakta kahvalti duruyor daha bulaşık makinesi bosaltilacak buzdolabı silenecek....yatak odası desen kiyafaetler heryerde bi lilerin var orasida dağınık yapılacak ütü var mi siyahlar ve beyazlar yikanacak mi banyo ve ev ve balkonlara tıkanacak ama ben yapıyor muyum hayır elime cayimi aldım tv izliyorum bir ara yaparim

hafta başından beri ütü yapıcam ama yapamıyorum.özellikle salona koydum ki görünce rahatsız olurum yaparım diye ama henüz hiçbir işe yaramadı..temizlik ve ütü bugünün planını.. ama ne kadarı biter bilemem..keyif yapıyorum şu an..

bazen bende oyle oluyorum ... kendimi zorlamazsam her is bana bakiyor , bende onlara bakiyorum ...

Of ev savaş alanı gibi mutfakta kahvalti duruyor daha bulaşık makinesi bosaltilacak buzdolabı silenecek....yatak odası desen kiyafaetler heryerde bi lilerin var orasida dağınık yapılacak ütü var mi siyahlar ve beyazlar yikanacak mi banyo ve ev ve balkonlara tıkanacak ama ben yapıyor muyum hayır elime cayimi aldım tv izliyorum bir ara yaparim
Valla aynisini yapiyorum su an. Hic kalkasim yok. Cayi da cok sevmem ama oturmus cay iciyom. Kendime bahane olarak mi goruyom ne cayi

Valla bende aynı durumdayım vizelerim başlayacak yakında ama çalışma namına birşey yapmıyorum derse gidene kadar yatıyorum dersten sonra yine yatıyorum.

Back
X