Üşenmek

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Selamlar kendimi bazen çok üşengeç hissediyorum, bugün yapmam gerekenlerin listesini çıkarttım ama ben burada oturmuş uyuşuk uyuşuk kahve ve bu hayatın anlamı ne yea der gibi bakıyorum zaten havada yağmurlu, ev süpürülecek silinecek çarşaflar değişecek yıkanması gereken çamaşırlar ve hali hazırda bekleyen ütü ve kurumuş çamaşırlar toplanacak. Kişisel bakım için ağda yapmam gerek squatım aksadı manikür pedikür yapacaktım bugün, neden uyuşuğum herkesi aradım rehberimde canım sıkılıyor

Kendinize evde değil, dışarda paralı bir uğraş edinin.
O sayede hem dışarı çıkmış hem kendinize bakmış hem de üşengeçliğinizi kırmış olursunuz

Keyfiniz yerindeyse azicik tembellikten birsey olmaz
Tüm sene böyle degilsinizdir sonucta
Ben mi, az önce evin banyo haric tüm kaloriferlerini temizledim parlattim
Toz alerjim var, temizlik yapma da görelim
Ama diger türlü pesinizden kovalayan yoksa kahveye devam
Ohhh hava da sogum film izle kahve ic miss

İş listesi kabarık olunca ben hiç başlamak istemiyorum :)

Hedef küçültüp ara ödüller verin kendinize. Yazdığınız 10 işi de bugün yapmayın, 4ünü yapın, her biri bittiğinde arada kahve için, arkadaşınızı arayın vs.

Halaybaşı olup oynayasım var ay kusura bakmayın

Kalorifer dedin de bizim kaloriferlerin suyu boşaltılacak henüz yakamıyoruz bak bir iş daha çıktı

Ev işi nankör yap yap bitmiyor zaten boşver kahveni yudumlamaya devam

Son cümlenize çok güldüm
İşler olur gider sağlık olsun,peşinizden gelmiyor ya

Ben düzen ve temizlik severim bu konuda baya yıpratırım kendimi, hiçbir faydasını görmedim.

Son cümlenize çok güldüm
İşler olur gider sağlık olsun,peşinizden gelmiyor ya

Ben düzen ve temizlik severim bu konuda baya yıpratırım kendimi, hiçbir faydasını görmedim.
Gülmenize vesile olduysam ne mutlu
Ben de çok düzenli ve tertipliyim temizlik severim ama birikince gözümde büyüyebiliyor.

şu 3 dosyayı biterim benden bana kahve diyorum. şunu halledeyim alsa çikolata yesilkalp diyorum. kendi kendini mutlu etmece

Ben surekli birckosusturmaca icindeyim..isim hic bitmez. Hep yapacak bir sey olur. Bir gun herseyi serdim. Canim yapmak istemedi. Ertesi gun de. Daha ertesi gun de. Tembellik sonra insanin yakasina yapisiyor sanirim. Is de biriktikce birikiyor insanin gozunde buyuyor sonra. Enerji de yapmadikca azaliyor. Insan o tembellige de alisiyor. Bu tembelligim bir kac ay surdu. Herseyi serdim. Sadece yapmam gerekenleri yaptim. Sonra oturdugum ev satilinca tasinmak durumunda kaldim. Bu vesileyle her seyi topladim..Simdi biriktirmiyorum. Ha ara ara ben de miskinlik yapiyorum. Insan yoksa tukenir ama miskinlik uzun surmemeli. Miskinlik insani depresif yapiyor bir de.

havadan herhalde, bugün ben de aynı ruh halindeyim, üzerimde hala pijamalar var.
bu saate kadar bütün evi yıkar kuruturdum, bugün kolum kalkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…