Usg terimleri ve bebeğin geriden gelmesi

bilgipaylasma

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
149
83
48
31
kızlar merhaba
Normalde 8+1 deyim ama doktorum bebeğin 1 hafta geriden geldiğini söyledi. Kalp atışını çok şükür duyduk.
Acaba geriden gelmeyi yaşayan var nı? Varsa ne yaptınız?
Ayrıca usg de kalp atış hızı falan yazıyor mu? Görseldeki yazılar nedir? İlk gebeliğim ve anlamlandıramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 🥰

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 205
  • image.webp
    image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 112
  • image.webp
    image.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 151
Merhaba, hayırlı olsun. Geç döllenme olabilir, endişe etmeyin. Sonra düzene oturur. Yine de doktorunuzla irtibatı kesmeyin sorun soruşturun tabii ki. Diğer terimleri ise internetten öğrenebilirsiniz🤗

Merhaba, hayırlı olsun. Geç döllenme olabilir, endişe etmeyin. Sonra düzene oturur. Yine de doktorunuzla irtibatı kesmeyin sorun soruşturun tabii ki. Diğer terimleri ise internetten öğrenebilirsiniz🤗
Bakıyorum ama hiç biri yok ilk usg de vardı anlayabiliyordum ama bunda anlayamıyorum terimlere bakıyorum ama yok.
Tüp bebek tedavisi gördüm geç döllenme değildir diye düşünüyorum.

Merhaba benim de başlarda bir hafta geriden geliyordu sonrasında toparladı haftasıyla uyumlu oldu merak etmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallah♥️

kızlar merhaba
Normalde 8+1 deyim ama doktorum bebeğin 1 hafta geriden geldiğini söyledi. Kalp atışını çok şükür duyduk.
Acaba geriden gelmeyi yaşayan var nı? Varsa ne yaptınız?
Ayrıca usg de kalp atış hızı falan yazıyor mu? Görseldeki yazılar nedir? İlk gebeliğim ve anlamlandıramıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 🥰
İlk.aylarda o kadar çok çıkıyor ki uyumsuzluk doktorum 1 hafta veya 10 gün kadar sorun olmaz demisti. Hatta öyle ki ayni muayenede bi ölçümde 8+2 çıkan diğerinde 8+4 çıkmıştı bebeğin hareketine gore boyu uzun çıkıyor boyina görede cihaz haftasını belirliyor başı ondeyse boyu kisa çıkıyor mesela

İlk.aylarda o kadar çok çıkıyor ki uyumsuzluk doktorum 1 hafta veya 10 gün kadar sorun olmaz demisti. Hatta öyle ki ayni muayenede bi ölçümde 8+2 çıkan diğerinde 8+4 çıkmıştı bebeğin hareketine gore boyu uzun çıkıyor boyina görede cihaz haftasını belirliyor başı ondeyse boyu kisa çıkıyor mesela
ben hiç bişi anlamıyorum zaten 15inde 6+2 çıkan bebek 26 sında 6+6 çıktı. tsh yüksek dedi ondan kaynaklı olabilir dedi. ona da baktırdım 1.93 çıktı

Back
X