üskatımdan tuhaf bir ses geliyor

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
evde yalnızım, üstkatımdan 30-45 snde bir boğuk hırıltılı çığlıkla birlikte tepinme sesleri geliyor. ııığh ııığh ııığh şeklinde. 20-30 sn sürüp kesiliyor sonra tekrar geliyor, yaklaşık yarım saattir. çok tedirginim. ne olduğunu anlayamıyorum, nöbet falan olabilir mi? bazen tepinmenin ve çığlığın şiddeti artıyor? ambulans aramalı mıyım?

Kim oturuyor üst katınızda yalnız yaşayan birimi hastalanmış olabilir polise haber ver diycem ama ya başka bir şeyse?

ust katınızda kim yasıyor biliyormusunuz bir ciftmi yanlız birimi hersey olur valla nobet falanmı geciriyor acaba

Kim oturuyor üst katınızda yalnız yaşayan birimi hastalanmış olabilir polise haber ver diycem ama ya başka bir şeyse?

işte ne olduğunu kestiremiyorum, üstkatımda yanılmıyorsam bekar bir adam oturuyor. çıkıp bakamam da. korkuyorum zaten. eşimin gelmesine de yarım saat var. emin olsam sağlık sorunu vs olduğuna arayacağım ambulansı ama emin olamıyorum.

evli bir çift oturuyorsa aramayın tabi
yaşlı ya da yalnız yaşadığını bildiğiniz biriyse, önce eşinizle/annenizle/babanızla... vs yanınızda biriyle kapıyı çalın. sesler kesilmezse, kapıyı açan da olmazsa arayın, ben öyle yapardım.

Tövbe tövbe gülesim geldi yahu
Yani arayın ambulansı ama, tarifinizden anladığım kadarıyla çalan kapıdan rahatsız olacak birileri yaşıyor yukarıda

kızlar kesinlikle kastettiğiniz türden bir ses değil. yerleri tekmeleme ve yumruklama gibi çırpınma tarzı bir ses. ve hiç durmadan ııııgghhh diye bağıran hırıltılı bir ses. önce baykuş falan sandım.

korkuyorsanız bakmaya esinizin gelmesine az kalmıs o gelince calsın bir kapıyı valla uyusturucu krizi olur baska bir rahatsızlıgı vardır sinir krizi olabilir ama bende tırsardım kapıya gitmeye ne olur ne olmaz diye aslında gitmek lazım ama insan guvenemezki

kesinlikle hemen polisi aramalısın yada belki ambulans çağarmalısın.en kötü ihtimalle düşündüğün gibi bişi değilse komşundan özür dilersin olur biter.ne kaybediceksin ki.

Bekarsa eve kız atmış olabilir komşunuz :/

yarım saati aşkındır belirli aralıklarda tekrarlıyor, bildiğiniz bir hastalık türü var mı boyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…