üskatımdan tuhaf bir ses geliyor

kesinlikle hemen polisi aramalısın yada belki ambulans çağarmalısın.en kötü ihtimalle düşündüğün gibi bişi değilse komşundan özür dilersin olur biter.ne kaybediceksin ki.

eşimi aradım ben gelince kontrol edicem arama dedi.

sevişiyolarsada kimseyi rahatsız etmeden sevişsinler bi zahmet, kimse gecenin birinde onların gürültüsünü dinlemek zorunda değil

Sanirim son zamanlar cok gerilim filimlerine baktim, ama eli kolu bagli biride olabilir

eli kolu ve ağzı bağlı olsa ve sandalyede otursa ancak bu sesler çıkarılabilirdi, ama neden belli aralıklarla olsun. ve pek olası bir durum gibi gelmiyor bana.
bu arada ses yok şu an, inşallah kötü bir durum yoktur.

yanınızda biri olsa iki kisi gider kapıyı calardınız ama tek basına gitmeye cekinir insan dogal olarak ..ya belkide kotu bir haber aldı bir yakınını kaybetti sinir krizi gecirdi adam olabilirde her ihtimal mevcut

eşin gelince bize ne oldugunu yaz lütfen cok merak ettim vallahi:26:

Gece gece korktum yahu.
Bizimde üst kattan hep bu tür sesler geliyor fakat ben adam karısını dövüyor olarak düşünüyorum kadın çığlık atıyo sonra bi gümbürtü gerçekten çok korkunç şeyler, eşinizi dinleyin aramayın kimseyi :44:

Bir sürü olaya şahit olmuş biri olarak, kesinlikle polisi aramalıydınız diye düşünüyorum.
Eşiniz gelince sonucu bildirin muhakkak..

Keşke arasaydınız ya...
Yani o tarz bir durum değil diyorsunuz..
Demek ki zor durumda olan birisi var...
Ben de çok merak ettim..
Umarım kötü bir şey yoktur

Kirada oturuyorken üst katımızdan bizimde böyle sesler geliyordu
Ben hiç dayanamam böyle şeye direkt polisi aradım. Meğer adam karısını tekme tokat dövüyormuş
Polisler kurtardı yani aramasam kadın belki de ölmüştü...

Keşke arasaydınız ya...
Yani o tarz bir durum değil diyorsunuz..
Demek ki zor durumda olan birisi var...
Ben de çok merak ettim..
Umarım kötü bir şey yoktur

elim ayağım titriyor şu an ben de keşke arasaydım diyorum ama eşim arama ne olduğu belli olmadan dedi. alt kattaki komşuya git dedi ama ben kapıdan çıkmaya bile korktum

ki polisi aramadan kocanızı kapısına yollamanızda mantıklı değil.yani herşey olabilir.herşey.kocanızda süperman değildir heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…