üskatımdan tuhaf bir ses geliyor

gece gece merak ettırdın kötü bişi değildir inşallah müge anlı böle sesler duyduğunuzda mutlaka polisi arayın diyor sevişiyorsada sessiz dvm eder bız tee nerdeyız biz bile merak etttık

yurt disindasin yanlis degilsem polisi aramalisin bence eger ses hala kesilmediyse..

üst katınızda tam olarak kimin oturduğunu bilmiyor musunuz?
yani bekar erkek, evli çift, yaşı vs vs..
Sanırım bekar erkek demişsiniz ama ona göre yorum yapacaktım..

Bu kadar enterasan geldiyse ses, ben olsam diğer komşulardan birisinin kapısını çalar durumu anlatırdım..
ama madem eşiniz gelmek üzere, o bakar..
gerçi ses kesildi demişsiniz muhtemelen eşiniz de ilgilenmez ses kesildi diye..

inşalah ciddi bir olay değildir..
ama ben olsam müdehale ederdim bu kadar kötü bir ses ve tekmeleme sesine karşı.

elim ayağım titriyor şu an ben de keşke arasaydım diyorum ama eşim arama ne olduğu belli olmadan dedi. alt kattaki komşuya git dedi ama ben kapıdan çıkmaya bile korktum

Eşiniz gelmedi mi daha?
Ses tamamen kesildi mi?
Ya cidden bir kriz durumu falan değildir ve sesin sahibi her kimse hayattadır...

belki rahatsızlandı , düştü , arada yere vurarak yardım istiyor falan olamaz mı?
ben de çok duydum bu şekilde yardım isteyenleri..

sürüne sürüne pencereye kadar gelen ama camı açamadan yığılıp kalanları duydum..

valla bana kötü bir durum gibi geldi..

keske komsu momsuu bırılerıne gıtseydın onlar baksaydıı..sara nobetı falan mı gecırıyor..neyse sıkıntılı olan bır durumsa sıkıntıda olana allah yardım etsın..ınsallah bırsey yoktur..

kızlar eşim geldi, üstkatımızda değil yan binanın üstkatındaymış sesler şu an sokakta 2 polis 2 ambülans var. eşim sordu, ambülans herşey yolunda demiş, polis de birini kelepçeleyip götürmüş. belki de dediğiniz gibi kaçırma olayı ya da uyuşturucu krizi bilmiyorum. şu an ellerim ayağım her tarafım titriyor. hem korkudan hem üzüntüden, ama ölen kalan yok. en azından içim biraz rahatladı. kötüsü de olabilirdi, eşimi suçladım. ben arayabilirdim, daha erken gelebilirlerdi diye. eşim de nerden bileyim durumu sesleri de duymadan anlayamadım dedi.

ne oldu acaba cok merak ettim:26:

aklında olsun.polisi aramak sana bir zarar vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…