Uskudar Hospital Turk'te burun ameliyati olann????

arkadaslar bende dün erdinc beye amelyat oldum iyi gectigini soyledi :) acıkcasi benimde burun ucum biraz yukarda gibi ama bence sirin duruyo bilemiyorum simdiden .. agrım sizimda yok zaten hastanede dahi kalmadım tek sorunum cok sisim ve motlugum var göz cevremde yani daha amelyattan sonraki ilk gunum ama ne bilim genede tedirgin oluyo insan nezamana dagilir bu morluk ve sislikler kızlar yaa ??

Slm:)resmin warmi ozelden msj. Atamiyorumda ekledim:)

Dikiş izi o kadar belli değil. Ben şeklinden memnunum ama kavis yok. Şimdiki aklım olsa çok daha iyi araştırıp ameliyt olurdum.Çünkü emre bey çok daha başarılı kesinlikle.

SLm seni ekleswm kabul edermisin resimlrini merak ettim kawis hic yok demissin erdinc bey oylemi yapiyo senmi istemedin?

kızlarr üsküdar YUNUS EMRE hastanesi dr hüseyin altunu kesinlikle tavsiye ederim.. benim şuan6.günüm..çok hafif morluğum var odasarardı.alçım henüz çıkmadı ama herkes muhteşem gözüktüğünü söylüyoo şimdiden.. delikli slikon tampon kullanıyo. tamponlarım çıktı ve şimdiden müthiş nefes alıyorum.. ağrısız acısız.. çokk ilgili mütavazi bi doktorr. kesinlikleeeee görüşün derim benn.. alçımın çıkmasını sabrsızlıkla bekliyorumm :) ameliyat olaya karar vermiş arkadaşlara bol şanslarr

Sitesi yada ulaşabileceğim bir link bulamadım ben internette,yardımcı olabilirmisin?

ameliyat ne kadar sürüyo, cok agrı sızı felan oluyo mu ameliyattan sonra..

dikiş izleri kalıyo mu, bide dikiş alınırken acı oluyo mu uyuşturma felan yapılıyo mu dikişler alınırken

şuan memnun musun burnundan..

Bende yakın zamanda Erdinç beye ameliyat olucam ssk kan örnegifilm felan 12 lira ödüyosun ameliyat içinde şuanda 2.000 TL'ye olucam ben.Estetik cerrah degilevet ama ameliyat olan arkdasım çok memnun ve buradada genel olarak herkes memnun oldugunu söylüyo.

Peki Erdinç Bey, burun ucunu da küçültebiliyor mu acaba? yoksa sadece kemiği mi törpülüyor biliyor musun? bi de ameliyatı açık mı yapıyor kapalı mı bu konu da bişey söyledi mi? bi sorun daha olacak , çok yoğun oluyor mu yani diğer doktorlar gibi bi kaç ay sonrasına gün vermiyordur sanırım değil mi?

ameliyat oldun mu bilmiyorum ama ben 20 gün önce hospital türk te ameliyat oldum erdinç bey yaptı eger hala ameliyat olmadıysan kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım hiç agrım olmadı ve burnum çok dogal oldu

bende gruba yeni üye oldum öncelikle merhaba bilmiyorum hala kullanıyomusun bu formu ama bende nisanda erdinç beye olacağım bakalım inş sen gibi mutlu beklentilerimi karşılan bir sonuç alırım:)

Selam Arkadaslar Ben gectigimiz cuma gunu ameliyat oldum cok basrili gecti ,Erdinc beye ameliyat olmak isteyenleri kesinlikle gorusmelerini tavsiye ediyorum ...

arkadaşlar Erdinç beye ameliyat olanlar son durumları hakkında bilgi verebilirmi acaba? Çok dayanılmaz bir sıkıntısı var mı ameliyat sonrası? Ben önümüzdeki ay olucam inşallah ve çok korkuyorum...

Merhaba arkadaşlar, yarın bu forum sayesinde ismini duyduğum Erdinç Bey'e muayene olacağım. Çok fazla yorum var, üstelik neredeyse tamamı olumlu. Ama gerçekten çok zor bi' karar vermek. Erdinç Bey'e ameliyat olan arkadaşlardan ricam eğer mahzuru yoksa mail adresime fotoğraf gönderebilirler mi :) oz_2610@yahoo.com şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…