arkadaslar bende dün erdinc beye amelyat oldum iyi gectigini soyledi :) acıkcasi benimde burun ucum biraz yukarda gibi ama bence sirin duruyo bilemiyorum simdiden .. agrım sizimda yok zaten hastanede dahi kalmadım tek sorunum cok sisim ve motlugum var göz cevremde yani daha amelyattan sonraki ilk gunum ama ne bilim genede tedirgin oluyo insan nezamana dagilir bu morluk ve sislikler kızlar yaa ??
Dikiş izi o kadar belli değil. Ben şeklinden memnunum ama kavis yok. Şimdiki aklım olsa çok daha iyi araştırıp ameliyt olurdum.Çünkü emre bey çok daha başarılı kesinlikle.
canım benim de erdinç ak'a estetik olan arkadasım var ve ben ilk gördüğümde tanıyamadım çok değişmişti tabi olumlu yönde:))) ben çookkkk beğendim harika olmuştu cok dogaldı estetik olduğu belli bile değildi..yerimseniben
Evet çok uygun fiyatı ondan önce bir kaç dr.a gittim 4500 civarıydı çoğu ve çok memnunum hatta bugun ameliyattan sonra ilk defa makyaj yaptım arkadaşlarım çok beğendi çok doğal olmuş hiç belli değil dediler Rojda Demirer'e benzettiler:) Açık teknik kullanıyor, ameliyattan snra pek bir ağrı yaşamadım.bugun tam 2 hafta oldu ameliyatı olalı morluklarım gitti denilebilir ve şişliklerimde baya indi
arkadaslar bende dün erdinc beye amelyat oldum iyi gectigini soyledi :) acıkcasi benimde burun ucum biraz yukarda gibi ama bence sirin duruyo bilemiyorum simdiden .. agrım sizimda yok zaten hastanede dahi kalmadım tek sorunum cok sisim ve motlugum var göz cevremde yani daha amelyattan sonraki ilk gunum ama ne bilim genede tedirgin oluyo insan nezamana dagilir bu morluk ve sislikler kızlar yaa ??
arkadaşlar bende burun estetiği olmak istiyorum tabi herkez gibi korkuyorum erdinç bey kbb uzmanıymış estetik cerrah değil yani ama yorumlara bakılırsa çok iyi iş çıkarıyor. sormak istediğim ameliyatın fiyatı ve ssk ödermi acaba..
Bende yakın zamanda Erdinç beye ameliyat olucam ssk kan örnegifilm felan 12 lira ödüyosun ameliyat içinde şuanda 2.000 TL'ye olucam ben.Estetik cerrah degilevet ama ameliyat olan arkdasım çok memnun ve buradada genel olarak herkes memnun oldugunu söylüyo.
ameliyat oldun mu bilmiyorum ama ben 20 gün önce hospital türk te ameliyat oldum erdinç bey yaptı eger hala ameliyat olmadıysan kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım hiç agrım olmadı ve burnum çok dogal oldu
bende erdin beye ameliyat oldum çok memnunum.resimlerimde ekli bakmak istersen beni ekleyebilirsin
Selam Arkadaslar Ben gectigimiz cuma gunu ameliyat oldum cok basrili gecti ,Erdinc beye ameliyat olmak isteyenleri kesinlikle gorusmelerini tavsiye ediyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?