Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğünüsküdar-kadıköy civarında kuaför önerisi olan var mı
kızlar ya ben düğünde çok sade bir makyaj istiyorum başörtüm de çok abartı bişey olmayacak bana üsk-kadıköy çevresinde bi yer önerebilir misini?
kuaförlere pek güvenemiyorum aslında, sade yap diyorsun çok abartıyorlar bu yüzden güvenilir bi yer arıyorum.
üsküdarda fazla yer bılmıorum canım ama bende cengelkoyde oturorum burda kuafor cok belkı ıstedıgın gıbı bısey yapabılırısn ıstersen bıgununu yaır hem fıyat ogrenırısın hemde bakmsı olursun benım genelde gıtıklerım s&m var bıde aydın taner dıye bıyer var oraya gıdorum
üsküdarda fazla yer bılmıorum canım ama bende cengelkoyde oturorum burda kuafor cok belkı ıstedıgın gıbı bısey yapabılırısn ıstersen bıgununu yaır hem fıyat ogrenırısın hemde bakmsı olursun benım genelde gıtıklerım s&m var bıde aydın taner dıye bıyer var oraya gıdorum