Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası üsküdarda bebek bakıcısı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

eylulylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
34
1
86
İstanbul
Merhabalar

Üsküdar fıstıkağacında oturuyorum, evimde 16 aylık bebeğime bakabilecek tecrübeli bir bakıcı arıyorum. Özelden iletişime geçerseniz telefonda görüşebiliriz. Acill...

Merhaba

7 yıldır profesyonel olarak çocuk bakıcılığı yapmaktayım.Koşuyolunda oturuyorum.Referans verebilirim.
Çocuğunuza anne şefkatiyle bakarım.

İsterseniz telefonda görüşebiliriz.

Merhaba

çocuk bakıcısı arayışınız hala devam ediyormu?

size bir mail attım , annem adına. kendisi 7 yıldır çocuk bakıcılığı yapıyor. Şu anda iş arıyor.daha önce çalıştığı tüm yerlerden referans verebilir.
Özelden mail atamıyorum ama görüşmek isterseniz iletişime geçebiliriz.

teşk;

5 yıllık tecrübem var,üsküdar zeynep kamilde oturuyorum,ilgilerinizi beklerim.Aysel kutlu bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar

Üsküdar fıstıkağacında oturuyorum, evimde 16 aylık bebeğime bakabilecek tecrübeli bir bakıcı arıyorum. Özelden iletişime geçerseniz telefonda görüşebiliriz. Acill...

malesef özele yazamıyoruz,
hala bakıcı bulamadıysanız xxxxxxx dan bana ulaşabilirsiniz selamlar

Merhaba,

20 aylık oglum icin referanslı bakıcı arıyorum. Altunizade-Kosuyolu arasında oturuyorum. İlgilenenler ozelden iletişime gecip bilgilerini gonderirse sevinirim.

ben de bakıcı arıyorum size çok sayıda mesj gönderen olmuş; umarım gönlünüze göre birini bulmuşsunuzdur.
bana yönlendireceğiniz kimse olur mu acaba.. göztepede oturuyorum... teşekkürler.

ben de bakıcı arıyorum size çok sayıda mesj gönderen olmuş; umarım gönlünüze göre birini bulmuşsunuzdur.
bana yönlendireceğiniz kimse olur mu acaba.. göztepede oturuyorum... teşekkürler.
numaramm xxxxxxxxxxxxx

Merhaba

7 yıldır profesyonel olarak çocuk bakıcılığı yapmaktayım.Koşuyolunda oturuyorum.Referans verebilirim.
Çocuğunuza anne şefkatiyle bakarım.

İsterseniz telefonda görüşebiliriz.
merhabalar, ben de bakıcıc arıyorum. göztepede oturuyorum. xxxxxxxxx

Sanırım mesajı yazan kişi bir daha girmemiş foruma.
Ben de özelden mesaj yazamıyorum.

Annem için iş arıyorum.Üsküdar da oturuyor.Oldukça tecrübeli.Halen bebek-çocuk bakıcısı arayan varsa bana buradan ulaşabilir.

merhabalar, ben bebeğim için severek buyutebilecek birini arıyorum. anneniz kaç yaşında ufak bebekle ilgilenebilecek durumda mı bebeğim henüz iki aylık, göztepede oturuyorum. xxxxxxxxxxxx

Kadıköy Acıbademde oturuyorum iki çocuk annesiyim kızım ünİversiteye hazırlanıyor oğlum lise birinci sınıfta okuyor. çocukları çok seviyorum sigara kullanmıyorum ayrıca hafta sonu çocuk eğitimi kursuna başlıyacağım Acıbadem yada Acıbademe yakın oturan ailelerin çocuklarına hafta içi severek bakabilirim xxxxxxxxxxxx

Merhaba,ben aysel kutlu 5 yıldır çocuk bakıyorum refarans verebilirim.Çocuğunuza anne şefkati gibi bakarım ilgilerinizi beklerim. xxxxxxxxxxxxx

Merhaba,ben Aysel kutlu üsküdar zeynep kamilde oturuyorum 37 yaşındayım titizim ve güvenilir biriyim refarans verebilirim 5 yıldır çocuk bakıyorum daha önce Prematür ikiz baktım. --------------

Merhaba,ben Aysel kutlu üsküdar zeynep kamilde oturuyorum 37 yaşındayım titizim ve güvenilir biriyim refarans verebilirim 5 yıldır çocuk bakıyorum daha önce Prematür ikiz baktım. ................

***Bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir***

Merhaba, 20 aylık oğluma Selimiye' deki evimde bakabilecek bir bakıcı arıyorum.
Selamlar

Merhaba Acıbademde oturuyorum sigara kullanmıyorum daha önce çocuk baktım çocukları çok seviyorum sizinde çocuğunuza sevgiyle bakarım ---------------

Merhabalar

Merhaba Acıbademde oturuyorum sigara kullanmıyorum daha önce çocuk baktım çocukları çok seviyorum sizinde çocuğunuza sevgiyle bakarım -------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…