- 12 Nisan 2020
- 364
- 399
- 23
- Konu Sahibi mandalina95
-
normalde ben de dobrayımdır ama bazen karşımdaki insanı kırmaktan çekiniyorum.Dobra dobra söylerim ben.
O yüzden arkadaşım olmayanlar beni sevmez
arkadaşlarımsa gerçekleri söylediğim için hep bana fikir danışır.
Patavatsızlığa kaymadıkça açıkça konuşmak güzeldir zannımca.
içe sinirlenmek size zarar verir. keşke sessiz kalmasaydınız.Birkaç saat önce eşimin ailesiyle beni ve herkesi çok geren şeyler yaşadık. İçime içime sinirlenip sesimi çıkarmadım. Bir taraftan da eşime destek oldum, sıkma canını, olur öyle diye diye.
bu mesafe nasıl koyuluyor tam olarakMesafemi koyuyorum bu sayede çizgilerini alamıyorlar. Oldu ki aştılar asla cevap vermem iletişimi tamamen keserim. Ortada oğlu ve torunu olunca iletişimi kesmeyi göze alamıyorlar
Yoo vermiyor. Evime gelince kapımı kapatınca unutuyorum. Yüzlerine de söylemişliğim vardır bunu. Evimize kötü enerji sokmuyoruz. Kimseyi kırmadım, kimseye kırılmadım, eşimi üzmedim, olayları büyütmedim. Geçti gitti. Sarılıp uyuyacaz şimdi.içe sinirlenmek size zarar verir. keşke sessiz kalmasaydınız.
Elbet günü gelir içindekileri söylersin.Birkaç saat önce eşimin ailesiyle beni ve herkesi çok geren şeyler yaşadık. İçime içime sinirlenip sesimi çıkarmadım. Bir taraftan da eşime destek oldum, sıkma canını, olur öyle diye diye.
Aynı ortamda iken muhabbet ederim ama sürekli iletişim halinde olmam. Eğer muhabbet esnasında hoşuma gitmeyen bir şey olursa cevabı verir ve onlara gitme mesafemi uzatırım gibi gibibu mesafe nasıl koyuluyor tam olarakbana soğuk olduğumu söylüyorlar genelde. sanırım mesafeli olmakla soğuk olma arasındaki dengeyi sağlayamıyorum.
Yok yav öyle intikamlık bişey yok. Geçti gitti. Severim ben hepsini.Elbet günü gelir içindekileri söylersin.
İntikam soğuk yenen bir yemektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?