üslup

mandalina95

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
364
399
23
bir insanla sorun yaşadığınızda derdinizi nasıl anlatıyorsunuz? ben çok fevriyim ve çok agresifleşip kendime hakim olamıyorum. rahatsız olduğumuz olaylar olduğunda nasıl derdimizi anlatabiliriz? özellikle de eşimizin ailesine karşı. önerilerinizi bekliyorum
 
Şakayla karışık söylerim. Hala devamsa gülerken laf sokarak söylerim.
Yoksa oturalım karşılıklı, ben sorunumu anlatayım dersem yükselirim gitgide. Bir de karşı taraftan da cevap gelecek tabi orası da var. Yalanla karışık bir cevap gelirse uslup falan kalmaz , dağıtır geçerim orayı.
Hoş değil
 
normalde ben de dobrayımdır ama bazen karşımdaki insanı kırmaktan çekiniyorum.
 
Mesafemi koyuyorum bu sayede çizgilerini alamıyorlar. Oldu ki aştılar asla cevap vermem iletişimi tamamen keserim. Ortada oğlu ve torunu olunca iletişimi kesmeyi göze alamıyorlar
bu mesafe nasıl koyuluyor tam olarak bana soğuk olduğumu söylüyorlar genelde. sanırım mesafeli olmakla soğuk olma arasındaki dengeyi sağlayamıyorum.
 
içe sinirlenmek size zarar verir. keşke sessiz kalmasaydınız.
Yoo vermiyor. Evime gelince kapımı kapatınca unutuyorum. Yüzlerine de söylemişliğim vardır bunu. Evimize kötü enerji sokmuyoruz. Kimseyi kırmadım, kimseye kırılmadım, eşimi üzmedim, olayları büyütmedim. Geçti gitti. Sarılıp uyuyacaz şimdi.
 
Birkaç saat önce eşimin ailesiyle beni ve herkesi çok geren şeyler yaşadık. İçime içime sinirlenip sesimi çıkarmadım. Bir taraftan da eşime destek oldum, sıkma canını, olur öyle diye diye.
Elbet günü gelir içindekileri söylersin.
İntikam soğuk yenen bir yemektir
 
bu mesafe nasıl koyuluyor tam olarak bana soğuk olduğumu söylüyorlar genelde. sanırım mesafeli olmakla soğuk olma arasındaki dengeyi sağlayamıyorum.
Aynı ortamda iken muhabbet ederim ama sürekli iletişim halinde olmam. Eğer muhabbet esnasında hoşuma gitmeyen bir şey olursa cevabı verir ve onlara gitme mesafemi uzatırım gibi gibi . Zaten zamanla bir şeyler oturuyor. Onlar da ona göre davranıyor
 
ben ilk once gercekten sabrederim, kirmamaya calisirim kimseyi. alttan alarak konusurum yani. ama bir esigim var orasi gectigi anda kopuyorum. kendi babama bile agza alinmayacak laflar ettigim olmustur. beni taniyanlar da zaten ben o esige yaklasinca beni yalniz birakmaya calisirlar ki sakinleseyim.
 
Bır ınsanla sorun yasadıgımda artık hicbisey ızah etmiyorum ya da sormuyorum . Cunku sorunu genelde tanıdıgımız ınsanlar yaşatıyor.
Neyın sorun olup olmayacağını da biliyorlar, ben biliyorum. Karsımdaki neye kızar neye alınır bılıyorum. Benı de bılırler.

Halıyle olan sey bılerek yapılmıs oluyor benım gozumde. Bılerek yapılan sey uzerıne ne acıklama beklerım ne kendımı savunurum ne hesap sorarım. Tamam der bitiririm.
Hemen degıl ama belkı ıkı belkı ucte.
Sonra gelip kımse bana neden konusmadıgımı soramaz.

Cunku herkes sucunu bilir. Bılerek yapılan kıran uzen seylerin ne ızah var benım gozumde ne de hesabı sorulur. Sen benı kırmayı göze alıyorsan bende senın kım olduguna bakmadan hayatımdan cıkarırım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…