- 3 Eylül 2018
- 9.185
- 48.920
- 548
- Konu Sahibi mandalina95
-
Ortada saygısızlık veya haksızlık terbiyeszlık varsa hiç uslüp dinlemem kim olursa olsunbir insanla sorun yaşadığınızda derdinizi nasıl anlatıyorsunuz? ben çok fevriyim ve çok agresifleşip kendime hakim olamıyorum. rahatsız olduğumuz olaylar olduğunda nasıl derdimizi anlatabiliriz? özellikle de eşimizin ailesine karşı. önerilerinizi bekliyorum
Ne gibi sorunlar olduğuna bağlıbir insanla sorun yaşadığınızda derdinizi nasıl anlatıyorsunuz? ben çok fevriyim ve çok agresifleşip kendime hakim olamıyorum. rahatsız olduğumuz olaylar olduğunda nasıl derdimizi anlatabiliriz? özellikle de eşimizin ailesine karşı. önerilerinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim, aynı iyi dileklerle ☘Cahıl ve kiskanc ınsanlara denk gelen guzel insansınız. Mesafe koyarak harıka yapmissınız. Boyle ınsanlarla ugrasılmaz, hıcbısey anlatamazsınız. En guzelı uzakta tutmak.. Mutlulugunuz daım olsun.
Anlamayana yapicak biSi yok haystinizdan cikarin kim olurda olsunbenim de çevremde öyle bir insan var ki. istersen açık açık söyle yine de anlamaz. öyle değişik biri.
ya mesafeden anlamıyorlarsa naparsinMesafemi koyuyorum bu sayede çizgilerini aşamıyorlar. Oldu ki aştılar asla cevap vermem iletişimi tamamen keserim. Ortada oğlu ve torunu olunca iletişimi kesmeyi göze alamıyorlar
bazıları yuzsuz hic anlamıyorCok sinirlendigimde sesimi yukseltiyorum ben. Esimin annesine de birkac kere sesimi yukselttim ama cok bunaltmisti. Daha onemsiz konulari laf sokarak hallediyorum
Ben de ne yazık ki böyleyim lafını geçirip kötü olmayan insanları da takdir ediyorum.Yuzlerine gülerken alttan giydiriyorlar resmen.Ben de lambur lumbur konuşurum hatta onun zaaflarını biliyorsam damarına basarım olabilecek en ağır kelimeleri secerimbir insanla sorun yaşadığınızda derdinizi nasıl anlatıyorsunuz? ben çok fevriyim ve çok agresifleşip kendime hakim olamıyorum. rahatsız olduğumuz olaylar olduğunda nasıl derdimizi anlatabiliriz? özellikle de eşimizin ailesine karşı. önerilerinizi bekliyorum
aynııııı ben. her seferinde daha sakin olacağım diye kendime söz verip asla olamıyorum. bir de parladığım şeyler çok basit mevzular.İlk önce sakin konuşmaya çalışıyorum,ama karakter gereği agresifim sabırsız biriyim bu huylarım bana zarar verdiği için değişmek istiyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?