üslup

Genelde umursamıyor gibi görünürüm konunun sıcaklığı geçene kadar cevap vermem. haksızsam da özür dilemekten çekinmem. ama haklıysam da çok kinciyimdir asla unutmam.

Ben kurgu insanı değilim ..o öyle derse ben de şöyle diyeyim ..şu konuşmayı yapayım sekinde satranc stratejisi gibi planlayamiyorum..planlamaya calistigimda günlerce gecelerce uykularimin etkilendiğini ,sinirlerimin daha çok yiprandigini farkettim.Kişisel fikrimi o esnada söyledim söyledim sonrasında tekrar doğaçlama o konu veya cagrisim yapacak bir konu olmadığı sürece o meseleyi kaldırırım çekmeceye .Genelde guleryuzluyumdur bundan dolayı pek çok konusayi yine hafif gülümseyerek yapmış oluyorum ..bazen "laf sokmak" gibi de anlaşılabiliyor uslubum ama özünde iyi bir insanım

Ben eşimin ailesiyle değil ama dayisi ve yengesiyle hoslasmadım pek. Eşim zaten nedenini ve huzursuzlugumun farkındaydı anneye babaya söyledik. Ortamda ben soğuk durunca veya deNK geldigimizde kalkinca ortamda kimse tuhaf karşılamadı. Anlatmak söylemek en iyisi çoğu zaman

kesinlikle en iyisi ve en doğrusu. ama işte karşıdaki insan söyleyince anlayabilecek kapasitede mi o var.

laf sokmak iyidir. bazen insanı kendine getirir

Karsimdakine gore degisiyor ,mesela esimin ailesi yozgatli ,yozgat sivesiyle lafi dokundurmuslugum. Bile var ,salin gelirse sakin konusurum ,ona bagli

Kaynana kayınpeder eltı gorumce duydum ama dayı ve yenge ılkkez okuyorum merak ettim nelerınden hoslanmadınız, cok ozel degılse?

Kım o ve ne yapıyor?
düşüncesiz ve bencil hareketlere sahip biri. gereksiz gereksiz şeylerden arayıp kimsenin dinlemek istemediği kendince önemli konuları anlatıp duran biri. valla ne konuştuğunu da anlamıyorum. hıhı deyip kapatıyorum. kim olduğunu söylemeyeyim. çok yakın olduğunu söyleyeyim

Soruna bağlı eğer sinirlendiricek bi konuysa cok kizgin bi sekilde tartisirim ha ufak tefek sorunlarsa cok ılimli konusur halletmeye calisirim hele haksizliga hic gelemem Allah karsimdakine sabir versin

Dinlemeyin? Boyle bır secenegınız de var.
Neden dınlıyorsunuz?

Kaynana kayınpeder eltı gorumce duydum ama dayı ve yenge ılkkez okuyorum merak ettim nelerınden hoslanmadınız, cok ozel degılse?
Estağfurullah :) benim eşimin ailesi çiçek gibi insanlar allah razı olsun hepsinden :) yengeyle yaslarimiz yakın maalesef. Ben babasız buyudum zorlukla okudum ettim iyi bir meslegim var dugunden sonra hemen eşimin şehrine gelmedim gecisle terfim onaylanana kadar. Yaptığım işi analmadıkları için saçma sapan konuştular, gel sana kasiyerlik ayarlayalim ne olacak oturursun evde bizim çocuklara bakarsın(esi ev hanimi) vs. Ben bu konuda fazla hassasım, bunu da herkes bilir. Tavrımı koydum. Tayinleri terfim oldu geldim ve mesafemi koydum. İnsanın katı olduğu konular oluyor benim de meslegim biraz böyleydi benim için. Sanırım tek başıma kaziyarak geldiğim için. Ama kazancim zaten aylarca bir şehirde eşimden ayrı yapayalnız zorlanis ken böyle şeylere cevapla uğraşıp iyice yoruldugum için esim ve ailesi de durumdan rahatsız oldu. :) herkes bilince bana sadece mesafemi korumak kaldı. Bu tarz insanlarla merhaba merhaba insanı mutlu ediyor.

Cahıl ve kiskanc ınsanlara denk gelen guzel insansınız. Mesafe koyarak harıka yapmissınız. Boyle ınsanlarla ugrasılmaz, hıcbısey anlatamazsınız. En guzelı uzakta tutmak.. Mutlulugunuz daım olsun.

Söz konusu eş ailesi olunca sabırlı ve saygılı olmaya özen gösteririm. Bu zamana kadar sorun yaşamadık ama fikir ayrılıkları olursa kendimi oldukça sakin ve dikkatli bir şekilde savunurum. Eşime karşı öyle olmayabiliyorum, bazen daha fevri çıkışlarım oluyor. Ama karşımda benden büyük ve mesafemin daha farklı olduğu insanlar olunca kendimi dizginleyebiliyorum. Eğer ortada hakaret vs. yoksa iç sesinizle kendinizi sakinleştirip sorunlara o şekilde yaklaşabilirsiniz. Bunu yaptıkça zamanla alışkanlık kazanacaksınızdır.

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…