Üst bedeninizi uzun ve ince göstermek için ne yapılmalıdır ?

Ben daha ince gostermek icin ve belimi ortaya cikarmak icin yuksek bel pantolon kullaniyorum ve dar kisa tisortlerden kullaniyorum
Eger ust kismi gizlemek istersem de kesinlikle uste giydigim kiyafette detay kullanmam ki gozler alt tarafa kaysin ust farkedilmesin diye :) detay dedigim model , puskul gibi

Peki kışın da mı yüksek bel pantolon kullanıyorsun üzerine ince kazak giyim pantolonun içine mi sokuyorsun ..
Bir kemer kullanarak belini ortaya mı çıkarıyorsun

Peki kışın da mı yüksek bel pantolon kullanıyorsun üzerine ince kazak giyim pantolonun içine mi sokuyorsun ..
Bir kemer kullanarak belini ortaya mı çıkarıyorsun
genelde kazak alırken düşük belde biten gibi almıyorum yuksek bellerımı dusunuyorum yarın gıyıp yukleyebılırım de ya da normal uzunlukta kazagım varsa pantolonun içine koyuyorum canım kemer hç kullanmıyorum nerdeyse ama şu şekilde olabılır pantolonumu gıyerım yıne kısa kazagımı veya ıcıme koyarım ona uygun belden sıkmalı bı hırka tarzı bır sey gıyebılırım topuklu bı ayakkabıyla hem bacak boyunu duzenler hem hırka kalçada daha guzel durur basenlerı dengeledıgı ıcın

fazlalıklara bağlı.ayva göbek varsa ve bel inceyse peplum giyilmeli.bel kalın ve göbek varsa düz kesim şifon bluzlar giyilmeli.

Ben bu yüzden yüksek bel her şeye para yatırıyorum, etkisi inanılmaz sahiden :):) Kalça fazlalığı yoksa kısa, varsa kalçayı da örten blazerlar cidden çok işe yarıyor bir de. Eğer alt beden ince ise orayı ön plana çıkaracak renkler, üstü ince göstermek için ise daha koyu renkler kullanılmalı. Beli kalın olan çok kısa etek giyerse beli daha da kalın görünür. Bu yüzden kalem etekler de kurtarıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…