Üst kat komşu çocuğu yüzsüzlüğü

Bu sene kendi başına sokağa çıkmaya başladı desem : ( Tek çocuk olunca böyle mi oluyor anlamadım ki. Ana okulundan beri özel okula giden bir çocuk.

Şimdi sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum ama çocukların mahalle arkadaşı yok

Yok yani ben 40 yaşındayım

Benim de yoktu çünkü mahalle okuluna değil il merkezindeki okula giderdim

Şimdi çocukların okulları evden uzak okuldan gelme saatleri 17.30 civarı yanı mahalle arkadaşı edinme yaşı değil

14 yaşındaki kız mahalle arasında boş boş tek başına nereye gitsin

Tek başına sokağa çıkmıyor yorumunuz cidden ilginç onu geçtim sokağa izin saatlerinde çıkarmıyorlar zira sokağa çıksın enerjisini atsın çağında değil ha bir de okul var bilmem farkında mısınız 15.30 16 ancak bitiyor

Azıcık hızlı yürüyor diye bu üslubunuz cidden ilginç görümcem de zan zan yürür 43 yaşında o üniversiteye de gitmez

75 yaşındaki annesi de bağırıp koşma evde demiyor

Milyoner olsam ust katimda baskasinin oturdugu biyerde yaşamayi tercih etmezdim.

Ben duymuyorum. Baskalarinin duymadigini iddia etmiyorum ama normal muhabbeti duyabilecek kadar ses geciren biyerdeyseniz normal diyorum.

Kuytu yerlerde dolaşsın yazmadım ama güvenlikli yemyeşil bir sitede oturup yeşil alanda yapamadığını benim üst katımda yapamaz. Herkesin çocuğu kıymetli ama sonsuz hak vermek, uyarmamak densizliktir. İki tarafın da huzuru olmadan oturuyoruz işte ne güzel...

Milyoner olsam ust katimda baskasinin oturdugu biyerde yaşamayi tercih etmezdim.

Ben duymuyorum. Baskalarinin duymadigini iddia etmiyorum ama normal muhabbeti duyabilecek kadar ses geciren biyerdeyseniz normal diyorum.
Laf sokmak anlamında kurmuyorum cümleleri cidden :) Halim de yok, Allahım niye böyle diye üzülüp oturuyorum. Keşke misafir etme imkanım olsaydı bazı şeyler tanık olmadan anlaşılmıyor hak veriyorum.

Anlatmak istediğim bu bir eksiklik değil dışarı çıkma zorunluluğu yok

Ama yan komşunun muhabbeti duyuluyorsa cidden yalıtımınız kötü

Ben kızın size gıcıklık için koşacağını falan da sanmıyorum

Muhtemelen hareketli ve pat pat yürüyor

Dün başka konuya yazdım 75 yaşında 50 kg civarı olan zor yürüyen kv mi alt komşu eşime şikayet etmiş, gece kalkıp tuvalete gidiyormuş

Terlik giyiyormuş da gürültü oluyormuş evin her yeri kalın halı yolluk serili kadın ne yapsın

Benzer konularda evde terlik giyilmesin yorumu dahi yapıldı bu sitede, hatta ben giydiğim terliğin resmini dahi attım

Evde giydiğim terlik sesi aşağıya gidiyorsa bu benim gürültü yaptığım anlamına gelmez ya alt komşu hassastır ya bina kötüdür

9 senedir saat farketmeksizin topuk sesi dinliyoruz. Şu an tepemde deli dana gibi koşuyor. Hastamız mı var, uyuyor muyuz vs vs hiç mi empati kurmaz insan. Çocuk liseyi bitirecek hala devam ediyor. Öğretmen anne! doktor! baba üredi diye biz çekiyoruz cefasını. Üst katınızda yürümeyip her yere koşarak giden birisi olunca anlayabilirsiniz. Kimse anlamasın zaten, düşman başına.

Her türlü görüşünü belirten arkadaşa teşekkür ederim. Ağrıdan nene gibi başımı sardım loş ışıkta oturuyorum. Kendime de sabır diliyoruuum.

Yok, sınavlarda vs. gayet iyiymiş. Cin gibi bir şey. İnat olduğunu düşünüyorum.
Valla eğer saglikliysa katlanilacak şey değil. Anne babası için de çok zor ama artık laftan anlayacak empati yapabilecek bi yaşta. Yani düşünüyorum lise iki ye giderken kendimi ya da şuan univt. Birinci sınıftaki yeğenimin lise hallerini daha çok hatırlıyorum hiç böyle bi liseli profili görmedim. Bir önceki evimde sizin anlattiklarinizi yaşadım ama kız 4 yaşındaydı

Apartmandaki bu sıkıntıdan nefret ediyorum. Bazen en iyisi en üst katta oturmak gibi geliyor

Bu sürekli koşan, ziplayan, atlayan üst komşu çocuklarınıda bir burda duyuyorum.
Ağlayan bebek/ çocuk evet ama diğer türlüsüne ben hiç denk gelmedim duymadımda. Küçük çocuk olsa gene anlarım ama 14 yaşında bir kız evde neden sürekli koşsun? 12 yaşında kızım var yerinden zor kalkıyor

Çocuğu bildim bileli yürümüyor koşuyor : ( Topuk sesi de bonus.

Anne dur be evladım demezse koşar. Kadın biz tepki gösterince tiplere giriyor. Aman kötü komşu inşallah müstakil ev sahibi yaparı deneyimlerim, bu ev fiyatlarıyla ne zaman olur Allah bilir.

Anne dur be evladım demezse koşar. Kadın biz tepki gösterince tiplere giriyor. Aman kötü komşu inşallah müstakil ev sahibi yaparı deneyimlerim, bu ev fiyatlarıyla ne zaman olur Allah bilir.

Cidden bana annenin koşma demesine gerek duyulacağı inandırıcı gelmiyor

Lise 2 deki kız müzik dinler dans eder ağlar tepinir ama 7/24 koşmaz koşamaz

Gün içinde özel okula giden liseli lüzum zaten 9 saat dersi vardır

Sabah 8.50 de başlar 16-17 de biter ne ara koşacak

Ha teneffüste mutfağa gitti tuvalete gitti hızlı hızlı bastı amenna ama siz başka odaya geçtiniz diye tepenizde koşacak zamanı da ilgisi de olmaz

Çocuğu bildim bileli yürümüyor koşuyor : ( Topuk sesi de bonus.
Yaaa inanamıyorum benim üst kat komşum da topuklu giyerdi . Acaba biri benim konumu yaşı değiştirip mi yazmış ben evden çıkmadan 3 ay önce öyle bir mesaj yazdım ki. Onların nelerine katlandigimi vs sonra Allah a havale ediyorum sizi nezaketten anlasaydiniz çoktan duzelirdiniz demiştim. 3 ay bile kalmadım sonra evden taşındım. Şimdiki komşumu da suistimal edilmemek için yaptıkları yoğun gurultulerden sonra kibarca uyardım . Diğer komsularima göre oldukça sessizler. Alt komşuma da telefon numaramı verdim . Rahatsız olduğunuz bişey olursa hiç çekinmeyin alınmam darilmam dedim. Çekmekle olmuyo maalesef ciddi bi uyarıya ihtiyaçları var. Gerekiyosa apartman yöneticisi tarafından , gerekiyorsa yazılı gerekiyorsa kamu aracılığıyla. Eğer kendi eviniz değilse tüm bunlara rağmen degismiyorsalar taşının derim. Ben öyle yaptım görgüsüzleri düzeltecek gücüm de tahammülüm de kalmamıştı.

Diğer ev sahipleriyle konussaniz apartmandaki, imza toplayın apartmandan attırma işini bi araştırsaniz? 9 sene çekilecek çile değil insan ciddi ciddi katil olur

Bende çok takan biriyim bu ses olaylarını. Bu sene ev değişikliği yaptık .Üstte iki tane erkek çocuğu varmış biri 9 biri 10 yaş civarı. Bayağı ses geliyordu .Artık eşime dedim ben dayanamayacağım çıkıp söyleyeceğim.Kadın sağolsun bayağı anlayışlı çıktı .Ev sizden önce 6 ay boştu o yüzden alıştılar ben onları alıştıracam dedi. Baştakine göre azaldı ses tabi gene oluyor ama kadına güvendiğim için o kadar takmıyorum .Çocuğu tek başına denk getirip mi uyarsanız güzel bir dille acaba. Annesi babası dışarı çıkınca evde tek kalınca çıkın hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…