- 6 Ağustos 2020
- 1.620
- 5.928
- 88
- Konu Sahibi Liberation
-
Gittiğim yerde beterine denk gelirsem... Bir de ev ilk göz ağrımız, emeğimiz çok. Aynen bir de dubleks olsa çık en üste rahat rahat takıl. Hayaller...Yani çok ilginç gerçekten.
İmkan olsa da taşınsaniz diyeceğim ama gittiğiniz yerde de kim çıkacak belli mi?
Ben dayanamadım inanin kafam kaldirmiyordu artık.
Gece çocuklarım uyanıp duruyordu gürültülere.
Uyarmaya çalıştım ama böyleleri kabul etmiyor üste çıkıyor.
En iyisi en üst kat sanırım.
Görüşmüyorum demiştiniz ama ne amaçla yapildigini bile duymuşsunuz cocugun ne kadar büyük konuşmalar bunlar anne egitimci vah tuh kız gece 12 ye kadar koşuyor hadi canim gercekten mi?Çocuğumuz olsun da gerisi mühim değil mantığıyla yapılmış bir velet, gerçek hayatla bağı yok kızın. İkinci çocuğu yapsalardı ne yapardım bilmiyorum...
Çocuk iletişim kurmayı bilmiyor kimseyle görüşmüyorsa sanırım sizinle bu şekilde bir terapötik iletişim mi kurmaya çalışıyor nedir?Gittiğim yerde beterine denk gelirsem... Bir de ev ilk göz ağrımız, emeğimiz çok. Aynen bir de dubleks olsa çık en üste rahat rahat takıl. Hayaller...
Bu hafta internetten duvara monteli ses çıkarma aleti fiyatlarına baktım :) Dakikada bilmem kaç darbe yapıyor çok etkili gibi gözüküyor ama o parayı vereceğime yüzüne böğüre böğüre sövmek daha mantıklı. Duvarları yıkasım var o derece...Kız ilginçmiş cidden sinir bozucu. Kasıtlı yapıyor desem neden niye yapsın sizinle ne alıp veremediği var acaba? Anne babasıyla konuştunuzmu bu konuyu? Veya kızı gördüğünüzde derdi neymiş parkelerle bir sorup, kendisini uyarsanız? Hiçbirşey yapamıyorsanız 2 sene daha sabredip ergenlikten çıkmasını bekleyin (üniye giden birisi evde koşmaz herhalde) yada taşının cidden sabır yetmez böylesine.
:) Amaç aramıyorum artık, bize sinir bozukluğu kaldı.Çocuk iletişim kurmayı bilmiyor kimseyle görüşmüyorsa sanırım sizinle bu şekilde bir terapötik iletişim mi kurmaya çalışıyor nedir?
Allah sabır versin cidden anlayışsız ve arsız insanlarla uğraşması zor. O koşarken sizde son ses müzik açın. Geceleri özellikşe uğraşın bir zaman sonra belki bıkar.Bu hafta internetten duvara monteli ses çıkarma aleti fiyatlarına baktım :) Dakikada bilmem kaç darbe yapıyor çok etkili gibi gözüküyor ama o parayı vereceğime yüzüne böğüre böğüre sövmek daha mantıklı. Duvarları yıkasım var o derece...
Çok teşekkür ederim. Sabrımız bol olsun hepimizin. Alt katımın günahı ne diye müzik açmıyorum ama dayanamayıp üst duvara çok vurmuşluğumuz var.Allah sabır versin cidden anlayışsız ve arsız insanlarla uğraşması zor. O koşarken sizde son ses müzik açın. Geceleri özellikşe uğraşın bir zaman sonra belki bıkar.
Böyle de yaşanmaz ama.:) Amaç aramıyorum artık, bize sinir bozukluğu kaldı.
Keşke apartmanda oturanlara bi eğitim verilseYaşamayana inandırıcı gelmiyor normal karşılıyorum çünkü bazen acaba olmuyor mu, çok anormal diye düşünüyorum :) Daha neler var da her şeylerini düzeltecek halim de imkanım da yok ama koşma olayı insana her şeyi yaptıracak bir şey. Bu sitedeki komşu sıkıntılarını okuyup rahatlıyordum tek değilmişim diye.
Oğlum 13 yaşında 9.sınıf öğrencisi (lise1). 5 yaşın içinde okula başladı.14 yaşında çocuk nasıl lise 2 gider yaaa , pardon ama ben gerçekten anlamadım
Lise 2 14 yasinda nasil oluyor? Sistem degisti ama bu kadar miKızımda lise 2 sınıf yani 14 yaşında ama şu bahsedilen şeyleri yaptığını görmedim
Evde koşmak çok garip acaba müzik dinleyip dans mı ediyor
Karşılıklı tartışmak yasak olduğundan çok sakin bir şekilde size yazıyorum. Karşı tarafın size göre üslubunu beğenmemiş olduğunuzu bu kadar "leş" bir dil ile iletmeniz da bana çok "varoş" geldi. Bence fikirlerimizi daha saygılı iletsek çok doğru olacağını düşünüyorum.Üslubunuz leş kusura bakmayın ama kimse size insanlar hakkında burda bu kadar varoşça konuşma hakkı vermiyor annesine kadar laf atmışsınız kızın. 9 sene boyunca ev dur durak bilmeden koşan biri? İnsan olsaydınızda çıkıp efendi gibi sorunun ne olduğunu sorsaydınız
Darısı başıma diyorum ama sonra gelip alt komşu sorunu diye konu açmak istemem :) Şansımız bol olsun.Böyle de yaşanmaz ama.
Şikayetle çözümü de yok.
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin arkadaş.
Ben gitmeyi tercih ettim.
Ama hep üst komşuya odaklanıp o şekilde mi dua ettik nedir?
Tasindigimiz yerde de alt komşu tuhaf.
Altta olduğu için bize çok etkileri yok tabi ama birkaç ayda bir büyük kavgaları oluyor onu da bütün bina duyuyor güvenlik müdahale ediyor felan.
Hiç duymamış gibi davranıyoruz dengesizler çünkü.
Keşke. Empati kurmak yeterli oysa ki.Keşke apartmanda oturanlara bi eğitim verilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?