Üst kat komşu çocuğu yüzsüzlüğü

Kız ilginçmiş cidden sinir bozucu. Kasıtlı yapıyor desem neden niye yapsın sizinle ne alıp veremediği var acaba? Anne babasıyla konuştunuzmu bu konuyu? Veya kızı gördüğünüzde derdi neymiş parkelerle bir sorup, kendisini uyarsanız? Hiçbirşey yapamıyorsanız 2 sene daha sabredip ergenlikten çıkmasını bekleyin (üniye giden birisi evde koşmaz herhalde) yada taşının cidden sabır yetmez böylesine.

Gittiğim yerde beterine denk gelirsem... Bir de ev ilk göz ağrımız, emeğimiz çok. Aynen bir de dubleks olsa çık en üste rahat rahat takıl. Hayaller...

Çocuğumuz olsun da gerisi mühim değil mantığıyla yapılmış bir velet, gerçek hayatla bağı yok kızın. İkinci çocuğu yapsalardı ne yapardım bilmiyorum...
Görüşmüyorum demiştiniz ama ne amaçla yapildigini bile duymuşsunuz cocugun ne kadar büyük konuşmalar bunlar anne egitimci vah tuh kız gece 12 ye kadar koşuyor hadi canim gercekten mi?
Anne baba çalışıyor diye okula verilmiş eee napsinlar eve hapsedip mi işe gitsinler?
Tek cocuk mu diye boyle falan filan fistikan.......
Bence onların evi normal sizin ev fazla sessiz bir cocuk yapın da kafayı baska dairelerim tikirtilariyla bozmayın. O cocuk zaten özel okulda 8 saat canli derstedir hangi ara evde koşu uzun atlama yapsın .
Konu sahibi inandırıcı değilsin.

Gittiğim yerde beterine denk gelirsem... Bir de ev ilk göz ağrımız, emeğimiz çok. Aynen bir de dubleks olsa çık en üste rahat rahat takıl. Hayaller...
Çocuk iletişim kurmayı bilmiyor kimseyle görüşmüyorsa sanırım sizinle bu şekilde bir terapötik iletişim mi kurmaya çalışıyor nedir?

Bu hafta internetten duvara monteli ses çıkarma aleti fiyatlarına baktım :) Dakikada bilmem kaç darbe yapıyor çok etkili gibi gözüküyor ama o parayı vereceğime yüzüne böğüre böğüre sövmek daha mantıklı. Duvarları yıkasım var o derece...

Allah sabır versin cidden anlayışsız ve arsız insanlarla uğraşması zor. O koşarken sizde son ses müzik açın. Geceleri özellikşe uğraşın bir zaman sonra belki bıkar.

Allah sabır versin cidden anlayışsız ve arsız insanlarla uğraşması zor. O koşarken sizde son ses müzik açın. Geceleri özellikşe uğraşın bir zaman sonra belki bıkar.
Çok teşekkür ederim. Sabrımız bol olsun hepimizin. Alt katımın günahı ne diye müzik açmıyorum ama dayanamayıp üst duvara çok vurmuşluğumuz var.

:) Amaç aramıyorum artık, bize sinir bozukluğu kaldı.
Böyle de yaşanmaz ama.
Şikayetle çözümü de yok.
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin arkadaş.
Ben gitmeyi tercih ettim.
Ama hep üst komşuya odaklanıp o şekilde mi dua ettik nedir?
Tasindigimiz yerde de alt komşu tuhaf.
Altta olduğu için bize çok etkileri yok tabi ama birkaç ayda bir büyük kavgaları oluyor onu da bütün bina duyuyor güvenlik müdahale ediyor felan.
Hiç duymamış gibi davranıyoruz dengesizler çünkü.

böyle şeyler tamamen aileyle alakalı ya, benim babam hepimizi parmak ucunda yürütürdü akşam 8den sonra, kimseyi rahatsız etmek hakkımız değil derdi, yüksek sesle bir şey de anlattırmazdı. şu an kendi evimdeyim hala öyle yürürüm kimse rahatsız olmasın diye. artık kimse bir şey öğretmiyor herhalde

Üslubunuz leş kusura bakmayın ama kimse size insanlar hakkında burda bu kadar varoşça konuşma hakkı vermiyor annesine kadar laf atmışsınız kızın. 9 sene boyunca ev dur durak bilmeden koşan biri? İnsan olsaydınızda çıkıp efendi gibi sorunun ne olduğunu sorsaydınız

Keşke apartmanda oturanlara bi eğitim verilse

O yaşta evde koşturması hiç normal değil.
Gözümde canlandıracağım bile.
Psikolojik sorunları falan mı var acaba.

14 yaşında çocuk nasıl lise 2 gider yaaa , pardon ama ben gerçekten anlamadım
Oğlum 13 yaşında 9.sınıf öğrencisi (lise1). 5 yaşın içinde okula başladı.
Lise 2. sınıf öğrencisine parka, bahçeye git oyna diyemezsiniz. Odasına çekilip müzik/ video etkinliği yapar. Dışarıda da arkadaşlarıyla takılır ancak.
Ama bu yaşta evde koşturmasıda tuhaf. Siz çok takıntı yapmış olabilir misiniz?

Karşılıklı tartışmak yasak olduğundan çok sakin bir şekilde size yazıyorum. Karşı tarafın size göre üslubunu beğenmemiş olduğunuzu bu kadar "leş" bir dil ile iletmeniz da bana çok "varoş" geldi. Bence fikirlerimizi daha saygılı iletsek çok doğru olacağını düşünüyorum.

Darısı başıma diyorum ama sonra gelip alt komşu sorunu diye konu açmak istemem :) Şansımız bol olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…