Üst kat komşu çocuğu yüzsüzlüğü

Farklılık öğretmen! olan annede. Kız üniversiteye gidene kadar elimden kaza çıkmaması için sabır çekecek gibiyim...

Öyle olsa sevinirdim diyecek hale geldim. Bahçeden evleri gözüküyor, anlamsız şekilde oradan oraya koştuğunu gördüm bir kere. İsim koyamıyorum ama şımarıklık sanırım...

Çok normal değil o yaşta çocuğun anlamsız koşması ev içinde. Çocuk değil zaten genç kız. Oturtamadim kafamda belki başka bir sıkıntısı vardir

Lise 2 ye giden kiz cocuk degil ve o yaşta surekli evin içinde koşuşturmasi normal değil. Cocukta bit sikinti var ya da bilincli olarak yapiliyor olabilir. Sizin hangi odada oldugunuzu nereden biliyorlar?
Siz komşularınızdan yaşam belirtisi sesler duymaz mısınız? Mesela şu an yan komşunun odada olduğunu anlıyorum, rahatsız etmeyecek şekilde muhabbet ediyorlar.

Sırf insanları huzursuz etmek için yapılan hareketler. Kaç kişi birbirini öldürdü ve devletin müdahale etmesi için daha kaç kişinin ölmesi lazım merak ediyorum.

En üstteki cümleyi alttakilerle bağdaştırmakta zorlanıyorum yanlış mı yazdınız acaba?
Lise 2 ve enerji atmak için dışarıya cikarilmak. Bende konuyu dönüp 2 3 kere okudum. Lise 2 ye giden cocuk evin icinde neden koşsun mantığım almadı
Hadi koştu diyelim. Enerji atmak ne demek cocuk değil ki bu artik
Sert basıyor sanırım yere, tam anlatamadım ama bazı insanlar oyle yürüyor. Pat pat pat diye.

Çok normal değil o yaşta çocuğun anlamsız koşması ev içinde. Çocuk değil zaten genç kız. Oturtamadim kafamda belki başka bir sıkıntısı vardir
Şımarık. Annem beni uyarmasaydı ben de yeri göğü inletirdim yaptık mı yaptık ama kimseyi canından bezdirmedik. Hap bile geçirmedi ağrımı şu an bulanık görüyorum ağrıdan. Sabah başladı 4 gibi duruldu, deli gibi bağırttı sağ olsun.

Bu sene kendi başına sokağa çıkmaya başladı desem : ( Tek çocuk olunca böyle mi oluyor anlamadım ki. Ana okulundan beri özel okula giden bir çocuk.

Ne kadar şımarık olsa da bahsettiğiniz yaş evde anlamsız kosma yaşı değil anlatamadım sanırım. Psikolojik sıkıntısı olabilir yani. Üç yaş beş yaş hadi dokuz on yaş en son. Son ses müzik dinliyor deseniz yada bagirarak bilgisayar oyunu oynuyor deseniz neyse şımarık genç diyeceğim.

Siz komşularınızdan yaşam belirtisi sesler duymaz mısınız? Mesela şu an yan komşunun odada olduğunu anlıyorum, rahatsız etmeyecek şekilde muhabbet ediyorlar.

Hayir hiç duymam. Duymam icin gurultu yapmalari lazim.

Yan komşunun normal muhabbetini dahi duyabileceginiz bir evde oturuyorsaniz ust katin hareketlerinin size fazla gurultulu gelmesi çok normal o zaman, biraz hizli yuruyor bile olsa size koşuyor gibi fazla gelir. Demek ki onlar da sizi duyuyor.

Psikolojik bir sıkıntı yok. Bu daha da sinir ediyor. En azından kasıtlı değil çocuğun ne suçu var der, sabretmeye devam edersin.

O zaman anca milyonerlerin oturabilceği bir yerde oturuyorsunuz, ne güzel. Bu sitede alt-üst-yan komşusu keyifle bir kahkaha attığında veya toplu sohbette duymayan varsa ne mutlu ona! Bu kadar komşu gürültüsü konusu palavra o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…