Üst kat komşu çocuğu yüzsüzlüğü

Yaaa inanamıyorum benim üst kat komşum da topuklu giyerdi . Acaba biri benim konumu yaşı değiştirip mi yazmış 🤦🏻‍♀️ ben evden çıkmadan 3 ay önce öyle bir mesaj yazdım ki. Onların nelerine katlandigimi vs sonra Allah a havale ediyorum sizi nezaketten anlasaydiniz çoktan duzelirdiniz demiştim. 3 ay bile kalmadım sonra evden taşındım. Şimdiki komşumu da suistimal edilmemek için yaptıkları yoğun gurultulerden sonra kibarca uyardım . Diğer komsularima göre oldukça sessizler. Alt komşuma da telefon numaramı verdim . Rahatsız olduğunuz bişey olursa hiç çekinmeyin alınmam darilmam dedim. Çekmekle olmuyo maalesef ciddi bi uyarıya ihtiyaçları var. Gerekiyosa apartman yöneticisi tarafından , gerekiyorsa yazılı gerekiyorsa kamu aracılığıyla. Eğer kendi eviniz değilse tüm bunlara rağmen degismiyorsalar taşının derim. Ben öyle yaptım görgüsüzleri düzeltecek gücüm de tahammülüm de kalmamıştı.
Yaşamayana inandırıcı gelmiyor normal karşılıyorum çünkü bazen acaba olmuyor mu, çok anormal diye düşünüyorum :) Daha neler var da her şeylerini düzeltecek halim de imkanım da yok ama koşma olayı insana her şeyi yaptıracak bir şey. Bu sitedeki komşu sıkıntılarını okuyup rahatlıyordum tek değilmişim diye.

Onun odasının olduğu duvarımıza alçı-boya atıldı delik deşik olduğu için. Neler yapmadım bir bilseniz...

Sizce? Konuşma sesi eşya sesi vs. Hiçbirisi gürültü yapacak seviyede değil çünkü alt komşumun küçücük çocukları var. İnsan güldüğünde, hapşırdığında bile nerede oturduğu anlaşılıyor zaten
Asiri gurultu olmadikca nerede oturduklarini nereden bileyim bir de demissiniz ki hangi odadaysak oraya geliyor. Yani biraz tuhaflik var bu iste. ayrica bu cocuk nasil oluyor da duvarlari delebilecelk kadar ses yapiyor onu anlamadim.
Bilemedim acaba cocuk degil de evdr baska bir sey mi besliyorlar 🤷‍♀️

Cidden bana annenin koşma demesine gerek duyulacağı inandırıcı gelmiyor

Lise 2 deki kız müzik dinler dans eder ağlar tepinir ama 7/24 koşmaz koşamaz

Gün içinde özel okula giden liseli lüzum zaten 9 saat dersi vardır

Sabah 8.50 de başlar 16-17 de biter ne ara koşacak

Ha teneffüste mutfağa gitti tuvalete gitti hızlı hızlı bastı amenna ama siz başka odaya geçtiniz diye tepenizde koşacak zamanı da ilgisi de olmaz
Bu yazdıklarınız gibi olsaydı keşke.

Asiri gurultu olmadikca nerede oturduklarini nereden bileyim bir de demissiniz ki hangi odadaysak oraya geliyor. Yani biraz tuhaflik var bu iste. ayrica bu cocuk nasil oluyor da duvarlari delebilecelk kadar ses yapiyor onu anlamadim.
Bilemedim acaba cocuk degil de evdr baska bir sey mi besliyorlar 🤷‍♀️
Tuhaf olan böyle şeylere şaşırılması, bizim toplum olarak çok sıkıntılı bir apartman düzenimiz var. Başka bir ülkede kendi pisliğini halını çarşafını çırp bakalım... Benim evladım yapar da eder de dersin sonra ana haberlik olursun. Sayelerinde argom gelişti, lanet okuyunca duruyorlar. Allah kimseyi sınamasın böyle.

Neyi bağdaştıramadınız? Okulu online ve 20 yaş altı sokak izin saatlerinde dışarı çıkmıyor, evdeyken de biz hangi odadaysak onun üstünde koşuyor.
Kolejlerin bir çoğu çocukların izin saatinde ders vermeye devam ediyor.
Kardeşimin okulunu bu yüzden şikayet etti bizimkiler.
cocuğun dışarı çıkmak için izin saati olan zamanlarda dersi var🤷🏻‍♀️
E bu çocuk online dersi koşarak mı yapıyor?
sanki tahammülünüz azalmış da abartıyorsunuz gibi geldi bana.
Hadi günde 3-5 denk geliyorsunuzdur yine yaşına göre tuhaf ama anlaşılabilir.
siz sürekli, inadına, sizin olduğunuz odada bir sesten bahsediyorsunuz 🤷🏻‍♀️
tuhafmış gerçekten.

Bende çok takan biriyim bu ses olaylarını. Bu sene ev değişikliği yaptık .Üstte iki tane erkek çocuğu varmış biri 9 biri 10 yaş civarı. Bayağı ses geliyordu .Artık eşime dedim ben dayanamayacağım çıkıp söyleyeceğim.Kadın sağolsun bayağı anlayışlı çıktı .Ev sizden önce 6 ay boştu o yüzden alıştılar ben onları alıştıracam dedi. Baştakine göre azaldı ses tabi gene oluyor ama kadına güvendiğim için o kadar takmıyorum .Çocuğu tek başına denk getirip mi uyarsanız güzel bir dille acaba. Annesi babası dışarı çıkınca evde tek kalınca çıkın hemen.
Çocuk abartır şöyle yaptı etti diye uğraş dur anayım ben ana sendromuyla. İkinci çocuk olmadığı için şükrediyorum.

Diğer ev sahipleriyle konussaniz apartmandaki, imza toplayın apartmandan attırma işini bi araştırsaniz? 9 sene çekilecek çile değil insan ciddi ciddi katil olur
Bir de biz bu evi afedersiniz sıfırı tüketip aldık, çok emeğimiz var. Kadın bir kişi hariç kimseyle konuşmuyor kimse de bununla muhatap olmuyor zaten.

Benim üst katımda 25 yaş aralığı 3 çocuk var birde kız evli hep burda zaten
Üstelik birisi üst düzey işi olan bir mahluk
Gece 1e kadar bangır bangır TV boğuşma kahkaha sesleri eşliğinde uyumalarını beklemekle geçiyor
Birde yazdan beri bir şeyler sürüklemeye başladılar nefret ediyorum komşuluk hakkımı helal etmiyorum

Benim üst katımda 25 yaş aralığı 3 çocuk var birde kız evli hep burda zaten
Üstelik birisi üst düzey işi olan bir mahluk
Gece 1e kadar bangır bangır TV boğuşma kahkaha sesleri eşliğinde uyumalarını beklemekle geçiyor
Birde yazdan beri bir şeyler sürüklemeye başladılar nefret ediyorum komşuluk hakkımı helal etmiyorum
Yaşa, konuma bakmıyor böyle şeyler. Ne yazık ki.

Tuhaf olan böyle şeylere şaşırılması, bizim toplum olarak çok sıkıntılı bir apartman düzenimiz var. Başka bir ülkede kendi pisliğini halını çarşafını çırp bakalım... Benim evladım yapar da eder de dersin sonra ana haberlik olursun. Sayelerinde argom gelişti, lanet okuyunca duruyorlar. Allah kimseyi sınamasın böyle.
Duvarlar delik desik olacak kadar tepiniyorsa sasirilir vallahi cok normal bir sey degil.
Anne babasina kiziniz neden her aksam kosuyor bir sikinti yoktur umarim diye sorun. Akli dengesi yerinde olmayabilir kizin. Normal degil cunku yasi artik genc denen yasta,cocuk degil.

Duvarlar delik desik olacak kadar tepiniyorsa sasirilir vallahi cok normal bir sey degil.
Anne babasina kiziniz neden her aksam kosuyor bir sikinti yoktur umarim diye sorun. Akli dengesi yerinde olmayabilir kizin. Normal degil cunku yasi artik genc denen yasta,cocuk degil.
Anasının birkaç vukuatını anlatsam yeterli olur da gerek yok. Öyle kadına o kız olurdu anca.

Sizi anlıyorum.
Dört yıl boyunca bunun büyük versiyonunu çektim.
Kadın hiç durmadan gümbür gümbür yürüyordu.
Sürekli temizlik yapıyordu ve birşeyler silkeliyordu.
Kızı küçük olmasına rağmen kadın daha gürültülüydu desem abartmam.
Bir de geç saate kadar temizlik yapıyordu düşünün.
Sonra taşındı.
Oh dedim dünya varmış.
Yaşlı karı koca bir de oğulları vardı.
Bir tane ayak gumburtusu duymadım.
Arada torunlari gelirdi o da hiç birşeydi yani.
Bu rahatlık beş altı ay sürdü.
Derken ev satıldı.
Yerine terminatör gibi bir kadın ve küçük pasazadeleri geldi..
Allah'ım bu kadın ilkinden de beter.
Hiç oturmuyor güm güm nasıl bir yürüme.
Gece iki üçlere kadar.
Ne temizliği ne eşya çekmesi ne hali cirpmasi bitmiyor.
Paşası da birlere ikiler e kadar koşup zıplıyor ki bir hoplamasiyla vitrin sallanıyor.
En başta sandım iki üç çocuklu acıdım.
Tek çocuk olunca şok oldum.
Artık uykuda da güm güm beynim zonkluyordu..
Bir yıl dayanabildim.
Artık tahammülüm kalmayınca evi sattım.
Şuan rahatım çok şükür.
Erkek kardeşim böyle yürüyordu uyara uyara duzelttirdik te lisedeyken.
Dedik alttaki mecbur mu seni çekmeye düzgün yürü diye diye düzeltti.

Bazıları böyle alışkanlık mi bilmem ki.
Anlamıyorum o topuklar gece yatınca agrimiyor mu?

Ben de şeyi merak ettim; bu kız ayakta mi dinliyor dersi?
Ya da hiperaktif felan mi?
Özel okullarda ders saati çok çünkü.
Aralıksız mi koşuyor?

Sizi anlıyorum.
Dört yıl boyunca bunun büyük versiyonunu çektim.
Kadın hiç durmadan gümbür gümbür yürüyordu.
Sürekli temizlik yapıyordu ve birşeyler silkeliyordu.
Kızı küçük olmasına rağmen kadın daha gürültülüydu desem abartmam.
Bir de geç saate kadar temizlik yapıyordu düşünün.
Sonra taşındı.
Oh dedim dünya varmış.
Yaşlı karı koca bir de oğulları vardı.
Bir tane ayak gumburtusu duymadım.
Arada torunlari gelirdi o da hiç birşeydi yani.
Bu rahatlık beş altı ay sürdü.
Derken ev satıldı.
Yerine terminatör gibi bir kadın ve küçük pasazadeleri geldi..
Allah'ım bu kadın ilkinden de beter.
Hiç oturmuyor güm güm nasıl bir yürüme.
Gece iki üçlere kadar.
Ne temizliği ne eşya çekmesi ne hali cirpmasi bitmiyor.
Paşası da birlere ikiler e kadar koşup zıplıyor ki bir hoplamasiyla vitrin sallanıyor.
En başta sandım iki üç çocuklu acıdım.
Tek çocuk olunca şok oldum.
Artık uykuda da güm güm beynim zonkluyordu..
Bir yıl dayanabildim.
Artık tahammülüm kalmayınca evi sattım.
Şuan rahatım çok şükür.
Erkek kardeşim böyle yürüyordu uyara uyara duzelttirdik te lisedeyken.
Dedik alttaki mecbur mu seni çekmeye düzgün yürü diye diye düzeltti.

Bazıları böyle alışkanlık mi bilmem ki.
Anlamıyorum o topuklar gece yatınca agrimiyor mu?

Ben de şeyi merak ettim; bu kız ayakta mi dinliyor dersi?
Ya da hiperaktif felan mi?
Özel okullarda ders saati çok çünkü.
Aralıksız mi koşuyor?
Bana şaşırtıcı gelen de o, mesela sabah derste olur ama tam aksine o saatlerde coşmaya başlıyor. Okul özel diye torpil mi geçiyor bir bilgim yok. Bir de toplum içinde görseniz bu neee sakin bir ergen dersiniz hanım hanımcık ayyy mide bulantısı yaratıyorlar insanda...

Bana şaşırtıcı gelen de o, mesela sabah derste olur ama tam aksine o saatlerde coşmaya başlıyor. Okul özel diye torpil mi geçiyor bir bilgim yok. Bir de toplum içinde görseniz bu neee sakin bir ergen dersiniz hanım hanımcık ayyy mide bulantısı yaratıyorlar insanda...
Yani çok ilginç gerçekten.
İmkan olsa da taşınsaniz diyeceğim ama gittiğiniz yerde de kim çıkacak belli mi?
Ben dayanamadım inanin kafam kaldirmiyordu artık.
Gece çocuklarım uyanıp duruyordu gürültülere.
Uyarmaya çalıştım ama böyleleri kabul etmiyor üste çıkıyor.
En iyisi en üst kat sanırım.

Back
X