Üst kat komşu gürültüsü

Ya valla viledanin sopasıyla yukarı vurmak aklımdan geçmiyor değil ama yine edebimi bozmayayim diyorum ama bıktım
Olan size oluyor bozun edebinizi nereye kadar çekeceksiniz bu sorunu anlayış göstermeyin rahatsız olduğunuzu dile getirin anlamazsalar polis çağırın ne halleri varsa gorsun böyle komşudan hayır gelmez

Galiba sizin çocuğunuz yok,ozaman insana dahada batıyor o sesler. Uyarsanızda anlamazlar,en güzeli polis çağırmak ozaman korkarlar.

Olan size oluyor bozun edebinizi nereye kadar çekeceksiniz bu sorunu anlayış göstermeyin rahatsız olduğunuzu dile getirin anlamazsalar polis çağırın ne halleri varsa gorsun böyle komşudan hayır gelmez
Çok haklısınız biz evleneli 1.5 sene oldu biz üst kattakileri pandeminin başında tanıştık bir kaç defa çağırdı gitmek zorunda kaldım uzak durdum daha sonra baktım habire gezip duruyorlar korktum Uzak durdum hatta söyledim sen çok geziyorsun yanlış anlama o yüzden korkuyorum falan dedim sonra benle konuşmayı falan kesti komşuluk böyle oluyor demekki bu virüste gidip gelmeyi bekledi gerçekten hayır gelmeyecek bir komşu türünden kendileri.

İnanirmisiniz aynı şeyi düşündüm bugün ay sinirden gülüyorum 😁
Benim o komsum ramazanda dozu arttirmisti gece 4 sabah 8di uyku saatlerim :( cok uğraştım polis bile hakkindan gelememisti yani o yuzden taviz vermeyin sahur yapması gürültü hakki tanımaz

Galiba sizin çocuğunuz yok,ozaman insana dahada batıyor o sesler. Uyarsanızda anlamazlar,en güzeli polis çağırmak ozaman korkarlar.
Evet yok Allah nasip ederse de ben bunların yaptığını yapmam çünkü terbiyesizlik bir defa da eşim konuşsun olmadı.polise kadar yolu var

Benim o komsum ramazanda dozu arttirmisti gece 4 sabah 8di uyku saatlerim :KK43: cok uğraştım polis bile hakkindan gelememisti yani o yuzden taviz vermeyin sahur yapması gürültü hakki tanımaz
Uyumuyordular şimdi bahaneleri de var 😁 polisten dahi Korkmaz olmuşlar gözleri kör olmuş resmen

İnanirmisiniz aynı şeyi düşündüm bugün ay sinirden gülüyorum 😁
Onlar ana k
Çok haklısınız biz evleneli 1.5 sene oldu biz üst kattakileri pandeminin başında tanıştık bir kaç defa çağırdı gitmek zorunda kaldım uzak durdum daha sonra baktım habire gezip duruyorlar korktum Uzak durdum hatta söyledim sen çok geziyorsun yanlış anlama o yüzden korkuyorum falan dedim sonra benle konuşmayı falan kesti komşuluk böyle oluyor demekki bu virüste gidip gelmeyi bekledi gerçekten hayır gelmeyecek bir komşu türünden kendileri.
Rabbim sizi korusun onlardan 🙏 korkutan gözlerini eşin bir kez de o denedin yukarı çıksın şikayet etsin olmadı son çare polis yüz göz olun bitsin bu çile 🤷🤨 ne bile uyuz oldum aileye

Onlar ana k

Rabbim sizi korusun onlardan 🙏 korkutan gözlerini eşin bir kez de o denedin yukarı çıksın şikayet etsin olmadı son çare polis yüz göz olun bitsin bu çile 🤷🤨 ne bile uyuz oldum aileye
Amin inşallah bu tür insanlardan Allah hepimizi korusun 🤲 ama siz sinirlenmeyin bebişe kıyamam 🥰

Merhaba arkadaşlar sizden fikir almak için açıyorum bu konuyu üst kat komsum kendisi eşi ve 2 yaşına yakın çocukları var asla ama asla susmuyorlar eşi gece 1 gibi işten geliyor o saate kadar çocuğuyla kendisi bam güm bağırıyorlar tepiniyorlar eşi geliyor gecenin 1 inde işten o gelince de gecenin 4 ne kadar bu sesler devam ediyor işin garip tarafı şu karı koca olarak çocuktan bin kat daha fazla sesleri geliyor sırf eşi geç geliyor diye çocuğu da uyutmuyor oynasınlar diye duvarlar ince zaten ama bunu bilmelerine rağmen bağırarak konuşmaktan asla çekinmiyorlar bir kaç defa usulünce söyledim kadına napsin çocuğuyla oynamak istiyor falan filan dedi bana edebimi bozmak istemiyorum ama bunların yüzünden gecenin o saatine kadar uyuyamıyorum eşimde bazen cok sinirleniyor şuan bile seslerden sinirim tepemde uyumak istediğim saatte uyuyamıyorum napim bir fikir verin arkadaşlar...
yatak odanızı başka yere mi taşısanız. bilirim böyle komşulardan kurtuluş olmaz..

Evet yok Allah nasip ederse de ben bunların yaptığını yapmam çünkü terbiyesizlik bir defa da eşim konuşsun olmadı.polise kadar yolu var
Eğitim işte cahille uğraşmak zor. O çocuğun uyku saati oluşturulmalıydı çoktan.anlamazlar ki konuşsanızda anlamazlar

yatak odanızı başka yere mi taşısanız. bilirim böyle komşulardan kurtuluş olmaz..
Ev 3 odalı küçük odam da yemek masası var ve yan taraftan da feci ses geliyor yatak odası ve oturma odası yeri sabit benn eşim gecedeyken oturma odasında uyumaya çalışıyorum o yüzden de felaket sesleri geliyor

Back
X