Üst Kat Komşu

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Hanımlar üst kat komşu diyeceğim de komşu demeye dilim varmıyor. Her neyse bu kişi pencereden sürekli bir şeyler sirkeliyor, balkonda halı sirkeliyor. kaç kere uyarmamıza rağmen. Geçen kapıya kadar gittim uyardım ettim. Hatasını da hiç kabul etmiyor üste çıkmaya çalışıyor.
Bugünden balkonu güya yıkıyor demirlere su dökerek kirli suyun hepsi balkonda perde vardı ,perdeye geldi. Balkonda uyardım bu sefer aaa sandalyeye suyu koydum ordan döküldü dedi. E bizde balkonu yıkıyoruz ama demirleri ıslak bezi sıkıp siliyoruz apartman kültürü diye bişi var. Bunlar bunu da bilmiyor Saçma sapan savunmalara geçiyor..illlallah dedirtti.
Ne yapmalıyız bir yol gösterin lütfen. Böyle şeyler yaşayıp çözüm bulan varsa özellikle. Şimdiden teşekkürler...

Normalde komşuyla ilgili açılan konuların iki taraflı dinlenmesinden yanayım fakat bu konuda gönül rahatlığıyla söylüyorum tamamen haklısınız

bu kadar bariz yaptığını inkar eden bir komşunun ne yaparsanız yapın düzeleceğini sanmıyorum . Allah yardımcınız olsun

Bir arkadaşım üst komşusunun halısını çekip aşağıya düşürmüştü.

Mahkemeye veren var mı arkadaşlar ? Uyarı kadar yetmiyor. Sirkeleme, su bunları çekip mahkemeye mi versem diyorum. O da uğraştırır mı bişi çıkar mı ? Avukat şu bu derken bir sürü masraf. Çabuk sonuçlanıyor mu ,sonuç çıkıyor mu ,deger mi acaba ?

Bir arkadaşım üst komşusunun halısını çekip aşağıya düşürmüştü.
O da aklıma geldi çarşafı bi gün tutacağım zaten ama aşagı atmıcam çekip alcam onun gelmesini beklicem sen hayırdır demek için

183 u arayın o ılgılenıyor aynen boyle anlatın
ama oncesınde bırdahakıne vıdeoya cekın resmını cekın kanıt lazım oluyor

Komşunuzu sık sık halı silkeleyerek, huzur ve sükununuzu bozduğu ve evinizi kirlettiği iddiasıyla ayrıca savcılığa bir dilekçe ile şikayette edebilirsiniz. TCK’nın 123. maddesine “Kişilerin huzur ve sükununu bozmak”, TCK’nın 151. maddesine göre ise “Mala zarar vermek” suç. Huzur bozmanın cezası üç aydan 1 yıl kadar hapis. TCK’nın 151. maddesindeki “Mala zarar verme” suçu ve cezası da bakın şöyle:
“Başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkan, tahrip eden, yok eden, bozan, kullanılamaz hale getiren veya kirleten kişi, mağdurun şikayeti üzerine, 4 aydan 3 yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır.”
Apartmanlarda cam veya balkonlardan eşya silkelemek, yüksek ses, gürültü yapmak, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu’nun 18. maddesine aykırı ve yasak . “634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu’nun 18. maddesine göre, kat malikleri, gerek kendi bağımsız bölümlerini, gerekse ortak yerleri kullanırlarken birbirlerini rahatsız etmemek ve haklarını çiğnememekle yükümlüdürler.

yanı komsunuzun yaptıgı suc

183 u arayın durumu anlatın ve elınızde kanıt olsun
yıne duzelmezse
noterden ıhtar cekın dava acmadan once
ıhtara ragmen devam ederse sulh mahkemesıne mecburen ...

183 ne hattı

10 yılı geçti biz taşındık.Yukari kattan halı silkeleme,hergun balkonu su dökerek yıkama,çöpleri aşağı atma,içtikleri yedikleri herşeyi aşağı atma,bulaşık suyunu dökme, banyo akar onu bile zor yaptırmışlar di artık taşındık daha bir sürü şey vardı bizim ki normal apartmandi.

Şimdi en son kattayim site de yine aynı şekilde sirkeleyen vs oldumu yönetim devreye giriyor.

Yönetici ile konuşun hatta dilekçe verin . Mahkemeden bir şey beklemeyin . Polise şikayet edebilirsiniz ama fotoğraf çekin bol bol elinizi güçlendirin . Sakince uyandığınızın videosunu da çekin . Eğer aşağı gelirse çamaşır suyu dökün halıya , örtüye .

Çamaşır suyu dökmem de diğerleri olablr haklıyken haksız durumuna düşmek var

E
Ev bizim ne yazık ki onlarınki de onlara ait

İnsan olan laftan anlar valla bıktık tamam insanız 1,2 yaparız ama karşıdaki rahatsızsa bi dur be bi kendine çeki düzen var. Hiç mi çekinmiyolar anlamıyorum
Ev alma komşu al demişler. Emlakçı bizi siteye götürdü, asansörün birisi çalışmıyor, her evin önünde ayakkabı, kimisinde çöp kovası dışarıda. Eve hiç girmedim, bana göre değil diyip çıkmıştım, eşimde çok ısrar etti ama öyle komşu istemem demiştim. İkiside kıl olmuştular bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…