- Konu Sahibi Rapunzelea
-
aynen oyle 181 bakıyor181 netten baktım da gürültü tarzı şeyler yazıyor çevre bilinci hattı gibi buna da olur mu ki
Valla böyle insanlara ne derseniz deyin aynı. Apartman kültüründen bir haberler hep bi bahanesi olur zaten öyle de görünüyor. Yöneticiye söyleyin bakalım bir ihtimal uyarınca işe yarar ama sanmam.Hanımlar üst kat komşu diyeceğim de komşu demeye dilim varmıyor. Her neyse bu kişi pencereden sürekli bir şeyler sirkeliyor, balkonda halı sirkeliyor. kaç kere uyarmamıza rağmen. Geçen kapıya kadar gittim uyardım ettim. Hatasını da hiç kabul etmiyor üste çıkmaya çalışıyor.
Bugünden balkonu güya yıkıyor demirlere su dökerek kirli suyun hepsi balkonda perde vardı ,perdeye geldi. Balkonda uyardım bu sefer aaa sandalyeye suyu koydum ordan döküldü dedi. E bizde balkonu yıkıyoruz ama demirleri ıslak bezi sıkıp siliyoruz apartman kültürü diye bişi var. Bunlar bunu da bilmiyor Saçma sapan savunmalara geçiyor..illlallah dedirtti.
Ne yapmalıyız bir yol gösterin lütfen. Böyle şeyler yaşayıp çözüm bulan varsa özellikle. Şimdiden teşekkürler...
onun üstünde oturan var mı?İnsan olan laftan anlar valla bıktık tamam insanız 1,2 yaparız ama karşıdaki rahatsızsa bi dur be bi kendine çeki düzen var. Hiç mi çekinmiyolar anlamıyorum
Haklısınız.Sürekli savunmaya geçip inkar modunda ise suç üstü yakalayıp "işte benim kasdettigim buydu "deyin. Komşu işi zoeHanımlar üst kat komşu diyeceğim de komşu demeye dilim varmıyor. Her neyse bu kişi pencereden sürekli bir şeyler sirkeliyor, balkonda halı sirkeliyor. kaç kere uyarmamıza rağmen. Geçen kapıya kadar gittim uyardım ettim. Hatasını da hiç kabul etmiyor üste çıkmaya çalışıyor.
Bugünden balkonu güya yıkıyor demirlere su dökerek kirli suyun hepsi balkonda perde vardı ,perdeye geldi. Balkonda uyardım bu sefer aaa sandalyeye suyu koydum ordan döküldü dedi. E bizde balkonu yıkıyoruz ama demirleri ıslak bezi sıkıp siliyoruz apartman kültürü diye bişi var. Bunlar bunu da bilmiyor Saçma sapan savunmalara geçiyor..illlallah dedirtti.
Ne yapmalıyız bir yol gösterin lütfen. Böyle şeyler yaşayıp çözüm bulan varsa özellikle. Şimdiden teşekkürler...
Bizimki utanmadan balkondaki tum tozunu bahcemize cirpti uyardk birdr demesin sende birkez yapiyoruz hic sorunumuz degilHanımlar üst kat komşu diyeceğim de komşu demeye dilim varmıyor. Her neyse bu kişi pencereden sürekli bir şeyler sirkeliyor, balkonda halı sirkeliyor. kaç kere uyarmamıza rağmen. Geçen kapıya kadar gittim uyardım ettim. Hatasını da hiç kabul etmiyor üste çıkmaya çalışıyor.
Yönetici ile konuşsaniz .Valla komşu insana evi değiştirtiyor ne yazık ki .Yani kaç kez söylemenize rağmen anlamıyorsa işiniz çok kolay değil .Nasıl çözüm bulunur bilemedim biz taşınmakta bulduk çözümü .
Hanımlar üst kat komşu diyeceğim de komşu demeye dilim varmıyor. Her neyse bu kişi pencereden sürekli bir şeyler sirkeliyor, balkonda halı sirkeliyor. kaç kere uyarmamıza rağmen. Geçen kapıya kadar gittim uyardım ettim. Hatasını da hiç kabul etmiyor üste çıkmaya çalışıyor.
Sirkeliyor diye bir kelime var mı yok.doğrusu silkeliyorHanımlar üst kat komşu diyeceğim de komşu demeye dilim varmıyor. Her neyse bu kişi pencereden sürekli bir şeyler sirkeliyor, balkonda halı sirkeliyor. kaç kere uyarmamıza rağmen. Geçen kapıya kadar gittim uyardım ettim. Hatasını da hiç kabul etmiyor üste çıkmaya çalışıyor.
Yok en üst katta dilediği gibi tepiniyor. Hep diyorum ki ben senin üstünde otursam aynılarını yapsam sen ne dersin diyorum anlamıyor .empati sıfıronun üstünde oturan var mı?
keşke onunla birlik olup aynısını ona yapsanız ne güzel olur
İnkar derken mesela pencerede çarşaf sarkıntı sirkeledi anında çıktım o ne öyle ne sirkeliyosunuz böyle dedim tüm toz cama geliyor dedim ses yok. Kapılarına gittim dedim Kadın oğlum sirkelemiş benim haberim yok diyor. Başka bi gün balkonda oturuyorum yine camdan sirkelemeye başladı kadın seslendim bişi yok ıslaktı çarşaf o yüzden sirkeledim diyor. Yani sürekli bahane. Sonra başka bi gün balkondan halı sirkelerkn yakaladım yine seslendim çekti savunduğu şey " nerde sirkelicez ya balkonda rüzgar alıp götürür cam neyse de " diyor. Bilmiyor ki ne desinHaklısınız.Sürekli savunmaya geçip inkar modunda ise suç üstü yakalayıp "işte benim kasdettigim buydu "deyin. Komşu işi zoe
Olabilir kusura bakmayınSirkeliyor diye bir kelime var mı yok.doğrusu silkeliyor
İyilikle anlamafiysa diğer yol kötülük bağırış cagir şikayet etHanımlar üst kat komşu diyeceğim de komşu demeye dilim varmıyor. Her neyse bu kişi pencereden sürekli bir şeyler sirkeliyor, balkonda halı sirkeliyor. kaç kere uyarmamıza rağmen. Geçen kapıya kadar gittim uyardım ettim. Hatasını da hiç kabul etmiyor üste çıkmaya çalışıyor.
Bunlar bu dilde anlar ama çok kötü olmak da istemiyorum hukuksal yollara başvursam beni çok uğraştırır mı onu düşünüyrmBalkonda çeşme varsa hortum bağlar onun balkonuna su fışkırtırdım ondan aşağı su geldiğinde.
Ayrıca silkelediği tüm pislik ve kırıntıları üşenmeden toplar, kapısının önüne hatta ayakkabısının içine doldururdum.
Konuşmayla anlamıyorsa aynısını yaşar belki anlar o zaman.
Not. Tavsiye değildir siz yapmayın agresifliği tasvip etmiyorum
Ev sizin anladığım kadarıyla, üst kat da ev sahibi. Yani iki taraf da kalıcı. Çok huzurunuz kaçıyorsa bir avukatla anlaşmayı düşündünüz mü ? Hukuken gerekenler yapılır, laftan anlamıyorlar belli ama belki avukattan mahkemeden çekinirler.Bunlar bu dilde anlar ama çok kötü olmak da istemiyorum hukuksal yollara başvursam beni çok uğraştırır mı onu düşünüyrm
Benim üst komşumda aynı böyle balkondayken aşşağıya hep su döker halı silkeler kaç kere uyardık anlamıyorlar yazın misafirim balkonda oturuyor aşsağıya halı silkeledi kadın çok sinirlenmiştimHanımlar üst kat komşu diyeceğim de komşu demeye dilim varmıyor. Her neyse bu kişi pencereden sürekli bir şeyler sirkeliyor, balkonda halı sirkeliyor. kaç kere uyarmamıza rağmen. Geçen kapıya kadar gittim uyardım ettim. Hatasını da hiç kabul etmiyor üste çıkmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?