Üst katımıza yeni taşınanların gürültüsü

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
merhaba.
üst katım sanırım önceden boşmuş öyle rahat ve sessizdiki evimiz. cumartesi günü matkap sesiyle uyandım. pat pat pat sesler falan.
neyse tasınma telası falan dedım. pazarda gum pat küt sesler hadı tamam dedım.
ama bugun anladımkı ben yandım. yahu her adımlarını duyuyorum cıldırıcam. pat pat pat yuruyolar ınsan gbı yuruseler ses cıkmıycak 1 dk yerlerınde durmuyolar .
bu bına 27 28 katlı bir bına 300 kadar daıre var zaten kımse kımseyı gormuyor tanımıyor bıle.
ben ne yapacağım yanı alttan tavanamı vurayım:1: ay çok sinirlerim bozuk sankı bana ınadına yapıyorlar gibi ne yapsam bilemiyorum. var mı aynı dertten yakınanlar.

yeni tasinmislar belki hala evi yerlestiriyorlardir temizlik vs.
eger cok rahatsiz oluyorsaniz cikip söyleyin...

nasıl rahatsız oluyorum tepemde sureklı adım atan tonluk ınsalnlar var sankı
tamam cıksam kımle neyle karsılascamı bılemıyorumkı
her tıp ınsan var.
belkı dedgın gbı telasları vardır ama bu ses yurume sesı sadce:43:

Son düzenleyen: Moderatör:
beki çocukları vardır evde koşturursa ses cıkarır..Güzel bir uslupla söyle istersen yada görevliye söyle o iletir gerekli mesajı.

beki çocukları vardır evde koşturursa ses cıkarır..Güzel bir uslupla söyle istersen yada görevliye söyle o iletir gerekli mesajı.
esımde saolsun hıc tınlamıyor aksama kadar dısarda nasılsa.
ama ewet asaya ıletıcem dewam ederse yoksa akıl hastanesıne yatıcam gıbı tv sesını acıorm bu seferde yandakıler duyar dıye kısıyorum

nasıl rahatsız oluyorum tepemde sureklı adım atan tonluk ınsalnlar var sankı
tamam cıksam kımle neyle karsılascamı bılemıyorumkı
her tıp ınsan var.
belkı dedgın gbı telasları vardır ama bu ses yurume sesı sadce:43:

bina görevlisi yok mu ona söyleyin o söylesin...ama biraz bekleyin belliki yeni taşınmışlar

tatlım daha yenı tasındıkları ıcın hala yerlesememıs olabılırler.
bıraz zaman gecsın .baktın degısen durum yok ,o zaman sen veya esın gereken uyarıyı yaparsınız.

Biraz sabrettikten sonra bi uyarı da bulunabilirsiniz

500 kiloluk derken neden küçümsüyorsunuz?
Gayet güzel bir dille anlatabilirsiniz.
Henüz yeniler bir hafta geçsin sesler dinmezse söylersiniz.
Ev taşımak yerleşmek o kadar kolay mı...

çok iyi anlıyorum seni.
benimde vardı böyle bir komşum.
üstelik benimki geceleri iş yapıyordu.
düşünsene kadın sabaha kadar eşya ittirip çekiyor.
garç gurç güm pat. ayyy.. bi de kapı gıcırtısı sorma.
insan iki dakikada bir kapı açıp kapatır mı. inan abartmıyorum.
kocası sabaha karşı geliyordu eve. ne iş yapıyosa artık.
onu beklerken kendini işe vurmuş.
dayanamadım. çıktım kibarca söyledim. kapısını yağladı gıcırtı kesildi. ama gürültüler devam.
bi daha çıktım. bu defa sinir içindeydim tabi.
ben uyuyorum ne gürültüsü dedi. delirdim.
niye benden biliyorsunuz diyor bi de.
ben de tavanımdaki gürültü karşı komşudan geliyor olamaz ya dedim.
kovdu beni. git şikayet et polis çağır falan dedi.
sonra gürültülere sonuna kadar açılmış televizyon sesi eklendi. sanki kendi televizyonum gibi net dinliyordum. sabaha kadar.
kabus ki ne kabus.
taşındım. başka sebeplerden. ama ianlamayana laf anlatmak çok zor.
valla içimi döktüm. nasıl dolmuşum sen düşün artık.
sen de bi dene. rica et. mümkünse evde topuklu ayakkabı terlik giymeseniz falan diye.
belki seninkiler anlayan cinstendir.

üst katimda yasli teyze oturuyo, sesi cikmaz ama torunu gelince :52: evlere senlik :55:koltuktan güm diye atliyor heralde

üst katin yaninda 3 tane ufak ufak kizlari var masallah aglamadiklari gün yok
sabah krese götürürken ciyaaaakkkk, yatak odamin kapisini kapatmassam sabahin köründe uyaniyorum

simdiye kadar hic sikayet etmedim, bende kücükken cok aglardim ondan heralde:ssz:

duymamaya calisiyorum:36:

kılolarını nerden bılıyorsunuz da aklınızca boyle kucumsuyorsunuz ınsanları ?
ayrıca ne kadar anlayıssızsınız ..
ben olsaydım evde yaptıgım bır kek-poğaca falan koyar tabaga cıkardım yenı tasınmıssınız hayrlı olsun der sesın de nerden gelıp gelmedıgıne bakardım..
sıkayet etmektense bıraz yolunu yordamını ararsanız sorun kendılgıınden hallolur

ay bendede wardı boyle ust komsu ustelık yaslılardı gecenın 3unde yurume seslerı gelıodu bıde bole korku fılmlerındekı gıbı yawas yawas yuruolardı ama ses nettı tabi :6: korkuodm ne yalan soleım gıdıp bısey solemedıkte adamlara oyle dewam ettı sesler sonra zaten cıktık o ewden:92::129::122:

500 kiloluk derken neden küçümsüyorsunuz?
Gayet güzel bir dille anlatabilirsiniz.
Henüz yeniler bir hafta geçsin sesler dinmezse söylersiniz.
Ev taşımak yerleşmek o kadar kolay mı...

Her konuya yazmak istediğim yorumu benden önce yazıyorsunuz, bana yazacak pek bir şey kalmıyor. :7:
Konu sahibesinin üslubundan hoşlanmadım ama tabii ki benim keyfime göre yazacak değil. Söyleyebileceğim tek şey, konu sahibi arkadaşım dua et ki evde ayakkabıyla geziyor olsunlar şu an(çok yeni taşınmışlar, olağan.), eğer sorun gerçekten kilolarsa bu kiloları vermeleri ayakkabıları çıkarmalarından çoook daha uzun zaman alır, yine rahatsız olan sen olursun. :1:

kılolarını nerden bılıyorsunuz da aklınızca boyle kucumsuyorsunuz ınsanları ?
ayrıca ne kadar anlayıssızsınız ..
ben olsaydım evde yaptıgım bır kek-poğaca falan koyar tabaga cıkardım yenı tasınmıssınız hayrlı olsun der sesın de nerden gelıp gelmedıgıne bakardım..
sıkayet etmektense bıraz yolunu yordamını ararsanız sorun kendılgıınden hallolur

size kesinlikle katılıyorum.
konu sahibi bayan!
500 kilo, sumocu gibi kelimeler hiç yakışmamış gerçekten.
bu çeşit önyargılarınız ve küçümseyişiniz umarım sizi birgün feci bir şekilde utandırmaz...

Son düzenleme:
Arkadaşın üst kattaki komşusunu küçümsediğini düşünmüyorum..yürüme sesi bu kadar bariz bir şekilde nasıl gelir diye öyle düşünmüş olabilir....şuan bizde seninle aynı durumdayız..yöneticiye şikayet de etsen durum değişmez..heleki tavana vurmayı falan sakın düşünmeyin..çünkü bu sefer daha çok inadına yapıyorlar...fakat sizinkiler yeni taşınmışlar..bir süre sabredin..taşınmak yerleşmek kolay değil..ileride yine aynı durum devam ederse yöneticiye bildirin..gerçi buda fayda etmiyor maalesef...

yeni taşındıkları için biraz acele ediyormuşsunuz gibi geldi.geceleri çekilmez özellikle gündüzleri rahatlıkla idare edilebilir bence.bir süreliğine en azından duymamazlıktan gelseniz,bir meşgale edinseniz...

Back
X