• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst katımıza yeni taşınanların gürültüsü

:)ben bağırdım bile yavaşşşş diye kaç defa:)ne yatak odası sesi bitiyo ne ayak sesi:)evde 1 kadın kocası 2 oğlu var kadın ne halt etse sesi bizde....banyo yapması mutfaga gitmesi yatması hatta ve hatta tüm çekmeceleri catttt diye vurmasına kadar..kapılarına cıktık kavga ettik duvara vurduk gece 4 5 hiç farketmiyor yerimizden sıçtırıyoruz ....biz duvara vuruyoruz oda cvp olarak vuruyor:)evimizi alalı 7 ay oldu iş yüzünden taşıncaz bu ara inan üzülmüyorum bile kurtulcam diye.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.çingene insanlar....birde hamileyim uykum düzensiz,ağrım sızım psikolojim gidip geliyor zaten.gecen sinirden oturdum ağladım....Allaha havale ettim çingene insanlar bunlar.fil zıplıyor sanki tepemde

:)ben bağırdım bile yavaşşşş diye kaç defa:)ne yatak odası sesi bitiyo ne ayak sesi:)evde 1 kadın kocası 2 oğlu var kadın ne halt etse sesi bizde....banyo yapması mutfaga gitmesi yatması hatta ve hatta tüm çekmeceleri catttt diye vurmasına kadar..kapılarına cıktık kavga ettik duvara vurduk gece 4 5 hiç farketmiyor yerimizden sıçtırıyoruz ....biz duvara vuruyoruz oda cvp olarak vuruyor:)evimizi alalı 7 ay oldu iş yüzünden taşıncaz bu ara inan üzülmüyorum bile kurtulcam diye.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.çingene insanlar....birde hamileyim uykum düzensiz,ağrım sızım psikolojim gidip geliyor zaten.gecen sinirden oturdum ağladım....Allaha havale ettim çingene insanlar bunlar.fil zıplıyor sanki tepemde
ay canm benm ewet ınsanlar ole olabılıo
bıde hamılesın uykuya ıhtıyacn varbnm kardesım ılk dogmustu
daha bebektı
bızde bı sıtede otruodk o zaman bnde 7 yasndaydım
ust katımızdada sey bı kadın yasıodu bole adı cıkmıstı ewe eerkekler gelıp ıcıolardı falan kotu kadın yanı
bunlar ıctıkce azıodu bole masaya vuruodu adam kut kut dıe baska seserde gelıodu sanırımda bn anlamıodm anmle r anlıodu
o adam her bagrdıgında yada masaya vurdgunda kardesım zıplayıp aglıodu
anmlerde bıgun cıktı korka korka cunku kadının dostaları var belalı bısı
ole bı kadın ve adam bıle anmle r durumu anlatınca ozrdılemısler cok uzulmusler bıdahada ole asırı ses duymadık

merhaba.
üst katım sanırım önceden boşmuş öyle rahat ve sessizdiki evimiz. cumartesi günü matkap sesiyle uyandım. pat pat pat sesler falan.
neyse tasınma telası falan dedım. pazarda gum pat küt sesler hadı tamam dedım.
ama bugun anladımkı ben yandım. yahu her adımlarını duyuyorum cıldırıcam. pat pat pat yuruyolar ınsan gbı yuruseler ses cıkmıycak 1 dk yerlerınde durmuyolar .
bu bına 27 28 katlı bir bına 300 kadar daıre var zaten kımse kımseyı gormuyor tanımıyor bıle.
ben ne yapacağım yanı alttan tavanamı vurayım:1: ay çok sinirlerim bozuk sankı bana ınadına yapıyorlar gibi ne yapsam bilemiyorum. var mı aynı dertten yakınanlar.

benim alt komşum hergün kocası ve kızlarıyla kavga ediyor ben ne yapsam ki :( eşim bazen çıldırıyor bu kadında ne gırtlak varmış diyor bende aynı dertten muzdaribim kadın kızlarının sorunlarını kavgayla çözmeye çalışıyor kadınların derdi hiç bitmez ki :((

benmde üst komşum 2 günde bir kocasıyla birlikte oluyor seslerinin maşallahları var:)

benim alt komşum hergün kocası ve kızlarıyla kavga ediyor ben ne yapsam ki :( eşim bazen çıldırıyor bu kadında ne gırtlak varmış diyor bende aynı dertten muzdaribim kadın kızlarının sorunlarını kavgayla çözmeye çalışıyor kadınların derdi hiç bitmez ki :((
şu yonden şanslısın esın de duyuyo benm esım duymuyo bak bn hıc duymuom sen taktın ondan duyosn dıo:ssz:

hahah canım bunların ayrı bir fantizeleri var telide açıyorlar sanırım çnkü baya uzun sürüyor :):):):)Senin mazeretn var yeni evlisin bunlar gelmiş 45 50 lisine maşşallahh yani:)

hahah canım bunların ayrı bir fantizeleri var telide açıyorlar sanırım çnkü baya uzun sürüyor :):):):)Senin mazeretn var yeni evlisin bunlar gelmiş 45 50 lisine maşşallahh yani:)
telı ne anlamadım masallah 45 50 de ohhh ıyılrmı hala:24::24::24::24:

teli demişim televizyonu dicektim ordada erotik filmmi izliyorlar anlamış değiliz:)

ayy yok yok canım ondan sonra yatağın sesi sonra duşun sesi eziyetttttttt :):)
ıy ıgrenc
ben bekarken mustakıl ewde yasıodum ust katı benle kardesımın alt katıda anmle babamındı hıc duyazdım bole elalemın seslerını
sadce otelde falan duyuodum cok sınır bozucu.

tavşa sevişmesidir onların ki zatende o tvden gelen seslerle birleşince cinsellikten soğudum :)

duymazsın canım bizimkiler ayrı kadın zaten pek cilveli bişi yani koca napsın öylesine hahahha:)

dun gece tasınmayla ılgısı olmadgını yazdım ustte :4:
zaten bırebır gorsmeyı hıc dusunmedım burda ole bısey olmaz otel formatında.olsada benm zaten hıc yapım degıl komsu komsu hu hu falan
ama resepsıyonada solesem napıcaklar yurumıceklermı bellıkı kadının yuruyus tıpı bı degısık atıyo kendını
öf ya

calarlar kapilarini hanimefendi bir dairede yasayanlarin rahatsizlik duydugu gurultu sorunu varmis, daha dikkatli davranin lutfen derler...
hala ayni sorun varsa yine konsmalarini istersin (sizin dairenizden sikayet geldigini soylemeden)...
boyle boyle ses kesilir...
kesilmezse dusunursunuz gerisini..

Back
X