• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst katımıza yeni taşınanların gürültüsü

Biraz zaman taniyin.Tasinmak uzun surer
Ama benim basimada geldi benzer bir olay. Karsi daireye yaklask 3 ay önce yeni birileri tasindi. Aksam 23 e kdr yuksek muzik acarlar ayni saate kadar matkap seside olur. Baslarda yeni tasindilar diye ses etmedik,duymamazlikdan geldik. Ama yasadigimiz yerin kurallari belli. Yuksek sesle muzik kesinlikle yasak saati onemli degil.Matkap da aksam saat 19 dan sonra yasak.Bunu her tasinan bilir
Neyse 1ay oldu 2 ay oldu bu boyle devam.Bu ay da 3.aylarini doldurdular hala ayni.Hatta daha beter hal aldi
Gece saat 1 matkap sesi.Uyandik tabi esimle.Ben cildiriyorum.Hem hamileyim hem sabah 4 de kalkcam ise gitcem
Kapisini caldik konusmak icin.Adam acmiyor.Bir kac gun boyle devam etti.Sonunda gittim sikayet ettim emlakciya.
O gun bugundur tik yok. Matkap isinide 1 defa yapti ama ogle vakti :37:

bizim üst katta da 3 tane çocuklu bi aile var, koşuşturmaları insanı bazen çileden çıkarıyor, ama ev sahibimiz olduklarından hiç söyleyemedik.
bence bi kaç güne kadar geçmezse görevlilerle uyarırsınız ya da hoşgeldiniz yemeği götürüp telaşınız çok galiba, duyuyoruz biz de vs gibi şaka yollu bi cümleyle şikayetinizi söylersiniz.

merhaba.
üst katım sanırım önceden boşmuş öyle rahat ve sessizdiki evimiz. cumartesi günü matkap sesiyle uyandım. pat pat pat sesler falan.
neyse tasınma telası falan dedım. pazarda gum pat küt sesler hadı tamam dedım.
ama bugun anladımkı ben yandım. yahu her adımlarını duyuyorum cıldırıcam. pat pat pat yuruyolar ınsan gbı yuruseler ses cıkmıycak 1 dk yerlerınde durmuyolar .
bu bına 27 28 katlı bir bına 300 kadar daıre var zaten kımse kımseyı gormuyor tanımıyor bıle.
ben ne yapacağım yanı alttan tavanamı vurayım:1: ay çok sinirlerim bozuk sankı bana ınadına yapıyorlar gibi ne yapsam bilemiyorum. var mı aynı dertten yakınanlar.

bemım ustumdekı komsununda tasındı tasınalı tadılatı bıtmedı cocuguda var patır patır kosturuyo neyse sabrettım en son mısafırım gelecegı gun zeytınyaglı barbunya yaptım camın önune koydum (fransız balkon) sogusun diye bi yandan iş yapıyorum bişiy silkeledi mutfaktan muhtemelen paspas gibi bişiydi olan biten toz yemeğe gitti yemegınde kapağı yarı açıktı sinirden kudurdum gıtsem dalacam o kadar sınırlendım yönetıcıye söyledım o uyardı ugrasma sende öyle yap

eğer duyduğunuz sesler yürüme sesi ise
büyük ihtimalle henüz yerleşme işleri tam olarak bitmediğinden
yere halı-kilim koymadıkları içindir
boş evde ses çok daha fazla geçer doğal olarak

bence bir kaç gün daha izin verin, baktınız olacak gibi değil,
hem tanışır hem de o arada güzelce aşağıya çok ses geldiğini söylersiniz

27 katlı 300 daireli bir residancedan bahsettiğinize göre
mutlaka ki anlayışlı ve düşünceli insanlardır komşularınız
minik bir uyarıyla sorun çözülecektir diye düşünüyorum.

arkadaslar oncelıkle hepınıze tesekkurederım
ama ben onları gormedım
şişmanlar dıye dalga gecmedım zaten 500 kılo ınsan olmaz
oyle bır ses gelıyokı yurume sesı ama yalın ayak yurume sesı topuklu terlık vs deıl.

nıe kucumsıyımkı. sadce gercekten ınanılmaz rahatsız oluyorum.
yukarı cıkıp hosgeldınız de dıyemem burda ole bısı yok normal apartman gıbı komsuluk vs kurulmaz yan komsumu bıle bılmıorm kım hıc gormedım.
turk olmayabılırler mesela cok fazla yabancı uyruklu ınsan var bekar cok fazla.

ama cogunlugun dedıgı gbı bıraz sabredıcem.

Benim üst komşumda öyle.Bir de alt katımızda gelini oturuyor.2 tane de torunu var.
Devamlı inip çıkarlar babaannelerine.Ama nasıl ses çıkarıyorlar merdivenlerde.Terlikleri vurarak pat pat.Akşam 12 de 1 de inerler evlerine.2 tane de küçük çocuğum var.Onlar iinerken mutlaka korkarak uyanırlar.
Kaç defa söyledim.Yine aynı.
Artık bıktım kapılarına çıkmaktan.

Ben alıştın seslerine.
Önceleri çok sinirim bozuluyodu.
çOCUKLARIM İÇİN DE KENDİMCE TEDBİRLER ALIYORUM UYANMAMALARI İÇİN
inşallah seninkiler anlayışlıdır.

Benim üst komşumda öyle.Bir de alt katımızda gelini oturuyor.2 tane de torunu var.
Devamlı inip çıkarlar babaannelerine.Ama nasıl ses çıkarıyorlar merdivenlerde.Terlikleri vurarak pat pat.Akşam 12 de 1 de inerler evlerine.2 tane de küçük çocuğum var.Onlar iinerken mutlaka korkarak uyanırlar.
Kaç defa söyledim.Yine aynı.
Artık bıktım kapılarına çıkmaktan.

Ben alıştın seslerine.
Önceleri çok sinirim bozuluyodu.
çOCUKLARIM İÇİN DE KENDİMCE TEDBİRLER ALIYORUM UYANMAMALARI İÇİN
inşallah seninkiler anlayışlıdır.
ınsallh halı sermemıs olsunlar da ondan boyle oluyor olsun.
ama anladıgım kadarıyla bıraz sey tıpler.
camı acmıslar kut kut vuruyo ceryandan
sansa bak ıste her yerde var bolelelerı ne yazıkkı.
bnde 8 ay once ewlendıgımde tasındım 1 gun usta calıstı esyaları taktılar o yanı
zaten ayagımda yazın lastık kısın pofıdık terlık var
nadırende topuklu gıyerım
ama ustum nasıl bılmıyorum belkıde bekarlar ogrencı falanlar.

kaynagın cocuk yada esya tasıma vs olmadgını az once yatak odamda anladım
uyumak ıcın ugrasırken yataktan bırı kalktı vc ye gtıı kapıyı kapadı elını yıkadı cıktı
o kımse helal olsun yumusak adımlar atıodu muhtemelen erkek olan kısı
sonra dıgerı kalktı pat kuct berbat ayak seslerıyle gırdı vc ye alını yıkadı
tekrar bınayı sallayarak yatagına yattı

diger arkadaslara katiliyorum, tasinma yerlestirme isi uzun surer biraz zman verin...
ben en son tasindigimda 2 haftada zor yerlesmistim :27:
eger rahatsizlik duyarsaniz da resepsiyondakilere durumu izah edin uyarsinlar...
buyuk apartmanlarda bu isi genelde onlar yapar zaten...kisisel gidip konusulmaz...

diger arkadaslara katiliyorum, tasinma yerlestirme isi uzun surer biraz zman verin...
ben en son tasindigimda 2 haftada zor yerlesmistim :27:
eger rahatsizlik duyarsaniz da resepsiyondakilere durumu izah edin uyarsinlar...
buyuk apartmanlarda bu isi genelde onlar yapar zaten...kisisel gidip konusulmaz...
dun gece tasınmayla ılgısı olmadgını yazdım ustte :4:
zaten bırebır gorsmeyı hıc dusunmedım burda ole bısey olmaz otel formatında.olsada benm zaten hıc yapım degıl komsu komsu hu hu falan
ama resepsıyonada solesem napıcaklar yurumıceklermı bellıkı kadının yuruyus tıpı bı degısık atıyo kendını
öf ya

kaynagın cocuk yada esya tasıma vs olmadgını az once yatak odamda anladım
uyumak ıcın ugrasırken yataktan bırı kalktı vc ye gtıı kapıyı kapadı elını yıkadı cıktı
o kımse helal olsun yumusak adımlar atıodu muhtemelen erkek olan kısı
sonra dıgerı kalktı pat kuct berbat ayak seslerıyle gırdı vc ye alını yıkadı
tekrar bınayı sallayarak yatagına yattı

o kadar net yani naptıkları anlaşılıyor:1:

o kadar net yani naptıkları anlaşılıyor:1:
terra bıde ısın o kısmı var sımdı bunlar ne halt etse duycam ben ve esım en onmlısıde onlar benı yuzde bın duyacaklar:ssz:
ebebeyn banyosu ndakı havalandrmadanmı gelıo acaba ses of of azımı mı baglıcam ben tobe tobe

terra bıde ısın o kısmı var sımdı bunlar ne halt etse duycam ben ve esım en onmlısıde onlar benı yuzde bın duyacaklar:ssz:
ebebeyn banyosu ndakı havalandrmadanmı gelıo acaba ses of of azımı mı baglıcam ben tobe tobe

cnm şimdi yeni diye rahatsızlık veriyor zamanla alışacaksın..

bak benim bir yakınım tren yolunun orda otoruyor , düşünsene sesi,sabahın köründe

şimdi alıştım ninni gibi geliyor diyo:30::30::30:

Bence yapacağınız şey onların gürültüsüne
alışmak hani sizin ki normal bir apartman dairesi değilmişya
çıkıp rahatsız olduğunuzuda söyleyemem diyorsanız
önce görevlilere sonra alışmaya bakıcaksınız sanırım:82:

Bence yapacağınız şey onların gürültüsüne
alışmak hani sizin ki normal bir apartman dairesi değilmişya
çıkıp rahatsız olduğunuzuda söyleyemem diyorsanız
önce görevlilere sonra alışmaya bakıcaksınız sanırım:82:
bende gecenın 1 ınde 2 sınde yatak odasında son ses muık dınlerım napalım kısmet:1:

Back
X