üst katin cocuk gürültüsünden sonra şimdide cinsel hayati:((((

Sinirlenmekte haklisiniz ama defalarca neden "kapali bir hanim" diye vurguladiginiza anlam veremedim dogrusu. Anlamadik, birkac defa daha tekrar edin ayiplayalim kapali hanimlari nasil boyle birsey yaparlar utanmazlar? Hep bunlarin basinin altindan cikiyor zaten. Hep terbiyesiz, kavgaci bunlar.
Bence size mustehak olmus, Allah'in imtihani diye dusunun :)

Son düzenleme:

ilahi yaa hiç gülesim yoktu
yani tamam cinsellik yaşayacaklar elbet ama sonuçta apartmanda oturuyorsan biraz dikkat edeceksin. gerekirse ağzına bir mendil alacaksın, o ne öle bağıra çağıra
çocukları da duyar mazallah, psikolojileri bozulur valla

sizi bilemem ama ben olsam gecenin o saatinde kapılarını çalar kaçardım.

bunları yapan açık bir bayan olup açıklığıyla da övünseydi aynı şeyleri buraya yazacak mıydı arkadaş ben onu merak ediyorum
bu açılan konularda " kapalı" diye etiketlemesi yapılması çok irrite edici .

canım kapalı bayan neden dedim anlamadım ayrımcılık yapma lütfen bizde kapalıyız yani..diğer konuyu konuşmalısın çözümü olmaz yoksa.

bizim üst katta da yaşlı amca ve teyze oturuyor. kulakları duymuyormuş. son ses flash tvyi dinliyoruz yukarıdan. birkaç kez uyardık. biraz azaldı ama hala ses geliyor. fazla bir şey demiyoruz. yazık yaşlılar. başka yapacak faaliyetleri yok. ama bize ders oldu. ses yalıtımı olmayan eve taşınmayın arkadaşlar.

Son düzenleme:
E duvarlar inceyse insanlarin sucu ne? Cocuktur aglar, sextir yapilir. Odani degistir, olmuyosa evi degistir. Binanin yapisal kusurlarindan insanlari suclu tutamazsin. Kavga gurultu yapsalar neyse, insanlarin normal hayatlari yani

Aynen valla kesinlikle hak veriyorum kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda deil kaldıki cinsel hayat bu insan azcık dikkat eder belirli bi saatten snra tv nin sesi kısılır çocuklar yatar sese dikkat edilir yok öle işine gelmiyosa taşın falan ben bu düşünceyi yanlış buluyorum apartmanda oturuyosan dikkat ediceksin yok edemiyosan sen çekip gidiceksin..Bence senin yapıcağın tek şey ses geldiğinde tavana vurmak yada yüksek sesle oha yavaş fln de nasılda duvarlar ince duyulur

Aslında konu başka şu mesajı okuduktan sonra karşılıklı bir çekememezlik var sanki
Konu sahibi de burda içini boşaltmaya gelmiş

Açıkçası duymamizin onun hosuna gittigi fikrindeyim.

valla canım benim şimdiki binaların duvarları çok ince bende maalesef asadaki komşumun herşeyini net duyabiliyorum.bizimkiside gidiyordur...çok kötü bir durum çekmece seslerini duyuyorum diyosun..çok çok ince demekki duvarlar...valla ya kibarca tekrar uyar yada kiracıysan falan çık o evden...

"İnsan kendini haklıyken haksız duruma nasıl düşürebilir?" sorusuna en büyük örneksin... O cahil cahil konuşmuş, senin yorumlarının da ondan bir farkı yok...

Aslanim,kocum mu ahahayyy cok komik bu yaaa.kusura bakma canim guldum buna.
Bizim ust katta boyle.saat gece 1 de baslarlar.hic sasmaz.15 dk miyavlar hatun.adami duymuyorum hic.sessiz ve derin calisiyor.ama duyarsam kotu olurum sanirim.iyyy fena.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Gürültü kirliliği yaratmak bir suçtur. Bende bir öğrenci olarak final döneminde böyle bir şey yaşasam çıldırırdım. Sen bu seferlik bir şey söyleme. Denk gelirse size diğer dairelerden ses geliyor mu ? diye sor. Ama bu olay tekrarlanırsa polise gidebilirsin. Çünkü bu bir suç. Sanırım bir kere uyarılıyor. İkincisi olursa para cezası veriliyor. Bu arada benimde başıma geldi. Altımızda ispanyol bir beyfendi oturuyor. Türkiye'ye yazın geliyor. Kısın bir kere geldi. Bir sesler gelmeye başlamıştı. Sevgilimle şok olmuştuk. Ama bizim aramızda komik bir anı olarak kaldı bu

E yok artık! O kadar haykıracaksın ve kimse seni duymayacak, kusura bakmayın ama buna oha derim ben. Elbette duyulduğunun farkındadır.
Yahu apartmanda oturuyorsun, dağ başında değil. O kadar haykır, kendini yırt ve kimsenin seni duymadığını düşün. Bu oldukça saçma.
Git uyar arkadaşım, sextir yapılır, gürültü normaldir diyen arkadaşlara da katılmıyorum.
gecenin yarısı bağırıp milleti rahatsız etmesinin hiç bir haklı tarafı olamaz.
Hele ki konu sahibi evliymiş, eşi yanındayken ne hissettiğini bir düşünür müsünüz? Çok ayıp yahu.

Okudugum en iyi yorum.haklisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…