- 2 Şubat 2011
- 865
- 42
- 73
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
tam ses çıkardıkları zaman tavana vurun onlar ses çıkardıkça siz tavana vurun sürekli bekli bu şlekilde anlarlar ne demek istediğinizi.
Ya zaten türk kadınları olarak hep bi baskı altındayız bari yatak odasında özgür olalım ama oda yokkapalı diye kadını ahlaksız ilan etmemizi bekledi sanırım arkadaş
yok artık. ne alaksı var yahu.başına örtüğün örtüyle. onun kendi sığ düşüncesi o..örtülü bayan çocukda yapar kariyerde
Kizlar günaydın. Benin icin pek günaydın olamadi ama.. burada konu acmistim üst kat diye. . Cocuklarin gürültusu yuzunden ders çalışmıyordum. Kadin ev hanimi kapali bi bayan. Cikip uyarmıştım kibarca. Napayim cocuk demişti. Bende pek calisamadim verimli. Bekledigimin altinda oldu puanimda((
Kismet dedim artik..
Neyse bir senedir altinda oturuyorum. Simdide yatak gicirtilari ah uh sesleri basladi( dun gece istisnasız saat iki ye kadar sürdü. O kadar iğrenç bi durum ki adamin gidis gelisi rahatlamasi filan naklen duyuyorum ya (( kadın hemen takir tukur cekmeceleri acip kapatıyor isleri bitince. Adamda banyoya gidiyor (
Offff uyarsam kadini da utandirmak istemem ama nedir benim cektigim
kadın namahremini mi sermiş ,duyulduğundan haberi mi var ,konu sahibi uyarmış da devam mı etmiş ,konuyu baştan sona okumadınız sanırım ,kadının birşeyden haberi yok ,bilse belki de utancından yerin dibine geçicekcanım ama başını o örtüyle örtüyorsa özel hayatınıda kamufle edecek sermeyecek ortalığa o baş örtüsünün hakkını verecek bu şekilde namahremini duyurarakmı veriyo yani çok günah yanio örtüyü takmıştı bilmiyo mu karı kocanın dışında kimsenin duymaması gerektiğini
kadın namahremini mi sermiş ,duyulduğundan haberi mi var ,konu sahibi uyarmış da devam mı etmiş ,konuyu baştan sona okumadınız sanırım ,kadının birşeyden haberi yok ,bilse belki de utancından yerin dibine geçicek
Ya evet. Is bitince adamin ohhh diye bi hoykurusu var ay iğrenç ya
Kadin desen ona keza hadi aslanim daha hizli koçum diye bağırıyo
Disarda da bakiyorum kapali ev hanimi bi kadin .
Benim esim nedn baska kadinlarin cigliklarinu duysun ki
Iki tane cocuklari var bu gidisle takim kuracaklar
Ne desem ne yapsam anlamadim ki
Uyarsam tepki alabilirim kirmak istemem kimseyi
o işi yaparken inlemek ortaya sermek değilmi özelini ortalık duyuyo işte onun namahremini bunu akıl edemiyo mu bu kadın örtüyü takana kadar dinimizde olan namahremini saklamayı bilsin önce
canım ama başını o örtüyle örtüyorsa özel hayatınıda kamufle edecek sermeyecek ortalığa o baş örtüsünün hakkını verecek bu şekilde namahremini duyurarakmı veriyo yani çok günah yani o örtüyü takmışta bilmiyo mu karı kocanın dışında kimsenin duymaması gerektiğini
ne olursa olsun kadinin dikkat etmesi gerekiyor bagira bagira sevisme yapmanin anlami ne sapik demek ki sevisme yapma demiyoruz ki yap ama biraz dikkat edecek insan.onlar uyurken alttan sevisme videosu acacan son ses duysunlar bakalim nasil oluyormus onlarda dinlesin bu insanlar eğitilmez ya çok bozuldu ortalık eskiden böyle değildi...
saçmalıyorsunuz iyice ,inlemek ne demek ,sessiz sevişildiğini de ilk sizden duyuyorum ,başını açanlar böğürerek ,kapatanlar da sessiz mi sevişecek ,pes dorğusu ,namahrem evinde geçerli değil ,dışarda geçerli siz de bunu bilin.
birde bunun tersi var. yani açıksa ahlaksız ne yapsa normal. çünkü açık.Ya zaten türk kadınları olarak hep bi baskı altındayız bari yatak odasında özgür olalım ama oda yokkapalı diye kadını ahlaksız ilan etmemizi bekledi sanırım arkadaş
hala siz kadının bildiğini sanarak konuşuyorsunuz ,kadın bu seslerin duyulduğunu bilmiyor .canım sen öğrende gel önce yatak odasında olan yatak odasında kalır her kadının bilmesi lazım karı kocadan başkasının duymaması lazım yatak odasında olan bunların sadece yatak odasında kalmamış aşağı dairelerede gidiyomuş ayrıca duylacak kadar bağırmasına gerek yok daha kısık sesle bağırabilir
yazmıyım diyorum kaç dakikadır ama zorla söyletiyorsunuz bazen. sen gider kadına bunu söylersen alacagın cevaplara hazırlıklı ol. örn: sen sevişemiyorsan biz ne yapalım. kocasına söylediğini farzet ki söyleyecekdir kesin apartmanda karşılaştıgında birde sana höykürürse şaşma. kapa kulaklarını tak bi müzük yat. yok ama sen son dk iş bitene kadar dinlemeyi tercih ettiysen bu senin tercihin
hala siz kadının bildiğini sanarak konuşuyorsunuz ,kadın bu seslerin duyulduğunu bilmiyor .
on kere mi anlatmamız lazım anlamadım .
Mide bulandırıcı ,düşüncesiz dikkatsiz insanlar bunlar.Bence gece çok gürültünüz oluyor diye uyarın canım bırakın onlar utansın bu ne saçmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?