üst katin cocuk gürültüsünden sonra şimdide cinsel hayati:((((

Ya zaten türk kadınları olarak hep bi baskı altındayız bari yatak odasında özgür olalım ama oda yok kapalı diye kadını ahlaksız ilan etmemizi bekledi sanırım arkadaş

evet aynen ,istediki aa kapalı mı vay ahlaksız diye saydıracaktık da saydıracaktık ama tutmadı ,zaten gıkı da çıkmıyor ,biri çıkıp da saydırsaydı damlardı sanırım buraya

yok artık. ne alaksı var yahu.başına örtüğün örtüyle. onun kendi sığ düşüncesi o..örtülü bayan çocukda yapar kariyerde

canım ama başını o örtüyle örtüyorsa özel hayatınıda kamufle edecek sermeyecek ortalığa o baş örtüsünün hakkını verecek bu şekilde namahremini duyurarakmı veriyo yani çok günah yani o örtüyü takmışta bilmiyo mu karı kocanın dışında kimsenin duymaması gerektiğini

Son düzenleme:

benim üsttekiler de çok gürültülü
ben kulağmı tkıyorum

kadın namahremini mi sermiş ,duyulduğundan haberi mi var ,konu sahibi uyarmış da devam mı etmiş ,konuyu baştan sona okumadınız sanırım ,kadının birşeyden haberi yok ,bilse belki de utancından yerin dibine geçicek

uyarılmayımı bekleyecek kendisi düşünsün o işi yaparken inlemek ortaya sermek değilmi özelini ortalık duyuyo işte onun namahremini bunu akıl edemiyo mu bu kadın örtüyü takana kadar dinimizde olan namahremini saklamayı bilsin önce

Son düzenleme:

hadi aslanım diyo demek
bağırıyorsa çoluk çocuk da canlı yayından dinliyor demek ki

benim evde de ne yapsan duyulur böyle apartman yapanları Allah bildiği gibi yapsın. Özel hayat jalmıyor hele ki yatak odasında fısıltıyla konuşuyorsun. İnşallah bizim komşularda bizim sesimizi duymamışlardır çok dikkat etsemde apartmanın ses yalıtımı yok. Aşağıdaki adamın o...ruğunu, gegirtisini öksürüğünü duyuyorum. midem bulanıyor. konuşmaları geçtim. Aman inşallah kendi evimi aldığımda böyle şeyler yaşamam.

o işi yaparken inlemek ortaya sermek değilmi özelini ortalık duyuyo işte onun namahremini bunu akıl edemiyo mu bu kadın örtüyü takana kadar dinimizde olan namahremini saklamayı bilsin önce

saçmalıyorsunuz iyice ,inlemek ne demek ,sessiz sevişildiğini de ilk sizden duyuyorum ,başını açanlar böğürerek ,kapatanlar da sessiz mi sevişecek ,pes dorğusu ,namahrem evinde geçerli değil ,dışarda geçerli siz de bunu bilin.

elbette katılıyorum. ben söylediğim bu deil yanlız. yani başı örtülünnde cinsel hayatı var açıgında ayrım neyin nesi?şunuda söyleyeyim ben bu olayın olmadığını düşünüyorum. konu sahibi tutacak bi konu aramış bunu uydurmuş. anlattıklarındaki en ince ayrıntıya bakarsanız anlarsınız.yan odada olsa bu kadar olmaz.konu tuttumu tuttu sonuç bu ben böyle düşünüyorum. haaa hiçmi yok böyle şeyler vardır elbette. ama sorunları olan bir kadın ancak bunu bukadar kulak vererek dinler

ya ne alakası var sapıklıkla arkadaşım abartmışsın sen de.

canım sen öğrende gel önce yatak odasında olan yatak odasında kalır her kadının bilmesi lazım karı kocadan başkasının duymaması lazım yatak odasında olan bunların sadece yatak odasında kalmamış aşağı dairelerede gidiyomuş ayrıca duylacak kadar bağırmasına gerek yok daha kısık sesle bağırabilir

Son düzenleme:
Bence bina da sorun var.
Kadin sesi duyulmasin diye ne kadar kassada bir anda cikar o is esnasinda.
Cekmece sesleri bile geliyorsa bina curuk arkadasim
Ha bu arada kapalilar da sevisiyor evet, kapaliysa mahremini sermesin falan yazan olmusta.
Kapali diye sevismeyecek mi kadin ?
Ses gelmesi binadan kaynaklı

Kadinin kapali olmasi cinsel iliski sirasinda zevk almasina engel mi?
Ayrica kim disariya karsi belli eder ki cinsel hayatinin nasil oldugunu?
Kapali bir kadinla acik bir kadinin yasadigi cinsellik ayni cinsellik degil mi?

Rahatsizliginizi anliyorum ama rahatsiz oldugunuzu bir sekilde belli etmeniz gerekiyor.
Tabi ki biraz dikkatli olmalari gerekiyor, sonucta eger size ses geliyorsa kendi cocuklarinada gidiyordur.

hala siz kadının bildiğini sanarak konuşuyorsunuz ,kadın bu seslerin duyulduğunu bilmiyor .
on kere mi anlatmamız lazım anlamadım .

kızlar konuyu farklı yönlere çekmeyin ??? konu sahibi ortada yok cevap bile vermiyor bizim kk kadınları olmadık konular çıkarıyor içinden...

Olacağı saten odur inş dinler seni 😃😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hala siz kadının bildiğini sanarak konuşuyorsunuz ,kadın bu seslerin duyulduğunu bilmiyor .
on kere mi anlatmamız lazım anlamadım .

ya bu kadın aptalmı koskoca kadın akıl edemiyomu duyulacağını o kadar aşağı kata sesi gidecek kadar bağırıyo o zaman bu kadın akıl edemeyecek kadar kendinden geçmiş ne diyeyim ben akıl var mantık var dikkat edilmesi gereken hassas konular var çocuk sahibi olmuş bir kadın bunu bilmiyor mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…