üst katin cocuk gürültüsünden sonra şimdide cinsel hayati:((((

oldu tabi, uygun bir ev bulduk, süper bir de ev sahibi bulduk, bütün eve ses izalasyonu yaptırırız.. neden? komşum tuvalet sesinden rahatsız oluyor inanın bana sonda daha makul ayrıca huzurunu bu kadar düşünen müstakil eve çıksın bence, başkalarını masrafa sokmaktan iyidir

Çekmece sesi ne ki.. içinden bir şey aradığına kadar duyuluyormuş. Benim anlamadığım çatal bıçak çekmecesi mi yoksa komodin mi?

Çatal bıçak çekmecesi değildir inşallah öyle ise çok korkutucu.Seviştikten sonra kadın koşup ilk iş çatal-bıçak çekmecesine koşsa,fanteziler,fanteziler...:44:
Bu arada daha önce duymuyor muydunuz cinsel münasebete yeni başlamış olamazlar,yalnız eğer kadının konu sahibinin şikayeti üstüne nispet için yüksek ses çıkardığını varsaysak bile adamın sesleri de duyuluyormuş,bu durum hala açıklamasız kalıyor.

Son düzenleme:

Bence de abartılı, bu kadar uzatıp komşuyu bu kadar eleştirip, kızdığı konuları anlatmak terine yatak odasını değiştirse daha iyiydi ve kolaydı. Bazı insanlara konuşmak kolay gelir bazı insanlara bişeyler yapmak..

yok onu düşünememiş. ordanda gelir bakarsın yahu adam kk da konu oldugunu hemde bu konuda bilse ne gururlanırdı. dikkat li tekrar okudumda konu sahibi sen ya bekarsın, ya dul. yani cinsel hayata karşı bir zaaf sezdim. öyleki anlattıgn seçtiin kelimelerde bi kıskançlık var.. hani diyorum sen de yok kadında var

ama neden onların zevki için alıştığı yatak odasını değiştirsin bi zahmet onlarda biraz saygılı olup sessiz yapsınlar ne iş yapıyolarsa

Son düzenleme:
Valla onu bunu bırakın da ,kavga etmeyin ev içinde,mahkemede aleyhinize delil olarak bile kullanılır

Bizim apartman da çok rahat. Lojman belki o yüzden herkes herkesi tolere ediyor. Olmasa da yani bir yere kadar yapacak bir şey yok sanırım. Ama gerçekten takıntısı son safhada olan insanlar var. Şu kk da komşusunun mutfakta ıspanak yıkama sesinden rahatsız olan kadınlar okudum.

kızlar ses yalıtımı çok kötü binaların evet ama insanın höykürerek o işi yapmaması da gerekiyor sonuçta apartmanda yaşadıgını unutmamalı insanlar..

Hiç unutmam annem babam eşim kardeşlerim oturuyoruz konusurken birden bir başladılar utancımızdan yerin dibine girdik ve hemen annem ben kız kardeşlerim mutfaga gittik bir bahane uydururarak ahaha

Valla bana kızanlar olabilir ama ben konuyu abartılı bulup konu sahibinin ilk mesajında konuyu başka yöne çekmek istediğini düşündüğümden de çok üstünde durmuyorum kişisel konusunun.

Bence de! Yatak gıcırtısı duyULABİLİR ONA LAFIM YOK ama bu arkadaş o kadar ayrıntı verdi ki sanki yan odada uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…