üst katin cocuk gürültüsünden sonra şimdide cinsel hayati:((((

kapalı ve ev hanımı olunca o işi yapmayacak mı ,zevk almaması mı gerekiyor? Niye anlatırken bunlara vurgu yapıyorsunuz ki? Ben olsam duyduğumu belli etmem,utanacağını düşünürüm ve susarım.Duvarlar inceyse onların suçu yok,sessiz yapsalar diyeceğim ama o anı yaşarken kendini sıkacak değil ya.Çocuk gürültüsüne gelince bayanın dikkatli olması gerekir tabii ama cidden çocuklar bazen coşabiliyor.Her gün olmuyorsa onu da sorun etmem şahsen

hökürerek ibaresinden dolayı ana maddeyi eledim. Yanıltmalı soru hazırlamadım size

İşimiz baya kolaylaştı. Zaten höyküreceğini besbelli ne arıyorsa yeri de sabitse o ne öyle arama tarama saatler aşağıdakileri rahatsız edecek şekilde.

Valla bana kızanlar olabilir ama ben konuyu abartılı bulup konu sahibinin ilk mesajında konuyu başka yöne çekmek istediğini düşündüğümden de çok üstünde durmuyorum kişisel konusunun.

örneklemeler banada fazlaca cesur geldi

konunun ilk açıklaması derinlere gidince bizimde yorumlar otomatik derinlerden gidiyor miss..

değil mi canım..
Bizim apartmanda ses yalıtımı var. Ama bı wc de yok gerçi havalandırma oldugundan. Ah be amcammm o kadar vakti zamanında b.k mu vardı sigara içtin. kulağımın ayarı kaçtı...

biraz mantıklıca düşünmek lazım zevk alıp almaması bizi ilgilendirmez ama kalkıpta başını kapıyosun inleme seslerini duyuruyosun biraz kafanı çalıştır koskoca kadınsında ağzını tut bari ses gidebileceğini düşünmüyomu bu kadın bu kadar akıl edemiyomu namahremdir bu onu öğrensin önce

Çık söyle gece ne yapıyorsanız bize Hd ses olarak duyuluyor de . Hala utanmazsa tam o sesleri duyunca git kapısını çal çal çal ...

Valla bana kızanlar olabilir ama ben konuyu abartılı bulup konu sahibinin ilk mesajında konuyu başka yöne çekmek istediğini düşündüğümden de çok üstünde durmuyorum kişisel konusunun.

ben de başka yere çekme düşüncesi olduğunu düşünüyorum ..ama tutmadı sanırım

konu sahibi amacına ulaştı galiba konuşulacak konuyu buldu sesi çıkmıyor. yanlız bu şekilde cevaplar gelecegını galiba kestiremedi. ee kk kadınları

Bizim binada da her ses duyuluyor yalıtım yok üst kat komşumun yürürken ayak sesi bile duyuluyor o derece yani. Hele bir de yan komşumun eşi var ki adam telefonda konuşmuyor ulusa sesleniyor sanki mübarek o muhtemelen banyo da konuşuyor biz salondan duyuyoruz sesini. O sebepten yatak odasında da gık çıkaramıyorum haliyle :))

konu sahibi amacına ulaştı galiba konuşulacak konuyu buldu sesi çıkmıyor. yanlız bu şekilde cevaplar gelecegını galiba kestiremedi. ee kk kadınları

Ya zaten türk kadınları olarak hep bi baskı altındayız bari yatak odasında özgür olalım ama oda yok kapalı diye kadını ahlaksız ilan etmemizi bekledi sanırım arkadaş

tam ses çıkardıkları zaman tavana vurun onlar ses çıkardıkça siz tavana vurun sürekli bekli bu şlekilde anlarlar ne demek istediğinizi.

Ya zaten türk kadınları olarak hep bi baskı altındayız bari yatak odasında özgür olalım ama oda yok kapalı diye kadını ahlaksız ilan etmemizi bekledi sanırım arkadaş

yok artık. ne alaksı var yahu.başına örtüğün örtüyle. onun kendi sığ düşüncesi o..örtülü bayan çocukda yapar kariyerde

Ne olursa olsun kadinin dikkat etmesi gerekiyor bagira bagira sevisme yapmanin anlami ne sapik demek ki sevisme yapma demiyoruz ki yap ama biraz dikkat edecek insan.onlar uyurken alttan sevisme videosu acacan son ses duysunlar bakalim nasil oluyormus onlarda dinlesin bu insanlar eğitilmez ya çok bozuldu ortalık eskiden böyle değildi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…