- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
hökürerek ibaresinden dolayı ana maddeyi eledim. Yanıltmalı soru hazırlamadım size
Valla bana kızanlar olabilir ama ben konuyu abartılı bulup konu sahibinin ilk mesajında konuyu başka yöne çekmek istediğini düşündüğümden de çok üstünde durmuyorum kişisel konusunun.
konunun ilk açıklaması derinlere gidince bizimde yorumlar otomatik derinlerden gidiyor miss..
Ay bilemicem canım yaratılığını kullanmak hiç de zor değil. Gerçi hörkürmeden sonra en çok ne lazım olur
kapalı ve ev hanımı olunca o işi yapmayacak mı ,zevk almaması mı gerekiyor? Niye anlatırken bunlara vurgu yapıyorsunuz ki? Ben olsam duyduğumu belli etmem,utanacağını düşünürüm ve susarım.Duvarlar inceyse onların suçu yok,sessiz yapsalar diyeceğim ama o anı yaşarken kendini sıkacak değil ya.Çocuk gürültüsüne gelince bayanın dikkatli olması gerekir tabii ama cidden çocuklar bazen coşabiliyor.Her gün olmuyorsa onu da sorun etmem şahsen
kadın bönkürecek kadar zevk alıyor demekkı kıskanmayalım napalım
bönkürme deil höykürmebide kadın deil adam o bögüren..[
ama kadında hadi goçummm hadi aslanımmm dondişimmm bal dudaklım ayrılda gel diyomuşşoda bönjürüyo ay hönkürüyo sayılır
bönkürme deil höykürmebide kadın deil adam o bögüren..
Valla bana kızanlar olabilir ama ben konuyu abartılı bulup konu sahibinin ilk mesajında konuyu başka yöne çekmek istediğini düşündüğümden de çok üstünde durmuyorum kişisel konusunun.
ben de başka yere çekme düşüncesi olduğunu düşünüyorum ..ama tutmadı sanırım
konu sahibi amacına ulaştı galiba konuşulacak konuyu buldu sesi çıkmıyor. yanlız bu şekilde cevaplar gelecegını galiba kestiremedi. ee kk kadınları
Ya zaten türk kadınları olarak hep bi baskı altındayız bari yatak odasında özgür olalım ama oda yokkapalı diye kadını ahlaksız ilan etmemizi bekledi sanırım arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?