• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kattaki yeni evli çift :(

Hanımefendi sakin olur musunuz, tek yeni gelin siz değilsiniz diye not bırakın kapıya. :KK14:

Oldu, benim kocam-çocuğum senin sesini duymak zorunda mı? Ben zorunda mıyım? Ağzını tut. Cilveleşeceklerse gidip tatilde matilde cilveleşsinler ya da seslerinin dozajını ayarlasınlar bir zahmet. Cilveleşmeye akıl eriyorsa buna da ermeli.

Evet 10 yaşında ve 2.5 yaşında iki oğlum var allahtan uykuları hafif değil
Ayrıca evet onun kahkahalarını benim kocam duymak zorunda değil

Şimdiki eve taşınalı 2 gün oldu. Bi önceki evinizde karşı komşuz yeni evliydi ve evler ayna konmuş gibi simetrikti yani onların yatakodasıyla bizim yatakodamız yan yana hatta yataklarımız başbaşaydı arada sadece duvar vardı ve sanırım duvarlar çok inceydi. Bildiğin gerdek geceleri afedersin sanki bizim odada oldu. Allah teknolojiden razı olsun da müzik açıp sesi bastırdım :halay: Tabi sonrasında yaklaşık 3 ay daha bunların sesini dinlememk için repertuarımızı geliştirdik. Bazen o kadar aşırı geliyodu ki heralde kızı dövüyo diyodum :bicak: Allahtan başka sebeplerden dolayı taşındıkta kurtulduk.

bence konuşmanız çok ayıp, evimde kahkaha atamayacaksam nerede atacağım :işsiz: ben de banyoda sürekli alt komşunun çocugunun "anne kakam bitti, anne gel beni al, annee şu bu" diye bağırmalarını duyuyorum gidip şikayet mi edeyim. üstelik 10 dakika sonra bitmiyor, çocuklar sürekli bağırıyor, kapıları çarpıyor vs.

Çocuğun kaka yapmasıyla bu aynı değil ama..

o_Oo yüzden böyle konular açılınca korkuyorum
acaba ben miyim diye:halay:tabiki şaka :KK55:
ama belki kadında o kadar sesin gittiğinin farkında değildir:oops:

Nasıl farkında olmaz ki,hepimiz dikkat etmeye çalışıyoruz ama aman ses gitmesin diye..
Kaç yıllık evliyim hiç bir komşumun sesini duymadım..

Şimdiki eve taşınalı 2 gün oldu. Bi önceki evinizde karşı komşuz yeni evliydi ve evler ayna konmuş gibi simetrikti yani onların yatakodasıyla bizim yatakodamız yan yana hatta yataklarımız başbaşaydı arada sadece duvar vardı ve sanırım duvarlar çok inceydi. Bildiğin gerdek geceleri afedersin sanki bizim odada oldu. Allah teknolojiden razı olsun da müzik açıp sesi bastırdım :halay: Tabi sonrasında yaklaşık 3 ay daha bunların sesini dinlememk için repertuarımızı geliştirdik. Bazen o kadar aşırı geliyodu ki heralde kızı dövüyo diyodum :bicak: Allahtan başka sebeplerden dolayı taşındıkta kurtulduk.

Darısı başımıza siz kurtulmuşsunuz

Bir ara benden mi söz ettiniz dedim de ben yeni taşınmadım yeni de evli değilim

Ama geçen boynum tutulmuş eşim masaj yapıyor ben de ay ah uff gibi seslerden sonra yapma acıyor vs dedim eşim de sus millet yanlış anlayacak dedi

Sonra da gülmekten koptum

Gözümden yaş geldi vs banyoya gidip yüzümü vs yıkadım

Apartmandaki herkes ne sandı acaba

Nasıl farkında olmaz ki,hepimiz dikkat etmeye çalışıyoruz ama aman ses gitmesin diye..

bende yeni evliyim, evet ve dikkat ediyorum ama kahkahama hiç dikkat etmiyorum valla :) tamam malum seslerden rahatsız olunur da kahkahadan rahatsız olunmaz bence ya :) ben kendim de çok gülerim kahkaha atan insanları da çok severim :) keşke herkes bol bol gülse, malum konuya bir şey diyemeyecğim, evinizde çocuk yoksa bırakın azcık rahatlarına baksınlar :rolleyes:

sizin evin yalıtımı iyidir kesin :confused:
yaa olaya iyi yönüyle bakmaya çalışıyorum:cry:

Bir ara benden mi söz ettiniz dedim de ben yeni taşınmadım yeni de evli değilim

Ama geçen boynum tutulmuş eşim masaj yapıyor ben de ay ah uff gibi seslerden sonra yapma acıyor vs dedim eşim de sus millet yanlış anlayacak dedi

Sonra da gülmekten koptum

Gözümden yaş geldi vs banyoya gidip yüzümü vs yıkadım

Apartmandaki herkes ne sandı acaba
:KK70::KK70:

Aynen 10 yıl başka bir apartmanda kaldık hiç ses falan duymadık
kaldiki bu çocuk sesiyle aynı şeymi allah aşkına o na bakarsak ben de çocuklara bağırıyorum ev hali benimd esesim çıkıyor olabilir ama bu çok farklı

Tatlı dille konuşun. maalesef yeni evlerde ytong denen bir malzeme kullanıldığı için ses yalıtımı çok kötü oluyor.Konuşmanıza rağmen aynen devam ediyorlarsa onlar işi pişirdiğinde tavana birşeyle vurun.

Neyse ki 10 dakikacıkmış.Ben öğrenciyken kaldığım evde üst katımızda oturan abazab eve kız attığında sabaha kadar dans olurdu.Dayanamayıp bir gün yeter la yeter kızı da bizi de pert ettin diye bağırmıştım.:KK70:

bence farkında değillerdir sesin size geldiğinden gidin bayana çıtlatın ha olmadı devam ozaman başka yollar arayın derim
bizim evimizde aile apartmanı ses gidecek diye ödüm kopuyor ve alt kat kaynanam orta ben üst kat elti :) aynı yatak odalar bazen bu terbiyesizlere özenmiyor değilim :):KK48::KK48::KK48:

Bende tolarans tanıdım yeterince yeni evliler diye ama duyduğum sesten o kadar rahatsız oldumki allahtan eşim uyuyordu duymadı

bende yeni evliyim, evet ve dikkat ediyorum ama kahkahama hiç dikkat etmiyorum valla :) tamam malum seslerden rahatsız olunur da kahkahadan rahatsız olunmaz bence ya :) ben kendim de çok gülerim kahkaha atan insanları da çok severim :) keşke herkes bol bol gülse, malum konuya bir şey diyemeyecğim, evinizde çocuk yoksa bırakın azcık rahatlarına baksınlar :rolleyes:

Kahkaha sorun değil bencede,buradaki sıkıntı kadının aşırı ses yapması..
Madem aşka geldiler az biraz daha sakincene sevişmeye çalışsınlar.
Yoksa sevişmesinler demiyorum,daha dikkatli olunabilir,apartman yalıtımları maalesef zayıf kalıyor burada.

sizin evin yalıtımı iyidir kesin :confused:
yaa olaya iyi yönüyle bakmaya çalışıyorum:cry:

Yok ya yalıtımdan değil,insanlar dikkat ediyorlardı herhalde.

Aynen 10 yıl başka bir apartmanda kaldık hiç ses falan duymadık
kaldiki bu çocuk sesiyle aynı şeymi allah aşkına o na bakarsak ben de çocuklara bağırıyorum ev hali benimd esesim çıkıyor olabilir ama bu çok farklı

Ev hali malum arada sesler çıkabilir ama diğeri farklı bişey..

Tatlı dille konuşun. maalesef yeni evlerde ytong denen bir malzeme kullanıldığı için ses yalıtımı çok kötü oluyor.Konuşmanıza rağmen aynen devam ediyorlarsa onlar işi pişirdiğinde tavana birşeyle vurun.

Neyse ki 10 dakikacıkmış.Ben öğrenciyken kaldığım evde üst katımızda oturan abazab eve kız attığında sabaha kadar dans olurdu.Dayanamayıp bir gün yeter la yeter kızı da bizi de pert ettin diye bağırmıştım.:KK70:

Evet böyle yapıcam belkide gerçekten farkında değiller sesin bu kadar geldiğine yada ben çok safım

Back
X