Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

ben yazdım tüm meraklı kedilere gelsin ben yazdım oldu mu
ne utanıyorum ne çekiniyorum, ben özgürüm istediğim gibi yaşarım da yazarımda
en fazla forumdan atılırım, bu da zaten tınnn benim için.
Canım sen biraz yanlış anlamışsın. İnlemekteki özgürlükten kastın komşulara kasıtlı olarak duyura duyura yapmaksa şayet ve bunu özgüelük adı altında nitelendiriyorsan yarın öbür gün eşine oo senin yengede iş varmış derlerse yada orda burda sizin cinsel hayatınız hakkında konuşulursada kusura bakmıcan artık. Yemişim özgürlüğü, dikkat etmeyenler varsa eğer benimde dedikodu özgürlüğüm vardır heralde Not olarak düşeyim: aktif bir cinsel hayatı olan sevişgen bir kadınım Kıskanmıyorum kedicik

zaten meselede bu bakış açısı. apartman hayatını ben seçmedim. ve duvarlarıda ben seçmedim. elimden geldiğince de dikkat ettim komşuluk ilişkilerime. alt kattaki gerizekalı kız hariç.
ama eğer ben bu kadarını yapabiliyorsam o anda böyle olmaktan zevk alıyorsam o anda yarını düşünemiyor insan.
en azından ben düşünemiyorum. başarabilenlerede saygı duyuyorum.
ayrıca madem hakkımda özelden şurdan burdan diye mesajlar yazıldı diye
evet yazdım merak ettiğimden di herşey.
ve ben hetero değliim bundan da utanmıyorum.
ama bazı tiplerin sandığı gibi merakın ötesinde bir beklenti içinde gibi salakça bi sebeptende yazmadım hiç bir mesajı.
ha önemlimi hakkımda düşündükleri ve geçtikleri dalgalar.
hayır önemli değil.
ben benim ve onlarda onlar. yani kimse değişmeyeceğinden bu beklentim olmadığından forumdan atılmışım atılmamışım hiç bir önemi olmadığı gibi bir türkiye gerçeği daha yaşamış olurum o kadar.
yani no problem.

Yuh konuya bak 111 sayfa olmuş, az daha zorlarsak yakında komsulardan inleme sesi yerine bebek ağlama sesi gelecek

Lezbiyen misiniz? Yoksa gay bir erkek mi? Yani her şeyin bir adabı vardır. Cinsellik topicleri var. Tutup da insanlara özel mesajla pat diye cinsel içerikli sorular sormak medeniyet değil çoook başka bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…