sayın admin üyelikten kendim çıkabilecek kadar da özgürüm.
lütfen benim üyeliğimi iptal ediniz ki kötü kalplilere sadizm zevki yaşatmayınız.
teşekkür ederim
kondom eğitimi de verilmelikonu sahibi böyle mi yapıyormuş?
bizim giderler bu kondom olayı yüzünden tıkandı ben sadece bizim apartmada var sanıyordum böyle tipler.
Valla ben çocuk gürültüsüne de aynı şeyi yazıyorum, 10dan sonra çalıştırılan çamaşır makinesine de. Genellikle sizinle benzer şekilde düşünüyorum ama açıkçası şu an ne düşündüğünüzü tam anlamadım.
Konu yatak odası olunca terbiyesizleşmeye gerek yok
kondom eğitimi de verilmeli
konu sahibi böyle mi yapıyormuş?
bizim giderler bu kondom olayı yüzünden tıkandı ben sadece bizim apartmada var sanıyordum böyle tipler.
bu arada şuna da cevap vereyimde içimde kalmasın.Lezbiyen misiniz? Yoksa gay bir erkek mi? Yani her şeyin bir adabı vardır. Cinsellik topicleri var. Tutup da insanlara özel mesajla pat diye cinsel içerikli sorular sormak medeniyet değil çoook başka bir şey.
Evet. Birisi yazmıstı işte tuvalet tıkanır atma fln diye. Oda tek tek atıyorum toplu değil niye tıkansınki dedi
Ben sizin mesajınıza katıldığımı belirttim zaten.
Ancak diğer mesajlardaki serzenişlerin sebeplerinin ne olduğunu açıkladım.
Konuyu başından beri takip etmeden pek de yazdıklarımı anlamak mümkün olmayabilir, ancak sevişme sesi savunuluyormuş gibi bir izlenim yaratılmaya çalışılmış. Halbuki hiçbir sesi savunmamak gerektiği anlatılmaya çalışılmıştı.
Evet mesajlarından görebilirsiniz. Konunun ortalarında. Çöpü karıştıranların canı çekmesin diye böyle yapıyormuş. Siz kendi apartmanınızdaki yeni evli çifte gönderme yapıldığını sandınız ama ben konu sahibini kastediyordum.
Bir de kim terbiyesizleşmiş onu da anlamadım.
Aman birakin şu kadiniAynen..
İnsan merak etmiyor değil bunları..
Ya da olması gereken ne? Kızı bunları bir gün okuduğu zaman doğru olanı nasıl anlatmalı ona?
O zaman sanat için mi yazmış oluyor? Ekmek için mi? Reyting için mi? Ben bu kadını bir kategoriye koyamıyorum.
Bir de bilmediği konularda bazen yazıyor ki o zaman tam komedi oluyor.
Cidden bunu yazmis miEvet mesajlarından görebilirsiniz. Konunun ortalarında. Çöpü karıştıranların canı çekmesin diye böyle yapıyormuş. Siz kendi apartmanınızdaki yeni evli çifte gönderme yapıldığını sandınız ama ben konu sahibini kastediyordum.
Bunları nereye atıyor millet?
Biz klozete atıyoruz içindekiyle beraber sifonuda çektikmi tamamUmarım tıkanmaz bir gün
bızde kabını çöpe iç kısmını klozete atıyoruz cogu zaman aklıma gelır ya tıkanırsa :)
topluca atmıyoruz ki tek tek :)
Çöpe atmıyorum çöp karıştıranların canı çekmesin diye
Konu yatak odası sesi olduğu için teşhirciden tutun inanılmaz ithamlarda bulunuldu. Başka biri üst katta grup yapıldığının sesini falan anlattı mesela.
Ben gürültüden daha fazla odaklanılan şeyler olduğuna eminim bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?