Ust kattan gelen tuhaf sesler (rahatsiz verici)

Arkadaslar... hepinize tessekkur ederim butun mesajlari okudum. Anneme rahatlikla anlattim sonunda olayi. Odamizin ustunde seslerden usandik dedim... kendiside kadinla bir iki konusmuslugu var. kadin afrikali, eve tasindiginda anneme kocamdan ayriyim demisdi ordan biliyorum ayri oldugunu (soranlar icin soyluyorum) ama devletten gecinmek icin ayriyiz diyerek sallayanlarda var (tek ebeveyn olarak cocuklarima bakiyorum maksatli) neyseee iste... birde tek bir adamla beraber (soranlar icin soruyorum, oyle her zaman yabanci bir adamla beraber olcak biri degil)... sonuc olarak kadinin artik haberi var rahatsiz oldugumuzdan... bu seferde gece camasir makinesini acmaya basladi (kendi seslerini bastirmak icin) boyle bir sonuca basvurdu galiba :):):) yani ben artik pes ediyorum yoksa dahada sesler ustune sesler olucak... hepinize cevaplari icin tskr ederim. Daha fazla ilerlerse kapilarina kendim gidicem artik annem yetmedi galiba..

Kiz o sizin salonun ortasinda inlemeye utanmiyor da sen nite utanıyorsun. Host bacim de anam babam srni duymaktan bikti az kendini bil de gec

Bi sopayla yukari vurun rahatsiz oldugunuzu seslerinin gittigini bilsinler ayyy igrenc ya utanmiyomu

Hergun sabah 5e kadar yorulmuyomu bunlar ya.. Isleri gucleridemi yok
Hadi hepsini gectim bu kadin regl demi olmuyo

Ah guzelim sen suna afrikali deseydin en basta, bizim binadada var bitane ama bizimkisi daha farkli... Kadin musluman 2 cocugu var kocasindan ayri, kendine bir erkek arkadssi yapmis hergun gulusmeler konusmalar bide onlar konusunca cok yuksek sesle konusuyolar... Benimde karsi komsum dusun yani
Celik kapi takdirdim (taa turkiyeden getirttirdim dusun artik) sesler fazla gelmiyo. Salona biraz geliyo duvarlar yan yana, ama odalara gelmiyo

Gercekten meraktan soruyrm bana bagircak kadar olmadigi icin.okadar cani yanan var mi gerckekten.yoksa yukses sesle bagirmakta 1 cesit fantazimi.fantaziyse kadinimi tatmin etmeye yariyor erkegimi. Gece gece aklima takildi biz cok sessisizde

Gercekten meraktan soruyrm bana bagircak kadar olmadigi icin.okadar cani yanan var mi gerckekten.yoksa yukses sesle bagirmakta 1 cesit fantazimi.fantaziyse kadinimi tatmin etmeye yariyor erkegimi. Gece gece aklima takildi biz cok sessisizde
Canı yandığı için değil, kendini fazlasıyla zevke kaptırdığı için bağırıyor... yada erkeğini daha fazla tahrik etmek için ortamı dahada bi ateşli hale getirmek için kullanılan bir yöntem:) aslında fena'da sayılmaz gibi ama işte keşke bunu yaparlarken komşularıda düşünebilseler...

Yani o amaclara daha kisik seslede ulasiliyor zaten. bende yuksek sesi gerektrcek farkli seyler oluyorda biz mi kaciriyorz dedim.neyseki normaliz heralde

ben. yağmur. onyedi. benim. derdim. çoook. ama. konuşamıyorum. insanlık okadar. kötü. olmuşki. hiç. kimsenin. merhameti. kalmamış.

bana. nasıl. bir. önları. anlamakda. güçlük. çekiyorum. arkadaşlar. beni. aydınlatırmısınız. eride. bulunacaksınız çünkü. ben ....

bana. nasıl. bir. önları. anlamakda. güçlük. çekiyorum. arkadaşlar. beni. aydınlatırmısınız. eride. bulunacaksınız çünkü. ben ....
Ne sıkıntınız var, yazdıklarınızdan hiçbirşey anlaşılmıyor... tekrardan güzel ve açıklayıcı bir şekilde yazarsanız daha iyi olur... aslında sıkıntınız derdiniz ne ise onun için özel konu açabilirseniz daha çok yardımcı olabilirler...

Of kızlar şu an aynı konudan muzdaripim uyku falan kalmadı. Yan dairedeki abla yine çığlık çığlığa bunlar ailece bi değişikler zaten, ergen bi oğulları var benim odayla bitişik olan odada sabahin köründe başlıyor ps oynamaya, evi yıkıp geçiyor resmen bi şeyler kirip atıyor ana avrat küfürler falan, her sabah yataktan zipliyorum. Şimdi de aynı odada anası babası çılgın atıyor günah odası falan herhalde orası ust katta 5 aylık yeni evli çift var onlarda desen çıt yok. Muhtemelen yeni evliyim eşim bana dokunmuyor diye konu açanlardan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…