- 24 Aralık 2017
- 124
- 125
- 18
- Konu Sahibi patladimof
-
Ben bu soruyu defalarca cevapladim bu konuda. Cevaplamamayi tercih ediyorum artik...Dindar ve kapali olmasiyla ne ilgisi var sizin iletisim kuramamanizin? Dindarlar birliktelik yasayamiyor mu? Not kisminda ozellikle belirtmeniz cok enteresan
Bunu dusunuyorum yapicam.İsimsiz bir not yazın kapısına iliştirin
Sizin bu konusma sekliniz de cok cirkin. Gece gece midem bulandi. Bu kadar da sokak agzi kullanmayin. Nickinizin hakkini vermissiniz bu yorumunuzla. Ancak bir erkegin agzindan duyulabilecek bir laf.
Ohaaa esek gibi ...ne azgin kariymis
Adamın sesi gelmiyor ki kadının çığlıkları falan filan.o zaman genc kızdım tabi bi gün dayanamadım anne bu adam dövüyor galiba polise haber vercem dedim. Annem kız sus otur oturduğun yerde dövmüyor dedi adsadasad öyle anladım mevzuyu.
Yahu oyle bir kahkaha attım ki oda arkadasim uyandi. Sanirim sesli gulme gunu pazar değilmiş odada, baya soylendiKapısına not bırakın:
Sevgili apartman sakinleri, binamızın sesli sevişme günü Salı'dır. Salı günlerinin dışında "ımyeh, wonderfull" sesleri çıkaran daireler hakkında cezai işlem uygulanacaktır.
Yahu oyle bir kahkaha attım ki oda arkadasim uyandi. Sanirim sesli gulme gunu pazar değilmiş odada, baya soylendi
hiç sorma ya...burada böyle oldumSizin bu konusma sekliniz de cok cirkin. Gece gece midem bulandi. Bu kadar da sokak agzi kullanmayin. Nickinizin hakkini vermissiniz bu yorumunuzla. Ancak bir erkegin agzindan duyulabilecek bir laf.
HHAHAhahaha ya siz cok yasayin buna cok guldum immm yeahhhKapısına not bırakın:
Sevgili apartman sakinleri, binamızın sesli sevişme günü Salı'dır. Salı günlerinin dışında "ımyeh, wonderfull" sesleri çıkaran daireler hakkında cezai işlem uygulanacaktır.
Ya yok ben o anlamda demedim rahatsizlik veriyor demek istedim...Ben sadece konu başlığına takildim
(RAHATSIZ VERİCİ)
Hmm anladımYa yok ben o anlamda demedim rahatsizlik veriyor demek istedim...
Yanlis anlamayin, yillar once ayni sekilde bir konu actim ve bana bu akil verildi.
Gecenin ucunde ben de vurdum duvara.
Adam alkolluymus gecenin o saatinde kapımıza dayandi. Hayatim zindana döndü resmen psikopatin tekiymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?