- 25 Ekim 2014
- 136
- 92
- 123
- 36
- Konu Sahibi patladimof
-
Esimin haberi yoktu ben alelacele ona durumu anlattim ve o da cok kizdiSonra ne oldu peki?
e onlar çatır çutur böğüre böğüre sevişirken utanmıyor ama.Ben kendimi sanirim ifade edemedim. YURTDISINDA YASAYINCA HIRISTIYAN HINDUSIMLI BUDHISM LI CATHOLIC HER TURLU din var. onlardan biri olsa acik acik soylerim ama bizde muslumaniz kadinda kapali dindar bizimle ayni kulturleri falan var demek istedim ondan acik acik konusamiyorum kendisiylee.. ne onu utandirmak adina nede kendi adima...
aman onlar utanmıyorsa siz hiç utanmayın, vurun tavana gitsinevet bunu dusunebilirim belki son care ama iste utaniyorum ya Ben tek yasasam yine sorun degil ailece kalinca dusunsene yukarda sea geliyor ve sen babanla ayni odada oturuyorsun rezillik resmen
kiskanmaHer gece 3 5 kere saat 5lere kadar ne herifler varmış beya
Valla kıslandım ne yalan söylimkiskanma
P patladimof hayirdir komsu devlet yardimiyla mi geciniyor her gece beslere kadar
Ben de konu acmistim yabanci komsum esimi gulerek uyarmisti. Seni gidi kotu komsuuu diye. O gunde beri ekstra dikkat ediyoruz. Siz de deneyebilirsiniz.
Hahah olan var olmayan var her gece sesinizi duyuyoru z diye kadina esprili bi dille yaklas. Muhtemelen ses gitmiyor saniyordur benim gibi
Yok be gunde 3-5 kiskanilacak bisey degil 3-5 gunde bir daha iyiValla kıslandım ne yalan söylimgünde 3 5
Ne yaptı konu sahibi söyledimi
Başkasını alsa ne olucak kime ne birde takip edin diyorsunDemek yatak sesleri geliyor vay azgınlar. Kadın kocamdan ayrıyım demiş ne iş? Kadın başka bi ayak olmasın insanın aklına her türlü şey geliyor. Sen bi takibe al bakalım eve giren çıkan adam hep aynı mı? Olmaz demeyin ne ummadık taşlar baş yardı.
Yani sanırım kadın ben dindar kapalı biriyim benden nasıl beklersiniz böyle bir şeyi demesinden herhalde çekindiğini söylüyor. Açık olsa yaparda kapalı olursa yok olmaz yani dercesine :) valla canım kimsenin içini, düşüncesini bilemeyiz ni kumaş parcasına bakmıyor bu işler biz onları iyi biliyoruz herkez biliyor aslında biz nr kapalılar gördük. Kamuflaj bile olabilir sonucta herseyden ve herkezden şüphelenmek lazım devir öyle bir devir.Dindar kapalı , bizim kültürümüze yakın olması sizi nasıl frenliyor konuşmak için anlamadım, ne bakımdan yani?
Yani sanırım kadın ben dindar kapalı biriyim benden nasıl beklersiniz böyle bir şeyi demesinden herhalde çekindiğini söylüyor. Açık olsa yaparda kapalı olursa yok olmaz yani dercesine :) valla canım kimsenin içini, düşüncesini bilemeyiz ni kumaş parcasına bakmıyor bu işler biz onları iyi biliyoruz herkez biliyor aslında biz nr kapalılar gördük. Kamuflaj bile olabilir sonucta herseyden ve herkezden şüphelenmek lazım devir öyle bir devir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?