Ust kattan gelen tuhaf sesler (rahatsiz verici)

Birkere bile selam vermedin ama kadin sana kocasindan ayri oldugunu soyluyor ilginc...

Bizim alt komşu. 2 kere not bıraktım, kadın annem yaşında. Günleri bile değişmiyor ve 12de falan başlayıp sabah 4'e 5'e kadar bunları dinliyoruz. Sonuçta anlamadılar bir de notu okuyup bize ettikleei küfürleri de duyduk. Ev sahibine de söyledik yine çözüm yok. Tek çözüm böyle insanları ahıra kapatıp bu görgüsüzlükle ancak burada yaşayabileceklerini söylemek.

Sonra ne oldu peki?
Esimin haberi yoktu ben alelacele ona durumu anlattim ve o da cok kizdi
Bizim kapiyi acmamiza firsat kalmadan adamin esi aldi götürdü ordan gelmedi ses kim oldugu belli degil bak kadin hamile bir sey falan olur vs diye. O ara 8 aylik hamileydim.
Ertesi gun ayni kattaki baska bir komsuma anlattim durumu, onlar daha samimiydi. Kadini oraya cagirip anlattim. Cok rahatsiz oldum , dogum yakin zaten uyuyamiyorum uykudan o seslerle uyaninca vurdum duvara ama esimin haberi yok erkekler arasinda bir sey cikmasin falan diye resmen ozur dileyip yalvardim kadina. Rezalet diz boyu.
Kocasi meyhane isletiyormus gece de eve icip icip geliyormuş saglam biri degilmis zaten.
Korktum esimle falan kavga eder diye.
Doğuma10 gun falan vardi duvara ses yalitimi yaptirdik.
Hakliyken haksiz duruma düştüm anlayacagin. Kose kapmaca oynadik ayni katin icinde karsilasmayalim diye.

F fozgeb ek olarak bir sure sonra bunlar tasindi kiraya verdiler evi.
Tabi meyhaneci kime kiralayacak ? Gelenler genel ev olarak kullandi evi tabi bunu da ben fark ettim yatak odasi duvarlarimiz bitişik oldugundan. Polis molis derken artik biz tasinip kurtulduk

e onlar çatır çutur böğüre böğüre sevişirken utanmıyor ama.

evet bunu dusunebilirim belki son care ama iste utaniyorum ya Ben tek yasasam yine sorun degil ailece kalinca dusunsene yukarda sea geliyor ve sen babanla ayni odada oturuyorsun rezillik resmen
aman onlar utanmıyorsa siz hiç utanmayın, vurun tavana gitsin

Aklima sey geldi. Balayindayken bitisigimizdeki odada baska bir balayi cifti kaliyordu. Bir gun sabah namazi saatinde costular. Kadin ciglik ciglik ata ata oteli inletti. Esimle neye ugradigimizi sasirmistik. Her gun ayni seye sahit olmak hic olmasa gerek.

Dindar dahi olsalar ki müslümanlıkla böyle ses duyurmak mı var ya kim olursa olsun hangi kültür olursa olsun duyarlı olmak lazım dikkat etmek lazım siz de uyarınızı yapın biraz utnaç varsa dikkat ederler zaten bu arada çocucgun kaynagı da anlasılmış :)

Her gece 3 5 kere saat 5lere kadar ne herifler varmış beya
kiskanma

P patladimof hayirdir komsu devlet yardimiyla mi geciniyor her gece beslere kadar

Ben de konu acmistim yabanci komsum esimi gulerek uyarmisti. Seni gidi kotu komsuuu diye. O gunde beri ekstra dikkat ediyoruz. Siz de deneyebilirsiniz.
Hahah olan var olmayan var her gece sesinizi duyuyoru z diye kadina esprili bi dille yaklas. Muhtemelen ses gitmiyor saniyordur benim gibi

Valla kıslandım ne yalan söylim günde 3 5
Ne yaptı konu sahibi söyledimi

Demek yatak sesleri geliyor vay azgınlar. Kadın kocamdan ayrıyım demiş ne iş? Kadın başka bi ayak olmasın insanın aklına her türlü şey geliyor. Sen bi takibe al bakalım eve giren çıkan adam hep aynı mı? Olmaz demeyin ne ummadık taşlar baş yardı.

Başkasını alsa ne olucak kime ne birde takip edin diyorsun

Belki para karşılığı yapıyodur ona da mı tamam deyip geçiceksiniz? Bizimde yan dairesen sürekli sesler geliyordu gece yarısı müzik sesi bağrış sesi bazende başka sesler bi süre sonra kim bu manyak deyip takip ettim her gün değişik lüks arabalarsan biri inip geliyo gecenin 2 si biri gidiyo 3 te başka adam geliyodu en sonunda farklı amaclar güdüldüğünü sezdik. Demek istediğim bu kadın böyledir demiyoruz zaten bakın bakalım öyle bir durum olur mu olmazmıyı tartısıyoruz sadece. her şey olabilir hayat bu :)

Dindar kapalı , bizim kültürümüze yakın olması sizi nasıl frenliyor konuşmak için anlamadım, ne bakımdan yani?

Dindar kapalı , bizim kültürümüze yakın olması sizi nasıl frenliyor konuşmak için anlamadım, ne bakımdan yani?
Yani sanırım kadın ben dindar kapalı biriyim benden nasıl beklersiniz böyle bir şeyi demesinden herhalde çekindiğini söylüyor. Açık olsa yaparda kapalı olursa yok olmaz yani dercesine :) valla canım kimsenin içini, düşüncesini bilemeyiz ni kumaş parcasına bakmıyor bu işler biz onları iyi biliyoruz herkez biliyor aslında biz nr kapalılar gördük. Kamuflaj bile olabilir sonucta herseyden ve herkezden şüphelenmek lazım devir öyle bir devir.

Ne yapmış ki kadın öyle bir anlatıyorsunuz ki
“Onlar” kim?

İşte üst komşusu kadın yahu gece sesler geliyormuş yataktan gacır gucurr gaccıııır gucur 3 posta bazen 4 5 posta dsha detay verelim mi? Bide adamla önce didişip sonra yiyişmek nasıl bişey ya? Ben soğurum şahsen o ne yaa ? Bu işte var bi gariplik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…