Ust komsu belasi

Neselitosbik

Minik mucizemm
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2017
114
97
13
37
Bir insan gece 2 ye kadar hergece temizlik yaparmi hergece kac kez uyardik anlamadilar tartistik anlamadilar yok anlamiyo
*sabah 8 de tum ev bastan sona supuruluyo esyalar cekiliyo
*ayni gun oglen 12 de tekrar ev supurulup esyalar cekiliyor
*ayni gun aksam 5 te tum odalarin esyasi cekiliyo supuruluyo
*ayni gun aksam 9da tum ev supurulup esyalar cekiliyo
*ayni gun gece 12 deb 2 ye kadar tum esyalar gacir gacir cekiliyo supuruluyo
Hergun hergece ayni kafayi yemis bu insan anlamiyo yok aylardir hergun ayni gece 12 de hali silkeler ve uyudugumuz odanin camina carpa carpa tabi bu arada cocuk korkar anne sdye aglamaya baslar sustur susturabilirsen
*hersabah islak sapir sapir akan banyo paspasi balkona asiliyo senin camasirin yok zaten asacak
*her iki gecenin birinde yatak gacirtilari bagirislari pislik pislik seyler sonra gumbur gumbur banyo sesleri kovalar fayanslara lambur lumbur atilir gece 3 bucuk gibi yatarlar ama o saaten sonra uyku kaliyomu insanda bu insanlar nerde yetisiyo ne yiyip ne iciyolar bu kafayi nasil yasiyolar anlamiyorum yani bunlara bir toplumda yasama dersi falan yokmudur yada bu insanlarin siciline islensin ust katlardan oturmalari yasaklansin hic mi cozumu yok anlamiyorum yani insana evini tasittirir bunlar

Bizimki alt katta oturuyo ve bağırmalarından biz utanıyoruz artık. adam başka kadınları getiriyor eve onların sesleri ayrı, anahtarı olan bir çift daha var onların ayrı.
Yani kötü komşu ev sattırır demişler hakikaten öyle.

Ay bi an benim üst komşudan bahsediyorsun sandım.

Bizde de fiks.
Her Allah’ın günü sabahtan akşama kadar yerler süpürülür, eşyalar çekilir. 3 kez kapıya dayandım. İzah ettim. Hangi gün saat kaçta hangi odada hangi temizlik faaliyetini gerçekleştirdiğinizi duyabiliyorum, bıktım, canımdan bezdim, illallah dedim.

“Bizde kedi var” dedi. Hey yarabbim o kediden bizde de var ama ben ruh hastası manyaklar gibi her saniye ev süpürmüyorum.

Ben taarruza geçince bi müddet duruldular. Fakat hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi bunları bi bahar temizliği moduna soktu sanırım. Birkaç gündür gene temizlik festivali yapılıyor yukarda. Yemin ediyorum böyle manyak komşu adamı ya katil eder, ya da ev taşıtır. Ya onlar gidecek, ya biz :)

Aaaa benn mi
Yazdım acaba bunları dedim bi an:)
Benim üst komsu da böyle

Gitm3zler senin dairende 40 kisi degisir ama onlar sabit kalir gitmezler tunemisler bikerw oraya

Valla onu bilmem ne hastasi oldugunu ama ben yakinda klinige yaticam onun yuzunden artik tasinmiyim diyorum ev tasimak kolay degil diyorum ama nafile care birakmadilar
Taşınmak hiç hoş olmuyor ama böyle komşudan kurtulmak için ev sizin değilse ve sürekli polis şikayet uğraşmak istemezseniz iyi bir seçenek.

Taşınmak hiç hoş olmuyor ama böyle komşudan kurtulmak için ev sizin değilse ve sürekli polis şikayet uğraşmak istemezseniz iyi bir seçenek.
8 yildir ayni evdeyim esim surekli iste oluyo bende tekbasuma surekli polis sikayet git gel yapamam cocugum kucuk mecbur kaldim galiba dayanilacak gibi degil kac kez soledik esim tartisti gunduz anliyoruz ama gece yapmayin diye malesef sonuc sifir

tlc deki şu temizlik hastalarından herhalde ama ayy yanlız gece o çığlık atacak enerjiyi nasıl buluyor pessss

Nasil bas ediyosun peki nasil sakin kaliyosu allah aski icin banada sole
Bizdeki sorun şu;
Bizimkiler karı koca öğretmenler
Bu eve tasınalı 2 yıl oldu
Bunlar yazın 3 ay tatiller
Tüm gün geziyorlar gece 12 de gelip eve temizlik yapıyorlar
Nasılsa ertesi gün iş yok onlara
Sürekli birsey iter cekerler
Yürümeleri hep güm güm
Günün hangi saati hangi odadalar ne yapıyorlar biliyorum
Tepemde yazın itme cekme sesi hiç bitmiyor

Kış gelince sesleri kesiliyor ama yazın mahvoldun
Bir gece mesaj attım apartmanın whatsap grubu vardı
Resmen evde uyumak için onların uyumasını beklıyorduk
Sabah da onların uyanısı ile kalkıyoruz
Sevgili komsum ne zaman uyursunuz dedim
Saat gece 2 ydi
Sabah işe gideceğiz
Biz ses yapmıyoruz dedi; kabul etmedi inkar etti.
Evde ses bir dakika kesilmiyor yani saatlerce sürüyor
Birkac gün snr gece eşim kapılarına cıktı
Uyardı ama yine kesilmedi
En son ben baya atıstım bana rahatsızsan polis cagir dedi
Evimde rahat edemeyecek miyim dedi
Benim evim de burası ama
Sese karsı duyarlısınız dedi:)
Vs vs
Bas edemedik yani
Kıs geldi şimdi bencil insanlar sabah 7 de evden cıktıkları için aksam 9 gbi yatıyorlar hiç sesleri yok
Haziranda okullar kapansın baslar yine sesleri
Ne yaparız bilmiyorım bu sefer olay cıkar gbime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…