- 9 Aralık 2017
- 114
- 97
- 13
- 37
- Konu Sahibi Neselitosbik
-
Adamlar antremanlı demekkiHem o kadar temizlik yapıyor ve geceye enerjisi kalıyor. Ben de merak ettim ne yiyip ne içiyor
Aaaa benn miBir insan gece 2 ye kadar hergece temizlik yaparmi hergece kac kez uyardik anlamadilar tartistik anlamadilar yok anlamiyo
*sabah 8 de tum ev bastan sona supuruluyo esyalar cekiliyo
*ayni gun oglen 12 de tekrar ev supurulup esyalar cekiliyor
*ayni gun aksam 5 te tum odalarin esyasi cekiliyo supuruluyo
*ayni gun aksam 9da tum ev supurulup esyalar cekiliyo
*ayni gun gece 12 deb 2 ye kadar tum esyalar gacir gacir cekiliyo supuruluyo
Hergun hergece ayni kafayi yemis bu insan anlamiyo yok aylardir hergun ayni gece 12 de hali silkeler ve uyudugumuz odanin camina carpa carpa tabi bu arada cocuk korkar anne sdye aglamaya baslar sustur susturabilirsen
*hersabah islak sapir sapir akan banyo paspasi balkona asiliyo senin camasirin yok zaten asacak
*her iki gecenin birinde yatak gacirtilari bagirislari pislik pislik seyler sonra gumbur gumbur banyo sesleri kovalar fayanslara lambur lumbur atilir gece 3 bucuk gibi yatarlar ama o saaten sonra uyku kaliyomu insanda bu insanlar nerde yetisiyo ne yiyip ne iciyolar bu kafayi nasil yasiyolar anlamiyorum yani bunlara bir toplumda yasama dersi falan yokmudur yada bu insanlarin siciline islensin ust katlardan oturmalari yasaklansin hic mi cozumu yok anlamiyorum yani insana evini tasittirir bunlar
Tasinicam ev bulmaya calisiyorum ama bu arada okadar sinirlerim bozuldukiTaşının.
Laf anlatamazsınız.
Gitm3zler senin dairende 40 kisi degisir ama onlar sabit kalir gitmezler tunemisler bikerw orayaAy bi an benim üst komşudan bahsediyorsun sandım.
Bizde de fiks.
Her Allah’ın günü sabahtan akşama kadar yerler süpürülür, eşyalar çekilir. 3 kez kapıya dayandım. İzah ettim. Hangi gün saat kaçta hangi odada hangi temizlik faaliyetini gerçekleştirdiğinizi duyabiliyorum, bıktım, canımdan bezdim, illallah dedim.
“Bizde kedi var” dedi. Hey yarabbim o kediden bizde de var ama ben ruh hastası manyaklar gibi her saniye ev süpürmüyorum.
Ben taarruza geçince bi müddet duruldular. Fakat hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi bunları bi bahar temizliği moduna soktu sanırım. Birkaç gündür gene temizlik festivali yapılıyor yukarda. Yemin ediyorum böyle manyak komşu adamı ya katil eder, ya da ev taşıtır. Ya onlar gidecek, ya biz :)
Nasil bas ediyosun peki nasil sakin kaliyosu allah aski icin banada soleAaaa benn mi
Yazdım acaba bunları dedim bi an:)
Benim üst komsu da böyle
Valla onu bilmem ne hastasi oldugunu ama ben yakinda klinige yaticam onun yuzunden artik tasinmiyim diyorum ev tasimak kolay degil diyorum ama nafile care birakmadilarKomşunuz çok çok yüksek ihtimalle OKB. Kendisinin acilen psikiyatriste gitmesi lazım. Psikolog tek başına paklamaz onu.
Taşınmak hiç hoş olmuyor ama böyle komşudan kurtulmak için ev sizin değilse ve sürekli polis şikayet uğraşmak istemezseniz iyi bir seçenek.Valla onu bilmem ne hastasi oldugunu ama ben yakinda klinige yaticam onun yuzunden artik tasinmiyim diyorum ev tasimak kolay degil diyorum ama nafile care birakmadilar
8 yildir ayni evdeyim esim surekli iste oluyo bende tekbasuma surekli polis sikayet git gel yapamam cocugum kucuk mecbur kaldim galiba dayanilacak gibi degil kac kez soledik esim tartisti gunduz anliyoruz ama gece yapmayin diye malesef sonuc sifirTaşınmak hiç hoş olmuyor ama böyle komşudan kurtulmak için ev sizin değilse ve sürekli polis şikayet uğraşmak istemezseniz iyi bir seçenek.
Bizdeki sorun şu;Nasil bas ediyosun peki nasil sakin kaliyosu allah aski icin banada sole
sinirden guldurdun benitlc deki şu temizlik hastalarından herhalde ama ayy yanlız gece o çığlık atacak enerjiyi nasıl buluyor pessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?