Ust komsu belasi

En üst katamı taşındın.Hayırlı olsun bu arada.

Hayırlısı olsun madem satışa çıkardınız son kat alın daha rahat edersiniz.
Son kat bulamadık. Hem de binalar çok yüksek cevremde. On kat ve üstü. Çok istedim risk almayım ama maalesef. Birkaç yere baktık bakalım. Allah hayırlısına sevketsin inşallah.

Son kat bulamadık. Hem de binalar çok yüksek cevremde. On kat ve üstü. Çok istedim risk almayım ama maalesef. Birkaç yere baktık bakalım. Allah hayırlısına sevketsin inşallah.
15. Kattayım çok rahat hiç korkma derim :) yazları serin olur.

15. Kattayım çok rahat hiç korkma derim :) yazları serin olur.
İklim ve şehir ve o sehirin semtinden semtine değişiyor tabi. Esintili bir yerdeyiz. Yazın birkaç hafta yoğun sıcaktan başka pek sıcak görmüyoruz. :)
Baktık orası da olmadı artık çıkarım bir rezidansın otuz bilmem kaçıncı katına. Aşağı sokak gürültüsü bile gelmez.

Allah razi olsun canim biyle insanlar kendini yetistiremezken cocuk yetistirmesini beklememek gerek akil mantik olsa kendi ses yapmaz ve cocugu yapiyorsada ablatip ogretecek en azindan geceleri onunla oses olmatacak oyunlar oynamayi bilecek yinede olmuyorsa gelip sizden bir ozur dileyip ne yaparsam yapayim durduramiyorum beni idare edin diye ricada bulunacak ama bu iyiniyeti gostermedigi icin sizdede sabir kalmiuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…