• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ust komsu belasi

Atom karınca herhalde mübarek. Ben her gün öyle deli danalar gibi temizlik yapsam pestilim çıkar, kaldı ki gecesine de garç gurç sevişeyim 3.30da yatayım. İşiniz zor, sürekli gürültü yapan komşu pek akıllanacak yapıda olmuyor zaten. Taşınma imkanı varsa hiç bulaşmayın bence.

Benim evimi de nasıl yaptılarsa iki alt katımdaki komşunun elektrik süpürgesi çalıştırma sesi dolby digital benim salonumda oluyor. Allahtan üst ve alt kat komşularım iyi insanlar ama süpürge sesinden cinnet geçirecek noktadayım ben de. Onun alt katındakiler nasıl dayanıyor bilmiyorum, sabah akşam ev süpürüyor o da. 3 erkek çocuğu var, bir de eşiyle 4 erkek. Ev sürekli pisleniyormuş. O da haklı bir yerde :/

Bizdeki sorun şu;
Bizimkiler karı koca öğretmenler
Bu eve tasınalı 2 yıl oldu
Bunlar yazın 3 ay tatiller
Tüm gün geziyorlar gece 12 de gelip eve temizlik yapıyorlar
Nasılsa ertesi gün iş yok onlara
Sürekli birsey iter cekerler
Yürümeleri hep güm güm
Günün hangi saati hangi odadalar ne yapıyorlar biliyorum
Tepemde yazın itme cekme sesi hiç bitmiyor

Kış gelince sesleri kesiliyor ama yazın mahvoldun
Bir gece mesaj attım apartmanın whatsap grubu vardı
Resmen evde uyumak için onların uyumasını beklıyorduk
Sabah da onların uyanısı ile kalkıyoruz
Sevgili komsum ne zaman uyursunuz dedim
Saat gece 2 ydi
Sabah işe gideceğiz
Biz ses yapmıyoruz dedi; kabul etmedi inkar etti.
Evde ses bir dakika kesilmiyor yani saatlerce sürüyor
Birkac gün snr gece eşim kapılarına cıktı
Uyardı ama yine kesilmedi
En son ben baya atıstım bana rahatsızsan polis cagir dedi
Evimde rahat edemeyecek miyim dedi
Benim evim de burası ama
Sese karsı duyarlısınız dedi:)
Vs vs
Bas edemedik yani
Kıs geldi şimdi bencil insanlar sabah 7 de evden cıktıkları için aksam 9 gbi yatıyorlar hiç sesleri yok
Haziranda okullar kapansın baslar yine sesleri
Ne yaparız bilmiyorım bu sefer olay cıkar gbime geliyor
Ay yatabbim bunlar bide ogretmen egitimci keske ilk once kendilerini egitselermis soyle onun evi evet rahat edecek ama onun rahati komsuya rahatsizlik vermeye basladimi onun evinden cikar olay sunlara bakya ozaman gueultunde evinde kalacak komsuya gelmeyecek sen rahat etcen diye ben nobet tutayim hergece

Atom karınca herhalde mübarek. Ben her gün öyle deli danalar gibi temizlik yapsam pestilim çıkar, kaldı ki gecesine de garç gurç sevişeyim 3.30da yatayım. İşiniz zor, sürekli gürültü yapan komşu pek akıllanacak yapıda olmuyor zaten. Taşınma imkanı varsa hiç bulaşmayın bence.

Benim evimi de nasıl yaptılarsa iki alt katımdaki komşunun elektrik süpürgesi çalıştırma sesi dolby digital benim salonumda oluyor. Allahtan üst ve alt kat komşularım iyi insanlar ama süpürge sesinden cinnet geçirecek noktadayım ben de. Onun alt katındakiler nasıl dayanıyor bilmiyorum, sabah akşam ev süpürüyor o da. 3 erkek çocuğu var, bir de eşiyle 4 erkek. Ev sürekli pisleniyormuş. O da haklı bir yerde :/
Tamam anliyorum supursun tabi ama aksama kadar 5 kez supur bide herseferinde koltuklari cek mobilyalari suru bildigin bahar temizligi kafa inanki kaldirmiyo anliycaklarini duzeleceklerini bilsem sikayet edicezde off offff

Gitm3zler senin dairende 40 kisi degisir ama onlar sabit kalir gitmezler tunemisler bikerw oraya
Biz en son katta oturuyoruz ilk taşındığımızda alt katımda oturan kadında aynıydı gece 2 de elektrik süpürgesi son ses müzik vshem biz,hem kapı komşusu onun altında oturan yönetime söyledi artık yapmıyor halledildi,yönetim devreye girdi,şikayet edilirsin ceza olur vs diye,ilk başlarda biz konuşmuştuk ama takmadılar devreye yönetici girdi.

Ay yatabbim bunlar bide ogretmen egitimci keske ilk once kendilerini egitselermis soyle onun evi evet rahat edecek ama onun rahati komsuya rahatsizlik vermeye basladimi onun evinden cikar olay sunlara bakya ozaman gueultunde evinde kalacak komsuya gelmeyecek sen rahat etcen diye ben nobet tutayim hergece
Evet ayni seyi soyledim
Eğitimcisiniz dedim
Empati kurun biraz dedim
Gencler üstelik en fazla 30 durlar ama yok
Eşimle hep dedik kısın da biz gürültü yapalım bunlari rahatsz edelim diye ama yapamadık diğer komsulara da ayıp kendimize yakıstıramadık
Bu üst komsu işi cok zor cidden
Allah cekenlere sabir versin

Biz en son katta oturuyoruz ilk taşındığımızda alt katımda oturan kadında aynıydı gece 2 de elektrik süpürgesi son ses müzik vshem biz,hem kapı komşusu onun altında oturan yönetime söyledi artık yapmıyor halledildi,yönetim devreye girdi,şikayet edilirsin ceza olur vs diye,ilk başlarda biz konuşmuştuk ama takmadılar devreye yönetici girdi.
Yönetici iyi halletmiş
Bizde gürültü yapan üst komsum yönetici:)

Tamam anliyorum supursun tabi ama aksama kadar 5 kez supur bide herseferinde koltuklari cek mobilyalari suru bildigin bahar temizligi kafa inanki kaldirmiyo anliycaklarini duzeleceklerini bilsem sikayet edicezde off offff

Tabi canım kadında psikopatolojik bir durum bile olabilir. O yüzden siz bence imkanınız varsa taşının. Ev alma komşu al diye boşa demiyorlar vallahi.

Ha bu arada
Kendisi apartmanin yöneticisi:)

Yonetici hic birsey yapmiyo alismislar onlar site olmadigi icin ilgilenmiyo bile kac kez eve cagirdik esimle geldi dinledi dedigi teksey ya bunlar bole bunlarida boyle kabullenmek gerekiyo diye gulermisin aglarmisin

Yönetici iyi halletmiş
Bizde gürültü yapan üst komsum yönetici:)
Yok bizim sitenin yönetici çok iyi bir adam bu tip gürültü olaylarında falan direk bize gelin der büyük bir site çok kalabalık ama adamlar işlerini hakkıyla yapıyorlar.

Toplantı yapılmıyor mu senede 1 gün falan yapılıyorsa onu seçmeyin hatta siz aday olun karşısına :)

Bizim üst komşuda buna benzer. Bir keresinde baktım yukardan bir şeyler dökülüyor balkonuma. Adam sarımsakları soyup kabukları aşağı atıyor. Ya çöp kutunuz yok mu sizin, anlamıyorum. Benim balkonuma düşüyor diye seslendim yukarı. Adam özür dilerim diyerek içeri çekildi. İkisi de okumuş insanlar, ama zombi gibiler. 6 senedir burda oturuyorum uyarsak da bir şey değişmedi. Şimdi kendi evimize çıkacağız Allah nasip ederse. En çok da bunlardan kurtulacağım diye seviniyorum. İnşallah yeni evimde komşularım anlayışlı olur, yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız. Sizde yönetici varsa ona söyleyin, uyarsın onları. Gerçi böyle insanlar huyundan vazgeçmez gibime geliyor.

Tabi canım kadında psikopatolojik bir durum bile olabilir. O yüzden siz bence imkanınız varsa taşının. Ev alma komşu al diye boşa demiyorlar vallahi.
Aynen ole iki yil oldu onlar tasinali biz soledikce daha beter azittilar iyice yatti kafama tasinma kesin yatti yani yoksa ben kliniklik olacam cocukta bir gram uyku kalmadi yavrumda

Yok bizim sitenin yönetici çok iyi bir adam bu tip gürültü olaylarında falan direk bize gelin der büyük bir site çok kalabalık ama adamlar işlerini hakkıyla yapıyorlar.

Toplantı yapılmıyor mu senede 1 gün falan yapılıyorsa onu seçmeyin hatta siz aday olun karşısına :)
Yapılıyor
Hepsi birbirini tutan acayip tipler :)
Eşim sinirlidir olsun istemem

Valla bence kiradaysan kac ordan ozaman ben bir hafta daha dayanamam siniri kalmadi artik yok bir gram sakin kalamiyorum artik
Kiradaydik eski evimde de üst komsum böyleydi
Burası kendi evimiz
Kacma durumu yok suanda
Bu diğer kiradaki evimden daha kötü
Kactıkca beteri geliyor sanki

Benimde üst kat komşularım bütün gün bağırırlar. Sabahtan akşama kadar kadın bağırır akşamda adam. Çocukları var ama onların sesi gelmiyor. Yeni taşındım kadını hiç görmedim ama kadının sesinden nefret ediyorum artık.

Bizim üst komşuda buna benzer. Bir keresinde baktım yukardan bir şeyler dökülüyor balkonuma. Adam sarımsakları soyup kabukları aşağı atıyor. Ya çöp kutunuz yok mu sizin, anlamıyorum. Benim balkonuma düşüyor diye seslendim yukarı. Adam özür dilerim diyerek içeri çekildi. İkisi de okumuş insanlar, ama zombi gibiler. 6 senedir burda oturuyorum uyarsak da bir şey değişmedi. Şimdi kendi evimize çıkacağız Allah nasip ederse. En çok da bunlardan kurtulacağım diye seviniyorum. İnşallah yeni evimde komşularım anlayışlı olur, yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız. Sizde yönetici varsa ona söyleyin, uyarsın onları. Gerçi böyle insanlar huyundan vazgeçmez gibime geliyor.
Rabbim hayirla gule gule oturmak nasip etsin insallah hayirli komsuyla karsilasirsin kardesim ben ahdettim apartandan tasinirken bagira bagira sarki solicem halay cekcem cikarken

:oha: Yuh yani bu kadın hiç mi yorulmuyor. Ben o kadar temizlik yapsam akşama adama vakit ayıracak hali bırak akşam yemeğine kalmadan cenazemi kaldırırlar benim :bicak::olamaz:

Kiradaydik eski evimde de üst komsum böyleydi
Burası kendi evimiz
Kacma durumu yok suanda
Bu diğer kiradaki evimden daha kötü
Kactıkca beteri geliyor sanki
Of ya acaba boyle cok izlenen kanalin birine yazsam bunhnla ilgili bi egitici program yapsalar iyide reyting alirlar bitane egitmen cikar nasil yasamalari gerektigini anlatir belki hani ihtimal az ama belki bikac aile kendini duzeltir

Back
X