Ust komsu belasi

Ya zaten esimle ayni seyi soyluyoruz hadi diyoruz tv yada muzik olsa anlariz ama garc gurc kafa kaldirmiyo gece gunduz hergun kafa kaldirmiyo inankibiyerden sonra psikopata bagliyo insan sinir hastasi yapar bunlar insani
polise şikayet edin gece halıları silkelemeye başladığı an saati ve tarihi cekip sonrada halı silkelemesinin videosunu çekin. polis geldiğinde yapmadım derse kanıtınız olur ve bi de yalancı konumuna düştüğü için beliki arlanır gündüz zabıtaya gece polise zabıta para cezası yazıyor bi daha yapamaz.
haa bi de elektrik sigortaları dışardaysa onları kapatın su vanasını kapatın beklesin dursun

Kizlar allah razi olsun moral verdiniz sagolun desteginiz icin ama ben kurtuluyorum ne yaptiysam olmadi daha beterini yaptilar artik kafam kaldirmaz bunlari kurtuluyorum bi hafta sonra rabbim bejim gibi sikntida olan arkadaslarimida kurtarsin insallah

buldunuz mu en üst kat daire?

Hadi bakalım çözdünüz galiba durumu darısı başımıza. Taşınmaya mı karar verdiniz?

Hadi bakalım çözdünüz galiba durumu darısı başımıza. Taşınmaya mı karar verdiniz?
Ben de darısı başımıza mi desem ne desem bilemedim. Ama benim bir haftalık tatilim bitti. Geldi benimki bir iki saat önce.
Gece gece üşenmedi biraz eşya çekti. Yetmedi az silkelendi. Yarına 543678954325. bahar temizliği için tüm evi kaldırır yerinden artık.

Suan temizlik yapiyo mesela ne guzel dimi artik takmiyorum napiyim kacarak gidicemya kendi kendime konusur oldum yap yap biraz daha yap su koseyide yap diyorum icimden kadina nasil olsa kurtuluyorum diyorum

Suan temizlik yapiyo mesela ne guzel dimi artik takmiyorum napiyim kacarak gidicemya kendi kendime konusur oldum yap yap biraz daha yap su koseyide yap diyorum icimden kadina nasil olsa kurtuluyorum diyorum
neden tava vurmuyorsun onu anlamadım,
o kendi kendine söylediklerini de bağıra bağıra söyle

Üşenmedim saydım günde 5 kez ev süpürüp eşyaları çeken evi temizleyen abladaki azim kimsede yok bence, neden mi ben olsam düştüğüm yerde kalırım ama abla hızını alamayıp bir de gece performansı sergiliyor anlaşılan.

Bizim alt kat komşuda bizimle kavga ediyor.
Hergün evmi süpürülür diye
ben çalışıyorum eşim çalışıyor kızım 1 de okula gidiyor kaynanam öğlen 12 de süpürge açıyor ki bu konuda çok dikkat ederiz parke üstlerine süpürgeyi sürtmemeye çalışırız.Ama bizim alttakide ayrı bi manyak hergün temizlikmi yapılır diye sardırdı bize.Saate çok dikkat etmemize gece hiçbir şekilde ses etmememize karşı.Geçen gün beni yolda gördü söyleniyoda söyleniyo.Neden uğraşıyosun ki ara polis gönder kapıma dedim.Yok ben arayamam diy zaman ben arayım bu hanım bizden öğlen 12 de süpürge açtığımız için şikayetçi deyim onada olmaz dedi
Sus belanı bulma benden o zaman dedim
Akşama kadar evde kimse yok akşamda en geç 11 de yatılıyor daha ne yapalım bilemedik.

Geçmiş olsun OKB hastası bir komşun var

Giderken çıkıp kapısına "ben senden şimdi kurtuluyorum ama komşuluk hakkım haramdır öteki tarafta hesaplaşırız" deyin..

geçmiş olsun. sizin yerinize gelecek olanın vay haline
Valla arkadasim katlanilicak dert degil yemin ediyorum yasadimi anladim surekli tepemde gumburtu gacirti gucurtu suan okadar sessizki ev 5 dk uyku uyuyamayan cocuk uykusunu tam almadan uyanmiyo okadar rahat ettimki allah kimseye iyle berbat bi komsu vermesin gideceginiz evin once komsusuna bakin nolur

Sağlıklı bir insanın yapacağı bir iş değil
Takıntılı bir hastslığı vardır bu deli şahsın

Resmen gunesli bi pazar gunu adam oldurecek potansiyelde uyanma sebebim. Bir insan evde topuklu terlik giyer mi ya. Sabahtan aksama kadar kafami ... nereye gidiyo adim hizi nedir nasil kosuyo neyi cekiyo hepsini duyuyorum. Bir de film keyifleri var ki bizim evden izleniyo sanki replikler o kadar net duyuluyor. Duvara vurdum sabah yeter diye bagirdim. Yukari henuz cikmadim. Ciksam kendimi biliyorum kavga eder. Gunlerce dusunurum. Annemi bekliyorum yukari gondermek icin.

Kizlarrr yeni eve tasindim okadar rahatizki yavrum bir haftadir gecede gunduzde rahat rahat uyuyo oh be supermis hayat kendimize geldik
Hadi gözünüz aydın. Çok sevindim.
Darısı bizim başımıza. Evi satışa çıkardık. Dün gece saat on iki buçuk olmuş hala çocuk zıplıyor. Kadın güm güm yürüyor. Bağıra bağıra konuşuyorlar. Birşeyler itekleyip duruyor kadın. Çocuk oyuncak atıyor. Çocuk dediğim bir iki yaşında değil yanlış anlaşılmasın. Aktı yaşında bir tane çocuk. Ona da bakamıyorsan idare edemiyorsan ne diyeyim. İnsan bir düşünür bir anlamaya çalışır. Dayanamadım banyodan konuştum duysun diye. Saat bir olmuş hala son ses gürültü devam dedim. Beş dakika içinde ses kesildi ama bir bakar saate insan el insaf. Bir düşünür apartmanda yaşadığını. Allahım hayırlı komşu versin gittiğim yerde.

Hayırlısı olsun madem satışa çıkardınız son kat alın daha rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…