- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
- Konu Sahibi Neselitosbik
-
polise şikayet edin gece halıları silkelemeye başladığı an saati ve tarihi cekip sonrada halı silkelemesinin videosunu çekin. polis geldiğinde yapmadım derse kanıtınız olur ve bi de yalancı konumuna düştüğü için beliki arlanır gündüz zabıtaya gece polise zabıta para cezası yazıyor bi daha yapamaz.Ya zaten esimle ayni seyi soyluyoruz hadi diyoruz tv yada muzik olsa anlariz ama garc gurc kafa kaldirmiyo gece gunduz hergun kafa kaldirmiyo inankibiyerden sonra psikopata bagliyo insan sinir hastasi yapar bunlar insani
buldunuz mu en üst kat daire?Kizlar allah razi olsun moral verdiniz sagolun desteginiz icin ama ben kurtuluyorum ne yaptiysam olmadi daha beterini yaptilar artik kafam kaldirmaz bunlari kurtuluyorum bi hafta sonra rabbim bejim gibi sikntida olan arkadaslarimida kurtarsin insallah
Hadi bakalım çözdünüz galiba durumu darısı başımıza. Taşınmaya mı karar verdiniz?Kizlar allah razi olsun moral verdiniz sagolun desteginiz icin ama ben kurtuluyorum ne yaptiysam olmadi daha beterini yaptilar artik kafam kaldirmaz bunlari kurtuluyorum bi hafta sonra rabbim bejim gibi sikntida olan arkadaslarimida kurtarsin insallah
Iki tane buldu esim gidip bakicam bu hafta esiminbizinli gunu insallah hayirlisi olurbuldunuz mu en üst kat daire?
Insallah rabbimin izniyle tasinicaz arkadasim bikac tane ev baktik iki tanesi en ust kat insallah hayirlisi olurHadi bakalım çözdünüz galiba durumu darısı başımıza. Taşınmaya mı karar verdiniz?
Ben de darısı başımıza mi desem ne desem bilemedim. Ama benim bir haftalık tatilim bitti.Hadi bakalım çözdünüz galiba durumu darısı başımıza. Taşınmaya mı karar verdiniz?
Suan temizlik yapiyo mesela ne guzel dimi artik takmiyorum napiyim kacarak gidicemya kendi kendime konusur oldum yap yap biraz daha yap su koseyide yap diyorum icimden kadina nasil olsa kurtuluyorum diyorumBen de darısı başımıza mi desem ne desem bilemedim. Ama benim bir haftalık tatilim bitti.Geldi benimki bir iki saat önce.
Gece gece üşenmedi biraz eşya çekti. Yetmedi az silkelendi. Yarına 543678954325. bahar temizliği için tüm evi kaldırır yerinden artık.
neden tava vurmuyorsun onu anlamadım,Suan temizlik yapiyo mesela ne guzel dimi artik takmiyorum napiyim kacarak gidicemya kendi kendime konusur oldum yap yap biraz daha yap su koseyide yap diyorum icimden kadina nasil olsa kurtuluyorum diyorum
Geçmiş olsun OKB hastası bir komşun varBir insan gece 2 ye kadar hergece temizlik yaparmi hergece kac kez uyardik anlamadilar tartistik anlamadilar yok anlamiyo
*sabah 8 de tum ev bastan sona supuruluyo esyalar cekiliyo
*ayni gun oglen 12 de tekrar ev supurulup esyalar cekiliyor
*ayni gun aksam 5 te tum odalarin esyasi cekiliyo supuruluyo
*ayni gun aksam 9da tum ev supurulup esyalar cekiliyo
*ayni gun gece 12 deb 2 ye kadar tum esyalar gacir gacir cekiliyo supuruluyo
Hergun hergece ayni kafayi yemis bu insan anlamiyo yok aylardir hergun ayni gece 12 de hali silkeler ve uyudugumuz odanin camina carpa carpa tabi bu arada cocuk korkar anne sdye aglamaya baslar sustur susturabilirsen
*hersabah islak sapir sapir akan banyo paspasi balkona asiliyo senin camasirin yok zaten asacak
*her iki gecenin birinde yatak gacirtilari bagirislari pislik pislik seyler sonra gumbur gumbur banyo sesleri kovalar fayanslara lambur lumbur atilir gece 3 bucuk gibi yatarlar ama o saaten sonra uyku kaliyomu insanda bu insanlar nerde yetisiyo ne yiyip ne iciyolar bu kafayi nasil yasiyolar anlamiyorum yani bunlara bir toplumda yasama dersi falan yokmudur yada bu insanlarin siciline islensin ust katlardan oturmalari yasaklansin hic mi cozumu yok anlamiyorum yani insana evini tasittirir bunlar
Suan temizlik yapiyo mesela ne guzel dimi artik takmiyorum napiyim kacarak gidicemya kendi kendime konusur oldum yap yap biraz daha yap su koseyide yap diyorum icimden kadina nasil olsa kurtuluyorum diyorum
geçmiş olsun. sizin yerinize gelecek olanın vay halineKizlarrr yeni eve tasindim okadar rahatizki yavrum bir haftadir gecede gunduzde rahat rahat uyuyo oh be supermis hayat kendimize geldik
Valla arkadasim katlanilicak dert degil yemin ediyorum yasadimi anladim surekli tepemde gumburtu gacirti gucurtu suan okadar sessizki ev 5 dk uyku uyuyamayan cocuk uykusunu tam almadan uyanmiyo okadar rahat ettimki allah kimseye iyle berbat bi komsu vermesin gideceginiz evin once komsusuna bakin nolurgeçmiş olsun. sizin yerinize gelecek olanın vay haline
Hadi gözünüz aydın. Çok sevindim.Kizlarrr yeni eve tasindim okadar rahatizki yavrum bir haftadir gecede gunduzde rahat rahat uyuyo oh be supermis hayat kendimize geldik
Hayırlısı olsun madem satışa çıkardınız son kat alın daha rahat edersiniz.Hadi gözünüz aydın. Çok sevindim.
Darısı bizim başımıza. Evi satışa çıkardık. Dün gece saat on iki buçuk olmuş hala çocuk zıplıyor. Kadın güm güm yürüyor. Bağıra bağıra konuşuyorlar. Birşeyler itekleyip duruyor kadın. Çocuk oyuncak atıyor. Çocuk dediğim bir iki yaşında değil yanlış anlaşılmasın. Aktı yaşında bir tane çocuk. Ona da bakamıyorsan idare edemiyorsan ne diyeyim. İnsan bir düşünür bir anlamaya çalışır. Dayanamadım banyodan konuştum duysun diye. Saat bir olmuş hala son ses gürültü devam dedim. Beş dakika içinde ses kesildi ama bir bakar saate insan el insaf. Bir düşünür apartmanda yaşadığını. Allahım hayırlı komşu versin gittiğim yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?