• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ust komsu belasi

Of ya acaba boyle cok izlenen kanalin birine yazsam bunhnla ilgili bi egitici program yapsalar iyide reyting alirlar bitane egitmen cikar nasil yasamalari gerektigini anlatir belki hani ihtimal az ama belki bikac aile kendini duzeltir
Böyle tipler
Apartmanda yasamayı öğren derler bir de seni suclarlar:D

:oha: Yuh yani bu kadın hiç mi yorulmuyor. Ben o kadar temizlik yapsam akşama adama vakit ayıracak hali bırak akşam yemeğine kalmadan cenazemi kaldırırlar benim :bicak::olamaz:
Iste bende buna sasiyorum ne yiyip ne iciyo anlamiyorum nasil bi enerji hic bitmiyo ben boyle temizlik yapiyom aksama yerimden kalkamiyom

Senin ust komsun, benim yan komsum mu acaba? Bu kadar benzer! Gece uyumuyorlar, sabaha kadar supurge, duş, o kovalar yerlere atilir. Daire kapisi sabah 5.30da carpilarak gune baslanir...

Ama laftan anlayacak olan zaten bu sekilde davranmaz... O yuzden susuyorum.

Kiz kimis o bana yolada evimi temizlesin dip bucak.. Allah sabr versin sizede..

Evet ayni seyi soyledim
Eğitimcisiniz dedim
Empati kurun biraz dedim
Gencler üstelik en fazla 30 durlar ama yok
Eşimle hep dedik kısın da biz gürültü yapalım bunlari rahatsz edelim diye ama yapamadık diğer komsulara da ayıp kendimize yakıstıramadık
Bu üst komsu işi cok zor cidden
Allah cekenlere sabir versin
Amin allah sizede sabir versin ne diyim birileri rahat etcek diye diger ailede huzur kalmiyo uyku kalmiyo ya herseyden once kul hakki aliyolar ama anlayan kim

Senin ust komsun, benim yan komsum mu acaba? Bu kadar benzer! Gece uyumuyorlar, sabaha kadar supurge, duş, o kovalar yerlere atilir. Daire kapisi sabah 5.30da carpilarak gune baslanir...

Ama laftan anlayacak olan zaten bu sekilde davranmaz... O yuzden susuyorum.
Anlamiyolar aylardir mucadele ediyoruz ama anlamadilar insallah sizin komsu anlarda insafli cikar nediyim

of ne yapacagız bunlarla aynı dert bizde de var balkona sürekli bir şeyleri düşer olmadı her türlü çöplerini atarlar
bizimkiler yabancı bir de türkçe de bilmiyorlar laf da anlatamıyoruz gürültü pislik her şey var valla biz yavaştan taşınmayı düşünüyoruz geçmiş olsun size de

of ne yapacagız bunlarla aynı dert bizde de var balkona sürekli bir şeyleri düşer olmadı her türlü çöplerini atarlar
bizimkiler yabancı bir de türkçe de bilmiyorlar laf da anlatamıyoruz gürültü pislik her şey var valla biz yavaştan taşınmayı düşünüyoruz geçmiş olsun size de
Allah razi olsun valla kendi vatandasimiz anlamiyoki yabanci anlasin nediyim insallah sizden once onlar tasinirda rahat edersiniz

hic muhatap olmadan zabita ve polise sikayet et. gece 12 den sonrasina polis vakiyor. balkindan silkeleme vs icin zabitaya şikayet edebilirsin.

Allah razi olsun valla kendi vatandasimiz anlamiyoki yabanci anlasin nediyim insallah sizden once onlar tasinirda rahat edersiniz

bizimkiler dolar üzerinden kira veriyorlar ev sahibi sözleşme olmasa bizi atar büyük ihtimal onlardan önce
hayır bi de biliyor musun kendi yaşlı annesi buradaydı güvensiz diye önce onu taşıdı ayda bir ev ilaçlatıyoruz evi böcekler sarıyor bir de sözleşme vs. yapmadan oturuyorlarmış allah için bir pislik ve gürültü dışında bir zararlarını görmedik gördüklerinde gülümserler falan ama neredeyse on daire ful yabancı ve erkek insanın aklına da her şey geliyor. normal aileler taşındı sıra bizde sanırım

bizimkiler dolar üzerinden kira veriyorlar ev sahibi sözleşme olmasa bizi atar büyük ihtimal onlardan önce
hayır bi de biliyor musun kendi yaşlı annesi buradaydı güvensiz diye önce onu taşıdı ayda bir ev ilaçlatıyoruz evi böcekler sarıyor bir de sözleşme vs. yapmadan oturuyorlarmış allah için bir pislik ve gürültü dışında bir zararlarını görmedik gördüklerinde gülümserler falan ama neredeyse on daire ful yabancı ve erkek insanın aklına da her şey geliyor. normal aileler taşındı sıra bizde sanırım
Ya zaten gurultu ve pislik tasinmak ivin yeter bence nediyim insallah iyi komsulu yere gidersin

Yıllar önceki ev sahibimi hatırlattın .
Lambur lumpur apartmanda koşmalar
Sabahın köründen gece yarılarına kadar tepinmeler bağrışmalar..
5949385 kez uyardım .
Kavga ettim olmadi
En sonunda dövdüm :olamaz:
Evet basbayağı ev sahibini dövdüm
Merdivenleri kertenkele gibi cıktı :işsiz:
Kaçmaya çalışırken
Haketmişti :KK11:

8 yildir ayni evdeyim esim surekli iste oluyo bende tekbasuma surekli polis sikayet git gel yapamam cocugum kucuk mecbur kaldim galiba dayanilacak gibi degil kac kez soledik esim tartisti gunduz anliyoruz ama gece yapmayin diye malesef sonuc sifir

Su vanasıni kapatın bunlar banyoya girmeden önce :) her gece kapayın sabah erkenden acin kesinti var sansinlar

Bir insan gece 2 ye kadar hergece temizlik yaparmi hergece kac kez uyardik anlamadilar tartistik anlamadilar yok anlamiyo
*sabah 8 de tum ev bastan sona supuruluyo esyalar cekiliyo
*ayni gun oglen 12 de tekrar ev supurulup esyalar cekiliyor
*ayni gun aksam 5 te tum odalarin esyasi cekiliyo supuruluyo
*ayni gun aksam 9da tum ev supurulup esyalar cekiliyo
*ayni gun gece 12 deb 2 ye kadar tum esyalar gacir gacir cekiliyo supuruluyo
Hergun hergece ayni kafayi yemis bu insan anlamiyo yok aylardir hergun ayni gece 12 de hali silkeler ve uyudugumuz odanin camina carpa carpa tabi bu arada cocuk korkar anne sdye aglamaya baslar sustur susturabilirsen
*hersabah islak sapir sapir akan banyo paspasi balkona asiliyo senin camasirin yok zaten asacak
*her iki gecenin birinde yatak gacirtilari bagirislari pislik pislik seyler sonra gumbur gumbur banyo sesleri kovalar fayanslara lambur lumbur atilir gece 3 bucuk gibi yatarlar ama o saaten sonra uyku kaliyomu insanda bu insanlar nerde yetisiyo ne yiyip ne iciyolar bu kafayi nasil yasiyolar anlamiyorum yani bunlara bir toplumda yasama dersi falan yokmudur yada bu insanlarin siciline islensin ust katlardan oturmalari yasaklansin hic mi cozumu yok anlamiyorum yani insana evini tasittirir bunlar
Babannemin üst kat komşusu öyleydi.Her gün eşyaları çeker halı silkeler hep temizlik sesi gelirdi.Onlarda uyardılar ama değişiklik olmadı.Ama gece olması daha kötü.Laf anlamıyolarsa polise başvuracaksınız.

Back
X