Gürültücü komşular genellikle kibarlıktan anlamazlar , benim komşumun engelli torunu var , o geldiğinde çok fazla ses olur.Ki geldiğinde de 1 2 ay kalıyor , sonra gidiyor.Torununa bakıyor , o Zaman gürültü olursa ses çıkarmıyorum asla.Çocuk sonuçta engelli.Ama torunu gidince bu başlıyor ev temizliğine.Sabah 6dan akşam 9a kadar oda oda temizliyor her odada 2 saat kalıyor ve bunu her gün her gün yapıyordu.Uyardım dinlemedi kaç kere.Kibarlıkla söyledim , üste çıktı falan.Bir gün canıma tak etti , çıldırma noktasına geldim , günlerden pazar saat 7 idi.Teyze başladı ev süpürmeye garç gurç mobilya çekip itmeye.Aldım vileda sopasını elime , yukarı vurdum ama Nasıl bir vurma.O gün sinirle on dakikada bir yukarı vurdum akşama kadar.O günümü yukarı vurmaya ayırdım yani.Şimdi buraya yazınca bana da çok garip geliyor yaptığım şey ama çıldırmıştım yani.Sonra ne ses kaldı ne seda.Teyze topuklu terlikle yürürdü , onu bile bıraktı o cinnet gününden sonra.Anafikir şu ki : Kibarlığı bırakın.Medeniyetsizle medeniyetsiz olun.