• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ust komsu belasi

Gürültücü komşular genellikle kibarlıktan anlamazlar , benim komşumun engelli torunu var , o geldiğinde çok fazla ses olur.Ki geldiğinde de 1 2 ay kalıyor , sonra gidiyor.Torununa bakıyor , o Zaman gürültü olursa ses çıkarmıyorum asla.Çocuk sonuçta engelli.Ama torunu gidince bu başlıyor ev temizliğine.Sabah 6dan akşam 9a kadar oda oda temizliyor her odada 2 saat kalıyor ve bunu her gün her gün yapıyordu.Uyardım dinlemedi kaç kere.Kibarlıkla söyledim , üste çıktı falan.Bir gün canıma tak etti , çıldırma noktasına geldim , günlerden pazar saat 7 idi.Teyze başladı ev süpürmeye garç gurç mobilya çekip itmeye.Aldım vileda sopasını elime , yukarı vurdum ama Nasıl bir vurma.O gün sinirle on dakikada bir yukarı vurdum akşama kadar.O günümü yukarı vurmaya ayırdım yani.Şimdi buraya yazınca bana da çok garip geliyor yaptığım şey ama çıldırmıştım yani.Sonra ne ses kaldı ne seda.Teyze topuklu terlikle yürürdü , onu bile bıraktı o cinnet gününden sonra.Anafikir şu ki : Kibarlığı bırakın.Medeniyetsizle medeniyetsiz olun.

Bir insan gece 2 ye kadar hergece temizlik yaparmi hergece kac kez uyardik anlamadilar tartistik anlamadilar yok anlamiyo
*sabah 8 de tum ev bastan sona supuruluyo esyalar cekiliyo
*ayni gun oglen 12 de tekrar ev supurulup esyalar cekiliyor
*ayni gun aksam 5 te tum odalarin esyasi cekiliyo supuruluyo
*ayni gun aksam 9da tum ev supurulup esyalar cekiliyo
*ayni gun gece 12 deb 2 ye kadar tum esyalar gacir gacir cekiliyo supuruluyo
Hergun hergece ayni kafayi yemis bu insan anlamiyo yok aylardir hergun ayni gece 12 de hali silkeler ve uyudugumuz odanin camina carpa carpa tabi bu arada cocuk korkar anne sdye aglamaya baslar sustur susturabilirsen
*hersabah islak sapir sapir akan banyo paspasi balkona asiliyo senin camasirin yok zaten asacak
*her iki gecenin birinde yatak gacirtilari bagirislari pislik pislik seyler sonra gumbur gumbur banyo sesleri kovalar fayanslara lambur lumbur atilir gece 3 bucuk gibi yatarlar ama o saaten sonra uyku kaliyomu insanda bu insanlar nerde yetisiyo ne yiyip ne iciyolar bu kafayi nasil yasiyolar anlamiyorum yani bunlara bir toplumda yasama dersi falan yokmudur yada bu insanlarin siciline islensin ust katlardan oturmalari yasaklansin hic mi cozumu yok anlamiyorum yani insana evini tasittirir bunlar

Ben bambaşka bir yere takıldım, bu kadar temizlik yapsam kolum kalkmaz, 2 günde 1 yatak gıcırtısı varsa helal olsun alkışlıyorum kadını, nasıl bir azim :)))

Iste bende buna sasiyorum ne yiyip ne iciyo anlamiyorum nasil bi enerji hic bitmiyo ben boyle temizlik yapiyom aksama yerimden kalkamiyom
Sirrini sor bakalım bi öğrenirsen yaz bize bizde yapalım :) ama bende o kadar enerji olsa da deli miyim ben 4 öğün aynı işi yapayım :KK48:

En iyisi müstakil ev galiba
Apartmanlar görgüsüz insanlarla dolu.
Bizim banyoda havalandırmadan üst kat ,onun üstü ve bunların karşı dairelerinin konuşmaları duyuluyor . Sürekli böğüre böğüre boğazını temizleyen bi adam var. Daha hangisi çözemedik ama Mevsimseldir inşallah diyoruz çünkü benim içim bulanıyor bi hafiften. Kim olduğunu tespit edersem karşılaştığımızda uyarıcam boğazınızı tahriş edeceksiniz diye yazık.
Yan tarafında kavga konularına falan acaip hakimiz. Aileden dertliler gençler. Adam biraz daha agresif ama kadın da ezdirmşyo kendini :KK45:

Bu kadar da temizlik hastasi olunmaz. Acaba 2 saatdan bir esyalarinin altini kim pisliyo. Ne tuhaf insanlar var. ALLAH sabr versin, bu tip temizlik hastasi insana temizlik yapma, rahatsiz oluyorum deseniz bile temizlikden vaz geciremezsiniz ...

Bizim de üst komşu her gece 1-2 gibi çamaşır makinesi çalıştırırdı. Uzun süre sabrettik ama makine resmen yürüyor, yerinde duramıyordu belli ki.. En son eşim çıkıp uyardı, kadının dediği "Gece su daha ucuz oluyor" Onu düşünüyor da bu millet sabah işe gidecek diye düşünemiyor.

Biz de bir üst komşu var ki beni benden aldi. 70 yaşında tek başına yaşayan biri nasıl bu kadar gürültü yapabiliyor gercekten anlayamıyorum. Belinden rahatsız ama sürekli bir şeylerin yerini değiştiriyor, hep bir temizlik halinde ama ne temizlik. Ev yıkılıyor sanki, vileda süpürge elinde o an ne varsa vura vura temizlik yapiyor. Ama benim en dayanmadığım televizyonu son ses açması. O kadar ki kendi televizyon sesimi duyamiyorum. Bangır bangır ilahi ya da sohbet dinliyor. Kac kez annem uyardı ama verdiği cevap "ne guzel sevaba giriyorsunuz iste" oldu. Ben bilmiyorum çünkü sevaba girmeyi! Bizimki yaşlı olduğu için herşeyi hak görüyor kendinde. Ben de susmaya çalışıyorum ama sabrım tükenmek üzere sessizliği özlüyorum gerçekten.

Caydirici cezalar gerek sadece evinde de degil sokakta otobuste hastanede okulda iste yine bu insanlarlayiz...

Bende üstten gelen seslerden rahatsizdim.
Sürekli bir atlama, kosma sesi gum gum. Gece tamirat sesleri .Birseyleri tank tunk vuruyor ne tamir ediyorsa artık o saatte.

1 kez kendim çıktım kapiyi acmadi. O kadr gürültü sesine duymamis da olabilir tabi.
Bir kez de yöneticiye sikayet ettim.

Son olarak birgün isten geldim. Yoruldum başım agriyor diye uzaniyim dedim ki güm güm müzik sesi ,ama sanki ben acmisim gibi ses benim evde.
Artik Allahin hakki 3tur diyerek polis çağırdım.
O gunden beri bazen tatile falan mi gittiler ama cocuklarin okulu var yok canım diyorum öyle bir sessizlik...

Bizim evden yaziyorsun sandim bir an
Benimki en son caminin onunu yikadi
Butun pis su evime girdi
Gerisini hatirlamiyorum:KK70:

Bizdeki sorun şu;
Bizimkiler karı koca öğretmenler
Bu eve tasınalı 2 yıl oldu
Bunlar yazın 3 ay tatiller
Tüm gün geziyorlar gece 12 de gelip eve temizlik yapıyorlar
Nasılsa ertesi gün iş yok onlara
Sürekli birsey iter cekerler
Yürümeleri hep güm güm
Günün hangi saati hangi odadalar ne yapıyorlar biliyorum
Tepemde yazın itme cekme sesi hiç bitmiyor

Kış gelince sesleri kesiliyor ama yazın mahvoldun
Bir gece mesaj attım apartmanın whatsap grubu vardı
Resmen evde uyumak için onların uyumasını beklıyorduk
Sabah da onların uyanısı ile kalkıyoruz
Sevgili komsum ne zaman uyursunuz dedim
Saat gece 2 ydi
Sabah işe gideceğiz
Biz ses yapmıyoruz dedi; kabul etmedi inkar etti.
Evde ses bir dakika kesilmiyor yani saatlerce sürüyor
Birkac gün snr gece eşim kapılarına cıktı
Uyardı ama yine kesilmedi
En son ben baya atıstım bana rahatsızsan polis cagir dedi
Evimde rahat edemeyecek miyim dedi
Benim evim de burası ama
Sese karsı duyarlısınız dedi:)
Vs vs
Bas edemedik yani
Kıs geldi şimdi bencil insanlar sabah 7 de evden cıktıkları için aksam 9 gbi yatıyorlar hiç sesleri yok
Haziranda okullar kapansın baslar yine sesleri
Ne yaparız bilmiyorım bu sefer olay cıkar gbime geliyor
Siz şimdi tavana vurun bağırın. Biz yapmadık deyin. Vallahi hakkı bu bu insanların

Ben anladim ya bu insanlar temizlik yaparak rahatliyo. Arkadas ben niye boyle degilim her daim rahatim ya!!

Bir insan gece 2 ye kadar hergece temizlik yaparmi hergece kac kez uyardik anlamadilar tartistik anlamadilar yok anlamiyo
*sabah 8 de tum ev bastan sona supuruluyo esyalar cekiliyo
*ayni gun oglen 12 de tekrar ev supurulup esyalar cekiliyor
*ayni gun aksam 5 te tum odalarin esyasi cekiliyo supuruluyo
*ayni gun aksam 9da tum ev supurulup esyalar cekiliyo
*ayni gun gece 12 deb 2 ye kadar tum esyalar gacir gacir cekiliyo supuruluyo
Hergun hergece ayni kafayi yemis bu insan anlamiyo yok aylardir hergun ayni gece 12 de hali silkeler ve uyudugumuz odanin camina carpa carpa tabi bu arada cocuk korkar anne sdye aglamaya baslar sustur susturabilirsen
*hersabah islak sapir sapir akan banyo paspasi balkona asiliyo senin camasirin yok zaten asacak
*her iki gecenin birinde yatak gacirtilari bagirislari pislik pislik seyler sonra gumbur gumbur banyo sesleri kovalar fayanslara lambur lumbur atilir gece 3 bucuk gibi yatarlar ama o saaten sonra uyku kaliyomu insanda bu insanlar nerde yetisiyo ne yiyip ne iciyolar bu kafayi nasil yasiyolar anlamiyorum yani bunlara bir toplumda yasama dersi falan yokmudur yada bu insanlarin siciline islensin ust katlardan oturmalari yasaklansin hic mi cozumu yok anlamiyorum yani insana evini tasittirir bunlar
Taşının :KK57:

Biz de taşındık ama yine Arakat bakalım burda nasıl olacak , sinir hastası oldum , ses geliyor mu ne olacak yine zıplayarak mı uyanacağım vs ye tetikteyim eve t sesler geliyo bu evde de ama bakalım eski Evim derecesinde mi ?çok zor boyun fıtığı oldum sıka sıka kendimi

Back
X