• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ust komsu belasi

ama temizlik vs baska ve keyfi. çalıştığım için işten gelince bazen temizlik yapardim. 8 i gecince rahatsiz oluyorum. supurge falan varsa kapatirim hemen.

birde zabitalar gercekten ceza kesiyor sikayet edin. sizden sonrakilere bari faydaniz olur

bizim cocuk da kosuyor. biz de bizim cocuktan sikayetciyiz. cocuk olunca gercektwn elde degil. surekli 4 duvar icindeler. ozellikle erkek cocuklari cok haraketli oluyor. semtimiz hep beton arabalar Vizir vizir. ben zor cikiyorum sokaga.

komsumdan utanıyorum ben de ama Allah razi olsun hic bisi demezlrr. onlarin da iki cocugu car. hatta vok bagirirlardi onlar cocuklara. cocuklara bagrilir mi derdim. o zaman cocugum yoktu. 2 yasindaki cocuk her gece aglar mi derdim. icimden derdim bir kere bile onlara bisi demedim. sonra benim oldu cook yaramaz bir oglum. onlar da bana demedi bisi. hatta tasincam bu konulardan korkuyorum . ins hem altta hem ustte iyi insanlarla karsilasirim. evler kagit gibi. pirt sesi çıkarsan yan daireden duyuluyor.
Canim keske tek sorun cocuk sesi olsa anlarim her cocuk bir degil engelleyemezsin ama temizlikti yatak odasi sesleriydi bunlar cok ama cok ayip ve keyfi seyler gece hali kilim silkelemek gece yarisi banyoda kovalarla gures etmek 40 yadindaki kadin keske cocuk olsa gidip ablacim gunduz oynada gece oynama olurmu dersin tamam der gecer en azindan gece uyuyakalir ama bunlarda uyku gece gunduz kavrami uok bacim

Ya yeni binalar ince birde bu insanlar aşırı uslupsuz ben asansörü bile bekletmeden için yaka paça biniyor ayıp olmasın diye milletin pişkin tavrından ben utanıyorum uyarmaktan utanıyorum hiç utanma yok .ses gibi değil baya gürültüler bizim eve geçiceklerdi malesef yine aynı şey var fakat bu sefer çocuk çok yaramaz ama annesi dur yapma desene devam ediyor kadın en azından Özür diliyor bu sefer ki taşındığı mız yerde ama bu sefer çatı katı istiyorum ya da müstakil villa en guzeli

işte yeni binalarda o sıkıntı var duvarlar hem cok yakın hem cok ince ses cabuk geliyor
afedersin ossursan duyulur

Cok dusundum ama aylardir bizi anlamayan insan polisin bi lafiyla anlayiverecek gibi gelmiyo bu aksam kesin karar verdim baska carem kalmadi
ilk evimizde alt ta oturan 'insanlar' öyle tepiniyordu ki benim evde eşyalar sallanıyodu
kavgaları gürültüleri hiç bitmedi en son önce belediyeye şikayet ettim birkaç ay idare etti sonra yine başladı
bende polisi aradım o daha uzun idare etti =))
sonuç olarak onlardan sebep olmasa da taşındık kurtulduk
şimdi üsttekinden çekiyorum biraz ama onlar kadar değil diye ses etmiyorum sabrediyorum inşallah taşırmaz =)

bizim cocuk da kosuyor. biz de bizim cocuktan sikayetciyiz. cocuk olunca gercektwn elde degil. surekli 4 duvar icindeler. ozellikle erkek cocuklari cok haraketli oluyor. semtimiz hep beton arabalar Vizir vizir. ben zor cikiyorum sokaga.

komsumdan utanıyorum ben de ama Allah razi olsun hic bisi demezlrr. onlarin da iki cocugu car. hatta vok bagirirlardi onlar cocuklara. cocuklara bagrilir mi derdim. o zaman cocugum yoktu. 2 yasindaki cocuk her gece aglar mi derdim. icimden derdim bir kere bile onlara bisi demedim. sonra benim oldu cook yaramaz bir oglum. onlar da bana demedi bisi. hatta tasincam bu konulardan korkuyorum . ins hem altta hem ustte iyi insanlarla karsilasirim. evler kagit gibi. pirt sesi çıkarsan yan daireden duyuluyor.
Bak gündüz bizde bir sey demiyoruz.Gündüz pes ettik artık..
Gece 10 dan sonra normal mi sizce?
Çocuk yaramaz diye bir seyin arkasına sığınmayın çocuğunuzla vakit geçirin.Ağaç yaş iken eğilir.Çocugunla konuş, anlat ,yap,paylaş inan ki onlar çok zeki onu nasıl yoğurursan öyle şekil alır.
Şimdiden onda empati gücü oluştur,dünya görüşüne renk kat..

Bak gündüz bizde bir sey demiyoruz.Gündüz pes ettik artık..
Gece 10 dan sonra normal mi sizce?
Çocuk yaramaz diye bir seyin arkasına sığınmayın çocuğunuzla vakit geçirin.Ağaç yaş iken eğilir.Çocugunla konuş, anlat ,yap,paylaş inan ki onlar çok zeki onu nasıl yoğurursan öyle şekil alır.
Şimdiden onda empati gücü oluştur,dünya görüşüne renk kat..
Aynen işte. Bizim istediğimiz de akşam kafa dinlemek. Kadına diyorum ki çocuğunuzun sesinden benimkiler uyanıyor. Bana cevabı ay yea ama çok hareketli benim ki tv yi bile ters izler oturamaz. Eeee ne yapalım sizin çocuğa göre mi uyku saatimizi ayarlayalım biz de? Gündüz zaten birşey diyen yok. Akşam dokuz ondan sonra bari kafa dinleyelim biz de. Benimkilere anyabilecegi yaştan beri söylüyorum bak yavrum alt katımızda da yaşayanlar var saygılı olmamız lazim diye. Gayet de anlıyorlar. Üç yaşında çok rahat anlayabilir bunu bir çocuk. Evet hepimizin çocuğu genelde evde ve hareketli zaten. Hem hareketsiz çocuk mu var? Bunu da anlayamıyorum ben. Her çocuk koşar, zıplar yani. Ama kocaman adam gecenin on ikisi biri olmuş çocuğuyla güreş yapıyorsa ne diyeceksin bu mantığa. Empatiden, saygıdan yoksun bir çocuk yetişiyor işte. Geçenler de saat onbire geliyordu galiba büyük olan uyuyamadı. Sebebi de üstümdeki hanım yine güm güm ayağını vurarak evde bir oraya bir buraya geziniyor. Sanki bizim evin içinde. Eşim de yoktu evde. Çocuğu ikna edene kadar yoruldum. Anne hırsız mi var biri geziniyor diye tutturdu.:KK43:
Sonra da biz hassas oluyoruz. Hayır bilmiyorsan toplu yaşam kurallarını o zaman yaşama apartmanda yani. Yürümesini de mi biz öğreteceğiz? İnsanın içinden olacak. Gürültü için uyardık diye suçlu da olduk zaten. Silkeleme dedik iftira attı. Ne diyebilirsin ki böyle iletişime bile geçemedigin bir insana??

Kirden bu kadar rahatsız olup insanları rahatsız etmekten zerre utanmayanlarin titiz olması da ayrı bir komedi.. gece yarısı ev süpürmek nedir ya.. hiç utanma yok pes.. 5 te eve geliyorum 7 ye kadar supuremezsem artik açmıyorum ayıp insanlar kafa dinleyecek diye.. yönetici konuşsun belli saatlerden sonra makine çalıştırılamaz sonuçta.. siz de açık açık söyleyin her özelinizi dinliyoruz ayıptır diyin..

Aynen işte. Bizim istediğimiz de akşam kafa dinlemek. Kadına diyorum ki çocuğunuzun sesinden benimkiler uyanıyor. Bana cevabı ay yea ama çok hareketli benim ki tv yi bile ters izler oturamaz. Eeee ne yapalım sizin çocuğa göre mi uyku saatimizi ayarlayalım biz de? Gündüz zaten birşey diyen yok. Akşam dokuz ondan sonra bari kafa dinleyelim biz de. Benimkilere anyabilecegi yaştan beri söylüyorum bak yavrum alt katımızda da yaşayanlar var saygılı olmamız lazim diye. Gayet de anlıyorlar. Üç yaşında çok rahat anlayabilir bunu bir çocuk. Evet hepimizin çocuğu genelde evde ve hareketli zaten. Hem hareketsiz çocuk mu var? Bunu da anlayamıyorum ben. Her çocuk koşar, zıplar yani. Ama kocaman adam gecenin on ikisi biri olmuş çocuğuyla güreş yapıyorsa ne diyeceksin bu mantığa. Empatiden, saygıdan yoksun bir çocuk yetişiyor işte. Geçenler de saat onbire geliyordu galiba büyük olan uyuyamadı. Sebebi de üstümdeki hanım yine güm güm ayağını vurarak evde bir oraya bir buraya geziniyor. Sanki bizim evin içinde. Eşim de yoktu evde. Çocuğu ikna edene kadar yoruldum. Anne hırsız mi var biri geziniyor diye tutturdu.:KK43:
Sonra da biz hassas oluyoruz. Hayır bilmiyorsan toplu yaşam kurallarını o zaman yaşama apartmanda yani. Yürümesini de mi biz öğreteceğiz? İnsanın içinden olacak. Gürültü için uyardık diye suçlu da olduk zaten. Silkeleme dedik iftira attı. Ne diyebilirsin ki böyle iletişime bile geçemedigin bir insana??
Bunlarda saygısız, terbiyesiz insanlar o yüzden yüz-göz olmak istemiyorum.
Ama dün geceden beri bize yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler diye söylenip duruyorum.ve bu söze o kadar inanıyorum ki!

Bunlarda saygısız, terbiyesiz insanlar o yüzden yüz-göz olmak istemiyorum.
Ama dün geceden beri bize yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler diye söylenip duruyorum.ve bu söze o kadar inanıyorum ki!
Yaşayacaklar muhakkak ben de inanıyorum. Bir gün o kadar hastayım o kadar bunaldim ki. Yine hemen hergunki 4-5 saat lik ev temizleme seansına girişti. Ev yerinden oynuyor ama öyle böyle değil. Dedim o süpürgenin sesi kesilsin Allahım bir daha açamasın. Ses de süpürge motoru sesi değil yanlış anlaşılmasın. Yapıştırıyor yere cayiiiiiiiird cayiiiiiird diye ötturüyor. Ardından süpürge bozuldu.:KK57: Ama iki üç saat uğraştı çekmeye. Velhasıl bir kaç gün rahat ettim. Ama kendimden korktum. :KK17:
Ama elbet soracak Allah. Kul hakkıdır neticede.

Yok canim yok kac kez soledik esimde bende dinleme ozaman diyolar hic ama hic utanma yok hic hemde nasil yetostirmis bunlari ana babalari ben bilmiyorum evimi havalandirmak icin bile cam acaniyorum surekli bisi silkeliuo ve oldugu gibi benim canfan iceri imkani yok biran once gitmek istiyoruz bakalim iyi bi ev bulursam daha dogrusu evi tutmadan once ust kattaki komsulara bakcam olmazsa en ust katta biyer bulcam yoksa bende sinir sistemi falan kalmadi

Bizim bir tanidigim ust kattaki eltisi surekli hali kilim sifra bezi camasirlarin ustune silkelerdi soledikce dahada fazla yapardi asmasin oda camasir napim yani derdi kadinda haftada bir asardi camasirini herneyse bu kadin okadar bikmiski hep allahim nolur ya beni burdan kurtar yada bu bida silkeleyemedin diye o ust katta oturan eltinin kollari bi muddet sonra iltihapli romatizma olmus ve haliyi birak carsaf bile silkeleyemez oldu rabbim muhakkak veriyo cezasini iste bizlerin cektigi kaliyo

Yok canim yok kac kez soledik esimde bende dinleme ozaman diyolar hic ama hic utanma yok hic hemde nasil yetostirmis bunlari ana babalari ben bilmiyorum evimi havalandirmak icin bile cam acaniyorum surekli bisi silkeliuo ve oldugu gibi benim canfan iceri imkani yok biran once gitmek istiyoruz bakalim iyi bi ev bulursam daha dogrusu evi tutmadan once ust kattaki komsulara bakcam olmazsa en ust katta biyer bulcam yoksa bende sinir sistemi falan kalmadi
Taşınacaksanız en son kat olsun son kattayım ilk başlarda yazdığım gibi gürültü yapan kişi artık yapmıyor ses,üstünde ses yapan yok,gürültü yapan yok birşey silkeleyen yok,alt komşu bize sizin evde olduğunuzu bile hissetmiyoruz diyor.

Bi üst komşu belası da ben de var. Oturma odamın camından sofra bezi silkeliyor pirinçler, şehriyeler, ekmek kırıntıları, çekirdek kabuğu, ceviz kırıyorlar çekiçle tepemizde(!) onun kabuğu vs vs daha perşembe günü uyardım balkonun içerisine silkele ben öyle yapıyorum dedim tamam dedi yine silkelemiş. Şimdi tekrar uyarmaya gideceğim. Normalde pazar günü kimsenin ziline basmam ama o saygısızsa benim saygı göstermemin bi manası yok. Hamileyim bel ağrısından oturup kalkalmıyorum bile zar zor silip temizliyorum.

Taşınacaksanız en son kat olsun son kattayım ilk başlarda yazdığım gibi gürültü yapan kişi artık yapmıyor ses,üstünde ses yapan yok,gürültü yapan yok birşey silkeleyen yok,alt komşu bize sizin evde olduğunuzu bile hissetmiyoruz diyor.
Masallah keske herkes boyle dusunse ama nerdee insallah en ust kat biyer bulutumve kurtulurum

Bende sizin kadar olmasada eski üst komşumdan bir hayli bezmiştim. En üst kata taşınmamın başlıca sebebidir kendisi sağolsun.Çalışan bir kadın oldugu için pazarları dışında fazla ses yoktu ama pazar günü hem çocuk gürültüsü, balkonuma silkilen saçlı tozlu halılar, bazen cam kırıkları sim çekirdek ne pislik ararsan yani.. balkonumun dibine kadar astığı çarşaflar.. Yazın yıkayıp şapur şupur suyu akan ve günlerce balkonumun kapaltan halılar.. Sayesinde pazar günlerinden nefret eder olmuştum. Uyarmama rağmen yine aynı devam etti.. Tek çözüm taşınmak mümkünse en üst kata çünkü malesef bizim Türk insanının bir çoğu bu şekilde site apartman gibi yerlerde yaşamayı bilmiyor ve benciller..

N
Bi üst komşu belası da ben de var. Oturma odamın camından sofra bezi silkeliyor pirinçler, şehriyeler, ekmek kırıntıları, çekirdek kabuğu, ceviz kırıyorlar çekiçle tepemizde(!) onun kabuğu vs vs daha perşembe günü uyardım balkonun içerisine silkele ben öyle yapıyorum dedim tamam dedi yine silkelemiş. Şimdi tekrar uyarmaya gideceğim. Normalde pazar günü kimsenin ziline basmam ama o saygısızsa benim saygı göstermemin bi manası yok. Hamileyim bel ağrısından oturup kalkalmıyorum bile zar zor silip temizliyorum.
Ne solersen sole anlamaz ilk soledihinde tamam der hepsi ama nafile gittikce daha fazla yaparlar cunku canlari sikiliuo ugraslari yok ne bileyim bir kurstu hobiydi vs ugrasmadiklari icin bunu oyun haline getiriyolar hayatta duzelmez

Bende sizin kadar olmasada eski üst komşumdan bir hayli bezmiştim. En üst kata taşınmamın başlıca sebebidir kendisi sağolsun.Çalışan bir kadın oldugu için pazarları dışında fazla ses yoktu ama pazar günü hem çocuk gürültüsü, balkonuma silkilen saçlı tozlu halılar, bazen cam kırıkları sim çekirdek ne pislik ararsan yani.. balkonumun dibine kadar astığı çarşaflar.. Yazın yıkayıp şapur şupur suyu akan ve günlerce balkonumun kapaltan halılar.. Sayesinde pazar günlerinden nefret eder olmuştum. Uyarmama rağmen yine aynı devam etti.. Tek çözüm taşınmak mümkünse en üst kata çünkü malesef bizim Türk insanının bir çoğu bu şekilde site apartman gibi yerlerde yaşamayı bilmiyor ve benciller..
Canim bilmezlermi onlar beleri bilirlerde islerine gelmiyo dedimdr yazdim ya hayatta bi amaci olmayan bi ugrasi olmagan insanlar kimseyle iletisimi olmayan insanlar bunu kendilerine oyun ediniyolar alttaki gelsinde iki laf etsin sinir edeyim onu diye butur entrikalarla kendilerini mutlu hissediyolar en azindan benim ust kattaki ole anliyosunuz cunku siz soledikce daha fazlasini yapiyo siz ayiptir gece sesiniz geliyo dedikce daha cok aniriyo siz gece yada camasirimin ustune silkeleme dedikce ozellikle senin camasir asmani bekliyo hususi baska isi yok bunun yok vallahi billahi baska isi yok ben anlamadim

Back
X