Aynen işte. Bizim istediğimiz de akşam kafa dinlemek. Kadına diyorum ki çocuğunuzun sesinden benimkiler uyanıyor. Bana cevabı ay yea ama çok hareketli benim ki tv yi bile ters izler oturamaz. Eeee ne yapalım sizin çocuğa göre mi uyku saatimizi ayarlayalım biz de? Gündüz zaten birşey diyen yok. Akşam dokuz ondan sonra bari kafa dinleyelim biz de. Benimkilere anyabilecegi yaştan beri söylüyorum bak yavrum alt katımızda da yaşayanlar var saygılı olmamız lazim diye. Gayet de anlıyorlar. Üç yaşında çok rahat anlayabilir bunu bir çocuk. Evet hepimizin çocuğu genelde evde ve hareketli zaten. Hem hareketsiz çocuk mu var? Bunu da anlayamıyorum ben. Her çocuk koşar, zıplar yani. Ama kocaman adam gecenin on ikisi biri olmuş çocuğuyla güreş yapıyorsa ne diyeceksin bu mantığa. Empatiden, saygıdan yoksun bir çocuk yetişiyor işte. Geçenler de saat onbire geliyordu galiba büyük olan uyuyamadı. Sebebi de üstümdeki hanım yine güm güm ayağını vurarak evde bir oraya bir buraya geziniyor. Sanki bizim evin içinde. Eşim de yoktu evde. Çocuğu ikna edene kadar yoruldum. Anne hırsız mi var biri geziniyor diye tutturdu.

Sonra da biz hassas oluyoruz. Hayır bilmiyorsan toplu yaşam kurallarını o zaman yaşama apartmanda yani. Yürümesini de mi biz öğreteceğiz? İnsanın içinden olacak. Gürültü için uyardık diye suçlu da olduk zaten. Silkeleme dedik iftira attı. Ne diyebilirsin ki böyle iletişime bile geçemedigin bir insana??