• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ust komsu belasi

Apartman kurali diye bisey yok bu hanzolarda o kadar takintili biriyse ve apartman kurali disinda davraniyorsa ev alip gitsin bu tur insanlara bisey anlatamazsin evi basina yikarcasina devam ederler inatla

Apartman kurali diye bisey yok bu hanzolarda o kadar takintili biriyse ve apartman kurali disinda davraniyorsa ev alip gitsin bu tur insanlara bisey anlatamazsin evi basina yikarcasina devam ederler inatla
Aynen arkadasim ne dediysek ne yaptiysak olmadi ya ben pismiyim bende temizlik yapiyorum bende supurup siliyorum bende silkeliyorum ama asagidakine soluyorum cami acikca kapatabilirmisin diye ve ben sofra bezimi disariya degil mutfak lavabosuna silkeliyorum bende tv izliyorum benimde esim var afedersiniz bizimd3 ozel hayatimiz var ama ben kimseye duyurmuyorum benimde cocugum var kucuk ama laf anlatabiliyorum aglatmiyorum sıkıldıgı zaman tum isimi birakip ilgileniyorum aman kimse rahatsiz olmasin diye evde taktuk terlik kullanmiyorum kapilarimi kapatirken ses oldugu icin biz oda kapilarini kapatmiyoruz tv kisik izliyorum supurgemi hafga ici ve uygun saatlerde aciyorum ve alt komsuma soluyotum ses olursa beni uyar lutfen aninda uyarki ne sesi geldigini bileyim bende ceviz kiriyorum ama yerde degil vura vura degil kucuk ceviz kiracagim var cit diye kiriliyo onunla ve benim yan odaya bile sesi gitmiyo birakin asagiya gitmesini ve hic misafirlie dahi gidip gelmedigimiz alt komsum ben gidicem diye nasil uzuluyo demekki sessizde kimseyi rahatsis etmedende yasaniliyomus bukadar zor olmamali ya gercekten zor olmamali yani insanlar birbirinin hayatini bukadar zora sokmamali tasinmak kolay degil emlakcisi var depozitosu var nakliyecisi var pesinati var kolay degil arkadaslar gercekten tasinicaz biz mecbur ama cocugumun rizkini hunlar yuzunden aylarca tasinma masraflarina vermis olucam okadar icime oturuyoki anlatamam

benzer olay bizde oldu. birdaha yaparsa polis çağıracağımızı söyledik. durdu. durmasa söylerdik. yani gecenin üçünde apartmanı ayağa kaldırmanın alemi yok. gerçi şimdi başka terbiyesizliklere başladı. normal değil bunlar terbiyesizler başka bişey diyemiyorum. hastalık falan da değil düşüncesizlik

Aslinda her gun okadar temizlik yapiyo farkli farkli evleri temizlese baride bi anlami olsa dimi en azindan insanliga bi faydasi olur

O kadar enerjisi ve temizlik yapma hevesi varsa parayla ya da hayrına yapabilir bu işi.

Şaka bi yana, gece ses yaptığında birkaç kez polis çağırın. Etkisi olur mutlaka.

Bir insan gece 2 ye kadar hergece temizlik yaparmi hergece kac kez uyardik anlamadilar tartistik anlamadilar yok anlamiyo
*sabah 8 de tum ev bastan sona supuruluyo esyalar cekiliyo
*ayni gun oglen 12 de tekrar ev supurulup esyalar cekiliyor
*ayni gun aksam 5 te tum odalarin esyasi cekiliyo supuruluyo
*ayni gun aksam 9da tum ev supurulup esyalar cekiliyo
*ayni gun gece 12 deb 2 ye kadar tum esyalar gacir gacir cekiliyo supuruluyo
Hergun hergece ayni kafayi yemis bu insan anlamiyo yok aylardir hergun ayni gece 12 de hali silkeler ve uyudugumuz odanin camina carpa carpa tabi bu arada cocuk korkar anne sdye aglamaya baslar sustur susturabilirsen
*hersabah islak sapir sapir akan banyo paspasi balkona asiliyo senin camasirin yok zaten asacak
*her iki gecenin birinde yatak gacirtilari bagirislari pislik pislik seyler sonra gumbur gumbur banyo sesleri kovalar fayanslara lambur lumbur atilir gece 3 bucuk gibi yatarlar ama o saaten sonra uyku kaliyomu insanda bu insanlar nerde yetisiyo ne yiyip ne iciyolar bu kafayi nasil yasiyolar anlamiyorum yani bunlara bir toplumda yasama dersi falan yokmudur yada bu insanlarin siciline islensin ust katlardan oturmalari yasaklansin hic mi cozumu yok anlamiyorum yani insana evini tasittirir bunlar
Okurken icim şişti. Benim ustteki komsumda sabah 9 da baslar bu kadin hergun esyalarin yerini mi degisririyo anlamiyorum..surekli biyerden biyere biseyler surukluyo..hic gidip uyarmadım hatta kadinjn yuzunu bile görmedim..sinir oluyorum

Okurken icim şişti. Benim ustteki komsumda sabah 9 da baslar bu kadin hergun esyalarin yerini mi degisririyo anlamiyorum..surekli biyerden biyere biseyler surukluyo..hic gidip uyarmadım hatta kadinjn yuzunu bile görmedim..sinir oluyorum
Bak hic abartmiyorum suan bile ev kaziniyo parkeler mibilyalar ve bu bugun ucuncu daha ne soyliyim gece 4. Su 8 gibi falan 5. 12 gibi basliyo 2 ye kadar sonrada 3 bucuga kadar yatmiyo kadin sizofrdn mi nedir suan bile o supurdukce diskerimi sikiyorum sinirden esyalarimi toparliyorum insallah kacarak arkama bakmadan gidicem bu daireden kosa kosa

Cok denedim ben vurdukca daha fazla yapiyo bide kahkaha atiyo kari hosuna gidiyo ben 9klavayla vurdukca

Yuh o zaman piskopat bunlar ya ne diyeyim bir iki kere şikayet etsen sen kötü olursun bela olur belki başına çünkü yüzsüzler anladığım kadarıyla. Taşınabiliyorsanız taşının ama önce savaşın derim :)

Bak hic abartmiyorum suan bile ev kaziniyo parkeler mibilyalar ve bu bugun ucuncu daha ne soyliyim gece 4. Su 8 gibi falan 5. 12 gibi basliyo 2 ye kadar sonrada 3 bucuga kadar yatmiyo kadin sizofrdn mi nedir suan bile o supurdukce diskerimi sikiyorum sinirden esyalarimi toparliyorum insallah kacarak arkama bakmadan gidicem bu daireden kosa kosa

Kocası da kendi gibidir başka normal koca olsa hastaneye yatırır bu ne yahu

Yuh o zaman piskopat bunlar ya ne diyeyim bir iki kere şikayet etsen sen kötü olursun bela olur belki başına çünkü yüzsüzler anladığım kadarıyla. Taşınabiliyorsanız taşının ama önce savaşın derim :)
Ayni kendi gibi esim cok konustu cok soyledi fayda etmedi tasincaz kesin karar verdik ev bulur bulmaz adam gibi insallah gidicez gercekten katlanilacak gibi degil artik esim bile her saat basi arar oldu sakin ol gidicez uzulme gidicez diyo adam ya varya allahlarindan bulsun boyleleri

Ben boyle insanlara asla hakkimi helal etmiyorum.. yeni evlendigimizde ust komsun boyleydi.. adam aksam eve gelir iki cocugu dover. Kadina hakaret eder.. kmseyi umursamazdi.. kadin bide ustune bitane daha cocuk yapti cok lazimmis gibi adam.bebege bile aglarken sus diye bagirirdi. Esim de kac kere cikti adam esime bile kudur etti okadar dengesiz. Kira olsa cikardik ama kendi evimizdi her gece dua ettim gitsinler diye 2 seneden sonra cok sukur gittiler. Kiraya ogrencilere verdiler. Inanin ogrencilerin sesine ragziyim yeterki kavga gurultu olmasin.. Hayatimda hic kimseye hakkimi helal etmem demedim ama onlara asla etmicem. Ahirette ceksinler..

Ben boyle insanlara asla hakkimi helal etmiyorum.. yeni evlendigimizde ust komsun boyleydi.. adam aksam eve gelir iki cocugu dover. Kadina hakaret eder.. kmseyi umursamazdi.. kadin bide ustune bitane daha cocuk yapti cok lazimmis gibi adam.bebege bile aglarken sus diye bagirirdi. Esim de kac kere cikti adam esime bile kudur etti okadar dengesiz. Kira olsa cikardik ama kendi evimizdi her gece dua ettim gitsinler diye 2 seneden sonra cok sukur gittiler. Kiraya ogrencilere verdiler. Inanin ogrencilerin sesine ragziyim yeterki kavga gurultu olmasin.. Hayatimda hic kimseye hakkimi helal etmem demedim ama onlara asla etmicem. Ahirette ceksinler..
Ya zaten esimle ayni seyi soyluyoruz hadi diyoruz tv yada muzik olsa anlariz ama garc gurc kafa kaldirmiyo gece gunduz hergun kafa kaldirmiyo inankibiyerden sonra psikopata bagliyo insan sinir hastasi yapar bunlar insani

neden sürekli tavana vurmuyorsun?
emin ol rahatszı olacak ve kapına gelecek

Millet ne severmiş arkadaş temizliği yemeği, bitlenmeyecek kadar temizlik ölmeyecek kadar yemek bitti gitti başka derdi mi yok insanların ya da çok derdi varda kendini temizliğe mi veriyo anlamadım ben

Back
X