• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ust komsu belasi

Venim alt katimdada komsular var ama ben onlara inip dedimki ilk tasindiklarinda eger bizden ses gelirse cocuk olur biz olur lutfen aninda gel cekinmeden soleki ne sesi yaptigimi bilip bidaha yapmayayim dedim kadin gecenlerde gordu sen bana bole demistin ama siz evde yadamiyo gibisiniz keske herkes sizin gibi olsa dedi oda baska yerden bu yuzden gelmis simdi tasinicami duydu nasil uzuluyo
Benim de iki çocuğum var. Alt katimdakine ben de sürekli söylerim. Ablacım hakkını helal et. Çocuklar küçük malum ses oluyordur. Ama akşam erken yatıyorum. Yatmasalarda hareketli oyun oynamıyorlar. Diyorum. Her karşılaşmamda da olursa birşey soyle çekinme diyorum. İlk tasindigimizda bir gün bana çıktı. Komşum sen hiç evde durmuyor musun? Hiç sesiniz gelmiyor dedi. :) Genelde evdeyim halbuki. Ben de konuştum abla ustumdekinden biktim belki taşınırız da dedim. Cidden çok üzüldü. Bir dengesiz için evini mi satacaksın dedi. Ama benim dengem bozuluyor böyle de. İnsan gece gündüz dinlenemediği için gün boyu sersem gibi dolaşıyor. Mesela gece on iki olmuş kocaman adam çocuğuyla boğuşuyor bağrış çağrış gümbür gümbür. Sanırsın ev göçecek. Uykudan nasıl korkuyla uyanıyorum anlatamam. Ya da kadın evde at koşturuyor mübarek. Saat gecenin ikisi üçu olmuş hala yere vura vura yürüyor. Tangir tongur birşeyler düşürüyor, çekiyor, itiyor, bitmiyor bu hergun. Diyorum ya dört gündür yok. İnanın bu dört gün bana dört ay gibi geldi. Evden cikasim gelmiyor hava iyi ama. O kadar beynim yorulmuş yani.

Benim de iki çocuğum var. Alt katimdakine ben de sürekli söylerim. Ablacım hakkını helal et. Çocuklar küçük malum ses oluyordur. Ama akşam erken yatıyorum. Yatmasalarda hareketli oyun oynamıyorlar. Diyorum. Her karşılaşmamda da olursa birşey soyle çekinme diyorum. İlk tasindigimizda bir gün bana çıktı. Komşum sen hiç evde durmuyor musun? Hiç sesiniz gelmiyor dedi. :) Genelde evdeyim halbuki. Ben de konuştum abla ustumdekinden biktim belki taşınırız da dedim. Cidden çok üzüldü. Bir dengesiz için evini mi satacaksın dedi. Ama benim dengem bozuluyor böyle de. İnsan gece gündüz dinlenemediği için gün boyu sersem gibi dolaşıyor. Mesela gece on iki olmuş kocaman adam çocuğuyla boğuşuyor bağrış çağrış gümbür gümbür. Sanırsın ev göçecek. Uykudan nasıl korkuyla uyanıyorum anlatamam. Ya da kadın evde at koşturuyor mübarek. Saat gecenin ikisi üçu olmuş hala yere vura vura yürüyor. Tangir tongur birşeyler düşürüyor, çekiyor, itiyor, bitmiyor bu hergun. Diyorum ya dört gündür yok. İnanın bu dört gün bana dört ay gibi geldi. Evden cikasim gelmiyor hava iyi ama. O kadar beynim yorulmuş yani.
Inanin ayni seyi yasiyoruz esim hadi kafa dagitirsin disari cikalim diyo ama uykusuzluktan cikmaya halim kalmiyo cocukta gece gunduz uyuyamiyo inanin kira degil kendi evim olsa cekilmez bunlar rabbim insallah sizede hayirli komsular versin bizlerede insallah

Bir insan gece 2 ye kadar hergece temizlik yaparmi hergece kac kez uyardik anlamadilar tartistik anlamadilar yok anlamiyo
*sabah 8 de tum ev bastan sona supuruluyo esyalar cekiliyo
*ayni gun oglen 12 de tekrar ev supurulup esyalar cekiliyor
*ayni gun aksam 5 te tum odalarin esyasi cekiliyo supuruluyo
*ayni gun aksam 9da tum ev supurulup esyalar cekiliyo
*ayni gun gece 12 deb 2 ye kadar tum esyalar gacir gacir cekiliyo supuruluyo
Hergun hergece ayni kafayi yemis bu insan anlamiyo yok aylardir hergun ayni gece 12 de hali silkeler ve uyudugumuz odanin camina carpa carpa tabi bu arada cocuk korkar anne sdye aglamaya baslar sustur susturabilirsen
*hersabah islak sapir sapir akan banyo paspasi balkona asiliyo senin camasirin yok zaten asacak
*her iki gecenin birinde yatak gacirtilari bagirislari pislik pislik seyler sonra gumbur gumbur banyo sesleri kovalar fayanslara lambur lumbur atilir gece 3 bucuk gibi yatarlar ama o saaten sonra uyku kaliyomu insanda bu insanlar nerde yetisiyo ne yiyip ne iciyolar bu kafayi nasil yasiyolar anlamiyorum yani bunlara bir toplumda yasama dersi falan yokmudur yada bu insanlarin siciline islensin ust katlardan oturmalari yasaklansin hic mi cozumu yok anlamiyorum yani insana evini tasittirir bunlar
Onca temizliğe hala sevişme enerjisi kalıyor yaniii işte bunu alkışlarım :KK9:

Onca temizliğe hala sevişme enerjisi kalıyor yaniii işte bunu alkışlarım :KK9:
Valla okadar anirdigina gore kaliyo belliki tovbe estagfurullah rabbim akil fikir utanma versin bu insanlara ya ya hic yorulmazmi bigunde dinleneyim demezmi bi insan ya bir gun kadin olecek temizlikten vallahi

Bir insan gece 2 ye kadar hergece temizlik yaparmi hergece kac kez uyardik anlamadilar tartistik anlamadilar yok anlamiyo
Hergun hergece ayni kafayi yemis bu insan anlamiyo yok aylardir hergun ayni gece 12 de hali silkeler ve uyudugumuz odanin camina carpa carpa tabi bu arada cocuk korkar anne sdye aglamaya baslar sustur susturabilirsen
*hersabah islak sapir sapir akan banyo paspasi balkona asiliyo senin camasirin yok zaten asacak
*her iki gecenin birinde yatak gacirtilari bagirislari pislik pislik seyler sonra gumbur gumbur banyo sesleri kovalar fayanslara lambur lumbur atilir gece 3 bucuk gibi yatarlar ama o saaten sonra uyku kaliyomu insanda bu insanlar nerde yetisiyo ne yiyip ne iciyolar bu kafayi nasil yasiyolar anlamiyorum yani bunlara bir toplumda yasama dersi falan yokmudur yada bu insanlarin siciline islensin ust katlardan oturmalari yasaklansin hic mi cozumu yok anlamiyorum yani insana evini tasittirir bunlar
Benim konum var böyle. Okb li bir kadın taşındı üst katimiza 5 yıldır oturduğumuz evden çıktık. Allah tez vakitte perperisan etsin diye az beddua etmedim
Annem az delirmedi. Biz kiracı idik çıktık. Çünkü kadın bana saldırdı. Sizde öyle iseniz çıkmanızı tavsiye ederim çünkü bu tarz insanların evi temiz ama içleri pislikten başka bir şey kaynamaz. Uğraşılmaz..

Benim konum var böyle. Okb li bir kadın taşındı üst katimiza 5 yıldır oturduğumuz evden çıktık. Allah tez vakitte perperisan etsin diye az beddua etmedim
Annem az delirmedi. Biz kiracı idik çıktık. Çünkü kadın bana saldırdı. Sizde öyle iseniz çıkmanızı tavsiye ederim çünkü bu tarz insanların evi temiz ama içleri pislikten başka bir şey kaynamaz. Uğraşılmaz..
Bagira bagira beddua ediyorum artik o raddedeyim ama daha cok yapiyo hergun dahada azitiyo basedemedim zaten en kisa zamanda tasiniyoruz

Bagira bagira beddua ediyorum artik o raddedeyim ama daha cok yapiyo hergun dahada azitiyo basedemedim zaten en kisa zamanda tasiniyoruz
Walla sürekli tavana vur da hıncını al bari , çıkacaksan öyle çık , benim taşındığım evin tavanlar berbat oldu , şimdi yine ata kattayım inş bu defa hüsran yaşamam , çıktığım eve girdikten bir ka aç y sonra fellek fellek ev aradık biz de , en üst kat , bulamadık.... bi de işime yakın yerde oturuyordum , çıkıp yalvardım bile ben , bi de akşamları TV sesi , bu eve taşınalı bi hafta oluyor ama yerleşmeye çalışmaktan çok bişey anlamadım , bi de çalışıyorum ara ara üstten takır tükür sesler geliyor ama korkuyorum çok maalesef psikolojim çok bozuldu Benim de , artık az takırtı bile gelse ateş basıyor vücuduma , çık en üst kat a rahat et bacım

Gürültü yaptığında polisi arayın kimsenin böyle bişey yapmaya hakkı yok

Venim alt katimdada komsular var ama ben onlara inip dedimki ilk tasindiklarinda eger bizden ses gelirse cocuk olur biz olur lutfen aninda gel cekinmeden soleki ne sesi yaptigimi bilip bidaha yapmayayim dedim kadin gecenlerde gordu sen bana bole demistin ama siz evde yadamiyo gibisiniz keske herkes sizin gibi olsa dedi oda baska yerden bu yuzden gelmis simdi tasinicami duydu nasil uzuluyo
Ne güzel insanmışsınız nasıl düşünceli maşallah.Doğrusu aynı şeye bende dikkat ediyorum anne sabahları terlikle gezme falan diye. Ama herkes aynı nezaketi gösteremiyor.

:oha: bi sor öğren hele bacım o kadin ne yiyip iciyormus aksama kadar temizlik yapip bide geceye enerjisi kaliyormus:olamaz:

Valla cnm laf anlatamadık biz taşındık .üstelik bir öğretmendi laf anlatmaya çalıştığımız kişi ama evimizde hiç yasamiyorduk Evdelerse dışarda yemek yiyorduk isiklari sonmeden eve girmiyorduk ama dedigin gibi 3 lere 4 lere kadar oturuyorlardi eczaneden kulak tikaclari bile almıştım

Ayni seyi yasiyoruz canim..
2 kere tasindim dediklerinin aynısını ne eksik ne fazla yaşadık polis mi çağırmadı esim kapısına çıkıp uyanmadık mı yok değişmedi ler 3.yere geldiğimizde binada not vardı gece 12'den sonra gürültü yapmak halı çırpmak yasaktır o kadar rahatladık ki aile binası

2 kere tasindim dediklerinin aynısını ne eksik ne fazla yaşadık polis mi çağırmadı esim kapısına çıkıp uyanmadık mı yok değişmedi ler 3.yere geldiğimizde binada not vardı gece 12'den sonra gürültü yapmak halı çırpmak yasaktır o kadar rahatladık ki aile binası
Insallah bizde ole iyi bi apartman bulur tasiniriz insallahhh

Polise şikayet edebilirsin anlamayan insanlari attirabiliyorsunuz kiracı ise ve ev sahibi ise evi sattiriliyor bildigim kadariyla gece mesela öyle ses olduğunda videoda ses çıkıyorsa önce tarihi saati çekip Video baslattiginizda sesi filan çekip polise delil gosterebiliyorsunuz yanında diğer sikayetlerinizide soylerseniz çözülür diye düşünüyorum.başka komsulariniz varsa size destek olacak daha kolay olur

Ya yeni binalar ince birde bu insanlar aşırı uslupsuz ben asansörü bile bekletmeden için yaka paça biniyor ayıp olmasın diye milletin pişkin tavrından ben utanıyorum uyarmaktan utanıyorum hiç utanma yok .ses gibi değil baya gürültüler bizim eve geçiceklerdi malesef yine aynı şey var fakat bu sefer çocuk çok yaramaz ama annesi dur yapma desene devam ediyor kadın en azından Özür diliyor bu sefer ki taşındığı mız yerde ama bu sefer çatı katı istiyorum ya da müstakil villa en guzeli

Az önce bizde duvar yumurukladik yukarıda ki görgüsüzler yüzünden. Birde utanmadan aşağı iniyor kapı çalıyor. Tartışacak belli sinirden açmadım kapıyı acsaydım paralayacajtim ama değmez. Konuşmaktan da anlamıyor napacağimı bilemiyorum artık.
4 yaşında ki çocuk gece gündüz koşuyor reva mı bu?İnsan olan anlar yahu:sinirli:

Valla cnm laf anlatamadık biz taşındık .üstelik bir öğretmendi laf anlatmaya çalıştığımız kişi ama evimizde hiç yasamiyorduk Evdelerse dışarda yemek yiyorduk isiklari sonmeden eve girmiyorduk ama dedigin gibi 3 lere 4 lere kadar oturuyorlardi eczaneden kulak tikaclari bile almıştım
Allahim temizlik yaparken tepiniyo suan bide zaten esyalarini cekiyo garc gurc parkeleri kaziyo resmen bide odadan odaya bagitis cagiris kahkahalar cocugu ayamda salliyorum artik yoksa aniden gurultuden korkup agliyo inan normal bi ses olsa katlanilir ama yemin ediyorum bigun yataktan firladik esimde bende cocukta ya suan telefonumdan sonses actim muzigi ayamda salliyom ama muzik duyulmuyo yukarinin sesinden

Az önce bizde duvar yumurukladik yukarıda ki görgüsüzler yüzünden. Birde utanmadan aşağı iniyor kapı çalıyor. Tartışacak belli sinirden açmadım kapıyı acsaydım paralayacajtim ama değmez. Konuşmaktan da anlamıyor napacağimı bilemiyorum artık.
4 yaşında ki çocuk gece gündüz koşuyor reva mı bu?İnsan olan anlar yahu:sinirli:

bizim cocuk da kosuyor. biz de bizim cocuktan sikayetciyiz. cocuk olunca gercektwn elde degil. surekli 4 duvar icindeler. ozellikle erkek cocuklari cok haraketli oluyor. semtimiz hep beton arabalar Vizir vizir. ben zor cikiyorum sokaga.

komsumdan utanıyorum ben de ama Allah razi olsun hic bisi demezlrr. onlarin da iki cocugu car. hatta vok bagirirlardi onlar cocuklara. cocuklara bagrilir mi derdim. o zaman cocugum yoktu. 2 yasindaki cocuk her gece aglar mi derdim. icimden derdim bir kere bile onlara bisi demedim. sonra benim oldu cook yaramaz bir oglum. onlar da bana demedi bisi. hatta tasincam bu konulardan korkuyorum . ins hem altta hem ustte iyi insanlarla karsilasirim. evler kagit gibi. pirt sesi çıkarsan yan daireden duyuluyor.

Back
X