Üst Komşu gürültü

İlkokul mezunu cahilin tekisin belli sana eğitim verecek ben değilim. Teyze lafına bozulmussun:) bozul cahil, toplu yaşamdan bi haber konuyu ajite eden ve saptıran bir tipsin. So get lost! Gece gece sinirimi zıplattın,
Diplomamida yolliyim:KK15: isyersen sinirinle geber sekerim senin gibileri anlamak isterdim ama maleseff inemiyorum oralara patla uni okumusun ama insan degilsin kapisss

Diplomamida yolliyim:KK15: isyersen sinirinle geber sekerim senin gibileri anlamak isterdim ama maleseff inemiyorum oralara patla uni okumusun ama insan degilsin kapisss

Güzelim derdin ne? çocuğun uyumuyor mu? Gece boyunca ağladı ve şikayet mi aldın? Nedir yani derdin?haketet etmen falan pek umrumda değil zira , benim gibileri anlamak derken , üst kat komşusu görgüsüz olanları mı?
:)))
Hem konuyu nereden getirip çocuğa bağladın?
Üni. Okumuşum ama insan değilmişim bak bak laflara bak:) i2-a sınıfından küçük Ayşe tespit yaptı! Mesela "senin gibi bir insan olmak "için hem okumamak hem de hafif saldırgan ve görgüsüz olmak gerekiyor galiba, almayayım sen bozdur bozdur harca insanlığını, elinde kendince kendine yapıştırdığın anlamsız bir etiketin var sadece ne de olsa. Hadi git yat annesin sen, çocuğa da vurma.

Son düzenleme:
Bende de böyle bir problem var. Kulak tıkacı aldım silikonlu. Mis gibi onla uyuyorum. Hatta bagimlisi oldum gun icinde bile takasim geliyor.

narcisorod narcisorod Haha, biz de keşfettik onu. Mol..x marka yeşil olanlar çok iyi. Çoğu sesi kesiyor ama, gecenin sessizliğinde "güüm" diye yere vurulan ve titreşerek duvardan aşağı inen eşya seslerini tam kesemiyor yine de 🤦🏻‍♀️ Ama bizi de oldukça rahatlattı. Bazen yine de sinir oluyorum..."insanlıktan nasibini almamış konşular yüzünden niye ben kulağıma bişi tıkamak zorundayım? Onlar ses yapmayacak!" diye kendimi dolduruşa getirmiyorum değil 😂

narcisorod narcisorod Haha, biz de keşfettik onu. Mol..x marka yeşil olanlar çok iyi. Çoğu sesi kesiyor ama, gecenin sessizliğinde "güüm" diye yere vurulan ve titreşerek duvardan aşağı inen eşya seslerini tam kesemiyor yine de 🤦🏻‍♀️ Ama bizi de oldukça rahatlattı. Bazen yine de sinir oluyorum..."insanlıktan nasibini almamış konşular yüzünden niye ben kulağıma bişi tıkamak zorundayım? Onlar ses yapmayacak!" diye kendimi dolduruşa getirmiyorum değil 😂
Hayatta ogrendigim bir sey var. Düşünceli olmak sonradan öğrenilmiyor. İnsanın çocukluğundan başlayarak aşılanmalı. O yüzden ben umursamamaya odaklandım. Hem belki benim de düşüncesiz davranışlarım vardır başkalarını uyuz eden derim hep kendime. Kimbilir :)

Anlatamazsın. Titreşimli ses geliyor güm güm , konuşma sesi olsa amenna, güm pat küt. İnsan saate bakar, çıt çıkmıyor evde bizim belli saatten sonra. Yan komşum var iki bucuk yaşında oğlu var, çocuğun sesi cıkmıyor daha doğrusu ailesinin. O cocuk yapıyor arada ses hatta bağırdıklarında üzülüyorum ama üst kat bizi çileden çıkarıyor resmen. En son dava açacağız. Çünkü temizlik yapıyorlar sanıyorum gecenin yarısı.

Anlatamazsın. Titreşimli ses geliyor güm güm , konuşma sesi olsa amenna, güm pat küt. İnsan saate bakar, çıt çıkmıyor evde bizim belli saatten sonra. Yan komşum var iki bucuk yaşında oğlu var, çocuğun sesi cıkmıyor daha doğrusu ailesinin. O cocuk yapıyor arada ses hatta bağırdıklarında üzülüyorum ama üst kat bizi çileden çıkarıyor resmen. En son dava açacağız. Çünkü temizlik yapıyorlar sanıyorum gecenin yarısı.
İtiraf edeyim sizin yazdıklarınızı okuyunca "içimdeki ses" diyorum resmen 😂 ama şu insanları kırma korkusundan 2 yüzlülük yapıp daha kibar yazıyorum 😂😂
narcisorod narcisorod hanfendinin dediği gibi elbet benim de insanları gıcık eden yanlarım vardır ama bir farkla..."tanıdığım, yanında rahat olduğum, nazımın geçtiği insanları..."
Özellikle toplum içerisinde yaşama ve davranış kurallarına çok özen gösteririm ve küçük bir kasabada yetiştim, inanın insanları rahatsız edecek bir davranışım olsa kulağımıza gelirdi 😂 küçüklükten beri çok dikkat ediyorum gerçekten... biri, örneğin bir komşum gelip bana "gürültü yapıyorsun" dese yerin dibine girerim...ben bahçe katında oturuyorum ve o halde gece veya sabah erken saatte kesinlikle terlikle dolaşmam, kapıları çok yavaş açıp kapatırım, özellikle yatak odası vb bir yerde isem daha sessiz konuşurum yukarı, yana vs. ses gider diye...

Koskoca insanlar, hatta bazıları sozde eğitimli. Ama gel gör ki apartmanda yaşamaktan bihaber. Yazılı olmayan kurallardan değilmidir gece 11den sonra sabah 10dan önce ses yapmanın ayıp oldugu. Gece 3 de eve elektrikli süpürge açmayı nasıl hoşgorur ve savunursunuz? Utanıp sıkılacaginiz yere hala 'yok çocuğumu mu doveyim' diyenler olmuş geride kaldığı icin yazan kisiyi hatırlamiyorum. Toplu alanda yaşamayı bilmeyenler bi zahmet mustakil ev alip istediği sesi yapsın! Herseyin bir kurali bir adabi vardır yahu ne uzatildi konu. Mesela sen gece temizlik yapicaksin diye benim eşim acile uykusuz gidiyor. Uykusuzluktan gozaltlarim morardi normal mi gece sesini savunanlar?

Koskoca insanlar, hatta bazıları sozde eğitimli. Ama gel görki apartmanda yaşamaktan bihaber. Yazılı olmayan kurallardan değilmidir gece 11den sonra sabah 10dan önce ses yapmanın ayıp oldugu. Gece 3 de eve elektrikli süpürge açmayı nasıl hoşgorur ve savunursunuz? Utanıp sıkılacaginiz yere hala 'yok çocuğumu mu doveyim' diyenler olmuş geride kaldığı icin yazan kisiyi hatırlamiyorum. Toplu alanda yaşamayı bilmeyenler bi zahmet mustakil ev alip istediği sesi yapsın! Herseyin bir kurali bir adabi vardır yahu ne uzatildi konu. Mesela sen gece temizlik yapicaksin diye benim eşim acile uykusuz gidiyor. Uykusuzluktan gozaltlarim morardi normal mi gece sesini savunanlar?
Anlamıyorlar maalesef 🤦🏻‍♀️ Ben de uzun zamandır işten güçten girmiyordum şu karantina günlerinde vakit geçsin diye kadınlar kulübüne gireyim dedim, insanlara laf yetiştiriyorum burada 😂 özellikle apartmanda yaşama kuralları konusunda çok hassas olduğum için direkt daldım konuya resmen içimi döktüm 😂 her ne kadar içimden daha zehir zıkkım sözler geçirip kibar olmaya çalışsam da, yine de kırdığım olduysa affola 😵

Koskoca insanlar, hatta bazıları sozde eğitimli. Ama gel gör ki apartmanda yaşamaktan bihaber. Yazılı olmayan kurallardan değilmidir gece 11den sonra sabah 10dan önce ses yapmanın ayıp oldugu. Gece 3 de eve elektrikli süpürge açmayı nasıl hoşgorur ve savunursunuz? Utanıp sıkılacaginiz yere hala 'yok çocuğumu mu doveyim' diyenler olmuş geride kaldığı icin yazan kisiyi hatırlamiyorum. Toplu alanda yaşamayı bilmeyenler bi zahmet mustakil ev alip istediği sesi yapsın! Herseyin bir kurali bir adabi vardır yahu ne uzatildi konu. Mesela sen gece temizlik yapicaksin diye benim eşim acile uykusuz gidiyor. Uykusuzluktan gozaltlarim morardi normal mi gece sesini savunanlar?
Bu arada eşiniz sağlık çalışanı sanırım, teşekkürlerimizi iletin kendilerine... biz burada laklak yaparken onlar savaşıyorlar...Allah yardımcıları olsun 😩

Anlamıyorlar maalesef 🤦🏻‍♀️ Ben de uzun zamandır işten güçten girmiyordum şu karantina günlerinde vakit geçsin diye kadınlar kulübüne gireyim dedim, insanlara laf yetiştiriyorum burada 😂 özellikle apartmanda yaşama kuralları konusunda çok hassas olduğum için direkt daldım konuya resmen içimi döktüm 😂 her ne kadar içimden daha zehir zıkkım sözler geçirip kibar olmaya çalışsam da, yine de kırdığım olduysa affola 😵
Konu sahibinin postu açtığı saatlerde buraya ayni sebepten konu acmamak için kendimi zor tutuyordum o yüzden cok sahiplendim 😁 bebek aglamasi amenna ona kimse birsey söylemez, hasta birisi olur onada tamam ama bunlarinki tamamen keyfi olunca sinirlendim bende. Benimde icimden neler neler geciyorda iste soyleyemiyorum 😁 ınşaallah gecenin bilmem kacinda ses yapan insanlar bu yazdıklarımızı okur ve gercekten bu kadar ses gidiyor mu birdaha yapmayalim diye bir aydinlanma yaşarlar 😅

Konu sahibinin postu açtığı saatlerde buraya ayni sebepten konu acmamak için kendimi zor tutuyordum o yüzden cok sahiplendim 😁 bebek aglamasi amenna ona kimsey birsey söylemez, hasta birisi olur onada tamam ama bunlarinki tamamen keyfi olunca sinirlendim bende. Benimde icimden neler neler geciyorda iste soyleyemiyorum 😁 ınşaallah gecenin bilmem kacinda ses yapan insanlar bu yazdıklarımızı okur ve gercekten bu kadar ses gidiyor mu birdaha yapmayalim diye bir aydinlanma yaşarlar 😅
Ben diim yaşamazlar, hatta cık cık cık sana mı sorceez evde napcaamızı bile diyebilirler, öyle olmasalardı gecenin bir vakti insanlara saygı duyup çoluk çocuk gürültü yapmazlardı.

Oldu ya enerjilerini atsin ben uykusuz kalsam da olur. Anlayis gosterilmesi gereken benim. Rahatsiz edilen benim. Bakin gunduz demiyorum gece. Ayrica biz de cocuk olduk ama asla kimseyi bu sekilde rahatsiz etmedik.
walla sizin cocuklugunuzda salgindan dolayi eve kapanmisliginiz olmadigindandir o. cocuklarin butun duzenleri degisti. diger donemleri bilemem ama bu donemde anlayis gostermelisiniz.cocuk dedigin disarda kosar oynar parka gder. hicbirini yapamiyorlar suan. anlayis gosterin.

Bu arada eşiniz sağlık çalışanı sanırım, teşekkürlerimizi iletin kendilerine... biz burada laklak yaparken onlar savaşıyorlar...Allah yardımcıları olsun 😩
Evet sağlık çalışanı tabi iletirim sağolun 🙏 birazda ona üzüldügum icin aslında bu kadar cok yazma ihtiyaci hissettim. Verimli calisamazsa cok kötü olur

walla sizin cocuklugunuzda salgindan dolayi eve kapanmisliginiz olmadigindandir o. cocuklarin butun duzenleri degisti. diger donemleri bilemem ama bu donemde anlayis gostermelisiniz.cocuk dedigin disarda kosar oynar parka gder. hicbirini yapamiyorlar suan. anlayis gosterin.
Konu sahibinin şikayeti cocuk degil, ebeveyn sesleri.

Ben diim yaşamazlar, hatta cık cık cık sana mı sorceez evde napcaamızı bile diyebilirler, öyle olmasalardı gecenin bir vakti insanlara saygı duyup çoluk çocuk gürültü yapmazlardı.
Malesef haklısınız, esim gecen gece sesten uyanip duvara vurunca bağırmışlar, 'rahat rahat evimizde oturamıyoruz' diye. Gece saatin üç buçuk olmasi dışında bi problem yok 😁

Peki şöyle düşünün, tamam çocuklar için çok zor, düzenleri değişti vs, ama şu an hayat herkes için eve sığamıyor maalesef , çalışan bir sürü insan var, konu sahibinin babası mesela çalışıyormuş. Adama yazık günah değil mi, onun ne suçu var?

yoo kizlari kosuyor demis.
Cocuklarida bağırıyor ama ebeveyn sesi daha cok geliyor demişti. Ayrıca çocukların psikolojisi bozulduda bizim hic mi bozulmadi? Bizde karantinayi bahane edip sinir krizi gecirip komşunun kapisina dayanalim o zaman. Insanlar hala sabah islerine gitmeye devam ediyor

Back
X