Biraz anlayışlı olsanız... Komşunuzun yaklaşımı da yanlış ama! Benim de oğlum 4 yaşında... Havalar soğuk,dışarı çıkaramıyorum,çıkarsam pandemi var,götürecek bi yerde yok. Oğlum biraz gürültü yaptı diye komşu şikayette bulundu ki uyarmayan,rahat bir anne de değilim. Konuştum kendisiyle,durumu anlattım,uyarmanız lazım diyor. Yahu uyarıyorum diyorum,anlamıyor. Yani çocuklar tüm gün evde,enerjilerini atamıyorlar,sıkılıyorlar. Ben ister miyim çocuğumun gürültü yapıp insanları rahatsız etmesini? Çocuğu baskılamaya başladım onların yüzünden,tablet bağımlısı oldu,millet rahat etsin diye.. Yapma,koşma,etme diyorum sürekli,psikolojisi alt üst oldu,engelledğim için hırçın olmaya başladı,onlar da resmen biblo gibi köşede durmasını bekliyorlar çocuktan... Velhasılı kelam, Allah komşunun da hayırlsını versin. Siz de biraz alttan alsanız iyi olur. Anlayış iyidir,zarar gelmez. Siz böyle üstüne gittikçe ters teper. Rica etmişsiniz amenna ama bence siz de biraz üstlerine gitmişsiniz ki,kadının da tavrı değişmiş.