biz açılan konularda sesleri duyamıyoruz
bazıları konu açıyor sonra diyor ki topuğunu vurarak yürüyor
evde ben hangi odaya geçersem inadına o odada koşuyor
sesli sevişiyor, dinliyorum sesleri geliyor, akşam üzeri sevişmeyin dedim gece 2 de sevişme sesi geliyor
birileri sifondan ses geliyor diyor
yani özetle buradaki konular ile alttakinin haklı beklentisini yahut üstekinin olağan hareketini ölçemiyoruz
siz rahatsız olduğunuz için biraz daha hassas olmuşsunuzdur, onlar da taşınma telaşı ile az ilgilenmişlerdir, çocuklar da adapte olamadıkları için çok ses yapmıştır
hatta belki yeni taşınıldığı için halı vs yıkamaya gitmiştir o da sesi artırmıştır
hep yazıyorum yine yazayım üst katımdaki komşunun oğlu ev içinde yürürken ev sallanıyor
30 yaşlarında 100 kg civarında bir adam yavaş yürü diyemem ki
ama bir konu vardı attıkları adım alttan duyuluyor diye şikayete çıkmışlar, adam sadece yürüyorum evimde yürümeyeyim mi demiş
üstteki de haklı yani yürümesin mi
evet gürültü olmasın, mümkün olduğunca kimseyi rahatsız etmeyelim ama yere düşen oyuncak da konu edilmesin yahut
S
Spizella
'nın kızının mini mini ayağı ile iki oda arasında gidip gelmesi de koşmak olamaz
aşağıya ses gider ama çocuk un hep acelesi olur her yere koşturarak gider, olağanın dışında hoplamalar haricinde evin içinde hızlı hareket etmelerinin çözümü yok, zira onlar o hızlı hareketin aşağıdan koşma olarak hissedildiğini maalesef algılayamıyorlar
oturarak oynatın da bir çözüm değil zira özellikle 5 yaş altı çocuğun oyun deyince aklına boğuşmak geliyor, kutu oyunu vs en fazla yarım saat idare eder sonra yine evin içinde harekete başlar