Kardeşşşş ben de diyorum yürüsün evde ama güm güm değil, aşağıda özel bir durum var ve bunu belirtmişiz... Gece yarısı eşya çekmesi de cabası diyorum. Çocuğa söz geçiremedi haydi, kendini de mi kontrol edemiyor ?Kardeş çocuğun yok sanırım ehlileştirmek zor oluyor ben bir sakınca görmedi kadın evde yürüyormuş yürüyecek tabi
Sitenizin hiç ses yalıtımı yok sabırım
sürekli vur sen de onlar bıksınÇok haklısınız şuan onu yaşıyorum şu halimle bana bınu çektiriyorlar ya Allah'a havale ediyorum. Çocuk doğunca görürler onlar
7 8 yaşında çocuk gecenin bi vakti hamburgeeeeeer diye bağırıyor, bebek olsa anlarız, gündüz de yürüsün haydi anlamıyor. Aynı apartmanda kiracı oldum, üstte çocuk vardı sağolsun Bi defa ses duymadık öyle abartı. İsteyen çok güzel eğitir çocuğunu da kendini de...yahu gece eşya çekiyor diyorum siz okumadınız galibaGün içerisinde üst komşudan sokaktan her yerden ses gelir. Ev yalıtımınız çok kötü demek ki. Gece yapılan gürültüyü şikayet edebilirsiniz ancak burada gün içinde insanların evin içinde ne yaptığına müdahele edemezsiniz ki. Sizin eviniz sessiz olduğu için ve takıntı haline getirdiğiniz için bu durumdasınız. Kadın çocuğunu tedaviye götürsün demişsiniz. Bebeğiniz doğduğunda ağlama krizleri yaşadığınızda gece gündüz farketmeyecek. Apartmanda yaşamak zor ne yazık ki. İmkanınız varsa müstakil eve geçin bence
plastik terlik giyebilirler laminant parke varsa ve sert tabanlı giyiyolarsa rahatsız olmanız normal tabiki ses olur ama sabah akşam gacır gucur. Ayrıca kapılar da yağlanabilir bunlar hareketlerini kısıtlamaz ki insan evinde huzurlu olmicaksa naptın çok üzüldüm sizin adınıza inşallah düzelirkızlar merhaba, üst komşu resmen ahırda yaşıyor. Çocuğu var anlıyorum 7 yaşlarında ama çocuk okuldayken bile kadın güm güm sürekli evde dolaşıyor. İnsan bi oturmaz mı tv izlemez mi uzanmaz mı? Kaç defa eşim gitti tamam dikkat ederiz dediler, en son kapıcı gitti ona da ( hamileyim evden çıkamıyorum ilaç aldığımdan uyuyorum genelde ) bayan rahatsız oluyorsa arka odada uyusun dedi kapıdan duydum. Kavga etmek istemiyoruz düzgün bi sitede oturuyoruz. Az önce duvara vurdum daha da çoşkular, eşim yurt dışında şuan. Kafayı yemek üzereyim müzik açsam alt komşum kuzu gibi onları rahatsız etmek istemiyorum. Var mı kurtulmanın yolu ? Deli olacağım çirkef tipler ayrıca belli yani. Suratsızlar... kadın sabah sekizde başlıyor tepinmeye bişeyler çekmeye, zannedersin showroom sürekli eşya değiştiriyorlar kapıları gıcırtılı. Eşim de çok yü göz olmak istemiyor daha fazla. Toplantıya bişe gitmiyorlar apartman toplantısı olunca.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, aynen dediğiniz gibi benim bütün ev parke koridor dahil lastik terlik giyiyorumplastik terlik giyebilirler laminant parke varsa ve sert tabanlı giyiyolarsa rahatsız olmanız normal tabiki ses olur ama sabah akşam gacır gucur. Ayrıca kapılar da yağlanabilir bunlar hareketlerini kısıtlamaz ki insan evinde huzurlu olmicaksa naptın çok üzüldüm sizin adınıza inşallah düzelir
Evin yalıtımı kötü galiba. Benim üst komşularım dört kişilik bir aile. Hiç mi yürümüyorlar. Ses falan yok. Bazan çocuklu misafir gelir. Hafiften bir koşma sesi duyarız. O zamanda kadıncağız uyarır, kusura bakmayın diye. Bende önemli değil, çocuktur, sonuçta katlanılmayacak bir ses değil diyerek kadıncağızı rahatlatmıştım. Bende dikiş makinam gürültü yapıyor diye endişe edip komşularıma, sesinden rahatsız olup olmadıklarını sormuştum. Duyulduğundan emin olduğum halde biz bir şey duymadık, rahatsız edici bir durum yok dediler. Hatta daha uç bir şey söyleyeyim. Ben acdc diye hayranı olduğum bir müzik grubu var. Apartmandaki komşulardan bir kaç şarkısını son ses dinleyebilirmiyim. Şöyle duvarları titretebilirmiyim diye izin istedim. Ve bangır bangır dinledim. Çok arzu etmiştim. Kulaklık olmadan yüksek sesle dinlemeyi. Bu müzik tarzları bile değil, ama anlayış göstermeleri çok hoştu. Tabi bende onların bu anlayışını süistimal etmedim fazla. Sağlıklı iletişim hoşgörüyü de beraberinde getiriyor.kızlar merhaba, üst komşu resmen ahırda yaşıyor. Çocuğu var anlıyorum 7 yaşlarında ama çocuk okuldayken bile kadın güm güm sürekli evde dolaşıyor. İnsan bi oturmaz mı tv izlemez mi uzanmaz mı? Kaç defa eşim gitti tamam dikkat ederiz dediler, en son kapıcı gitti ona da ( hamileyim evden çıkamıyorum ilaç aldığımdan uyuyorum genelde ) bayan rahatsız oluyorsa arka odada uyusun dedi kapıdan duydum. Kavga etmek istemiyoruz düzgün bi sitede oturuyoruz. Az önce duvara vurdum daha da çoşkular, eşim yurt dışında şuan. Kafayı yemek üzereyim müzik açsam alt komşum kuzu gibi onları rahatsız etmek istemiyorum. Var mı kurtulmanın yolu ? Deli olacağım çirkef tipler ayrıca belli yani. Suratsızlar... kadın sabah sekizde başlıyor tepinmeye bişeyler çekmeye, zannedersin showroom sürekli eşya değiştiriyorlar kapıları gıcırtılı. Eşim de çok yü göz olmak istemiyor daha fazla. Toplantıya bişe gitmiyorlar apartman toplantısı olunca.
Yazacaklariminn yazilmis haliYa şimdi ne yazsam bilemedim. Evde yürümek, eşya çekmek bu insanların en doğal hakkı. Hani koşturmaca deseniz, aşırı sesle müzik deseniz, tepemizden pencereme yemekler döküyor deseniz haklısınız diyeceğim de... Anlattığınız gürültü tarzı da çok göreceli yani. Yürümek filan... eşiniz kaç kere kapılarına gittiyse ve dikkat edeceğiz dedilerse, öyle çirkef insan değiller demektir. Siz çirkef görmemişsiniz. Çirkefler genelde " ona neymiş, rahatsızsa müstakil eve çıksın" der.
Bana öyle geldi ki duvarlarınız çok ince ve siz de sese karşı aşırı hassassınız. Bütün gün uyuyorsanız bence de arka odada uyuyun, kadın yanlış bir şey dememiş. İnsanlardan 24 saat uyku sessizliği de bekleyemezsiniz yani. Gün içinde yürüyecek de evinin işini görecek de tabii ki. Kaç kere şikayete gitmeniz, apartman görevlisini göndermeniz bana biraz da sizin geçimsiz olduğunuz izlenimi verdi, anlattığınız gürültü türünü düşünürsem. Sizi çok da haklı bulamadım, kusura bakmayın.
ben çok iyi bilirim o yataktan zıplatılmayı,7 8 yaşında çocuk gecenin bi vakti hamburgeeeeeer diye bağırıyor, bebek olsa anlarız, gündüz de yürüsün haydi anlamıyor. Aynı apartmanda kiracı oldum, üstte çocuk vardı sağolsun Bi defa ses duymadık öyle abartı. İsteyen çok güzel eğitir çocuğunu da kendini de...yahu gece eşya çekiyor diyorum siz okumadınız galibatakıntıymış, sizi hiç yataktan zıplatmadılar galiba hey girdi hey
Bence üst katta oturanların hep daha dikkatli olması gerekiyor, bu saygıdır. Çocuk işine de bişey derdim ama demiyorum kadın bir de ev hanımı. Allah yardımcımız olsun. Yani diyeceğim o ki yalıtım kötü deyip gürültü yapmak mağrifet değil , rezillik ... herşeyin bi saati var. Bende gümbür gümbür müzik dinlemeyi seven biriyim bazen sesli kahkaha attığımda bişe eşim der ses gidecek sakin ol diye. Çocuk da nasıl yetiştirirsen öyle gider net. Biz neden canavarlaşmadık ? Bi defa komşu gelmedi kapıya... demek olabiliyormuş. Neyse kadın bu forumda mı nerdeyse bu aralar ses azaldı , yazın da yazlığa gidiyorlar şükür gitsinler dönüşlerinde güzel sürprizler bekliyor onları Allah kısmet ederse...ben çok iyi bilirim o yataktan zıplatılmayı,
kalbim çarparak defalarca uyardım ama yine aynı ,
akşamları son ses tv, sabahın 5.30 unda kalıp pat güt güm güm diye yatak odada ses yapmalar, o saatte yatak odada parkede terlikle tak tuk tak tuk saatlerce dolaşmalar,
benim de konum var canım üst komşu ile ilgili, yönetici ile konuştum , daha konuşacak üsttekilerle,
direk parkenin üstüne evi devirip kaldırıyor sanki böyle sinir bozucu bişey yok, çözümü çok basit ama lanet olasıca tipler zorlaştırıyor herşeyi
Hayran kaldım ya , sizin apartmanda boş daire var mı
Yazlığa gidiyorlarsa daha neBence üst katta oturanların hep daha dikkatli olması gerekiyor, bu saygıdır. Çocuk işine de bişey derdim ama demiyorum kadın bir de ev hanımı. Allah yardımcımız olsun. Yani diyeceğim o ki yalıtım kötü deyip gürültü yapmak mağrifet değil , rezillik ... herşeyin bi saati var. Bende gümbür gümbür müzik dinlemeyi seven biriyim bazen sesli kahkaha attığımda bişe eşim der ses gidecek sakin ol diye. Çocuk da nasıl yetiştirirsen öyle gider net. Biz neden canavarlaşmadık ? Bi defa komşu gelmedi kapıya... demek olabiliyormuş. Neyse kadın bu forumda mı nerdeyse bu aralar ses azaldı , yazın da yazlığa gidiyorlar şükür gitsinler dönüşlerinde güzel sürprizler bekliyor onları Allah kısmet ederse...
Bence üst katta oturanların hep daha dikkatli olması gerekiyor, bu saygıdır. Çocuk işine de bişey derdim ama demiyorum kadın bir de ev hanımı. Allah yardımcımız olsun. Yani diyeceğim o ki yalıtım kötü deyip gürültü yapmak mağrifet değil , rezillik ... herşeyin bi saati var. Bende gümbür gümbür müzik dinlemeyi seven biriyim bazen sesli kahkaha attığımda bişe eşim der ses gidecek sakin ol diye. Çocuk da nasıl yetiştirirsen öyle gider net. Biz neden canavarlaşmadık ? Bi defa komşu gelmedi kapıya... demek olabiliyormuş. Neyse kadın bu forumda mı nerdeyse bu aralar ses azaldı , yazın da yazlığa gidiyorlar şükür gitsinler dönüşlerinde güzel sürprizler bekliyor onları Allah kısmet ederse...
Helal olsun valla size, bazı yorumlarda dediğiniz gibi haksız çıkartıldım ama olay saygı ve yetişme tarzı ile alakalı, İnan'ın içtenlikle dikkat ettiğini yine de ses geldiğini bilsem daha sabırlı olmaya çalışacağım ama utanmadan bir de laf çakıyor sözde komşu. Kimisi de çok rahatız dikkat etmiyoruz sen takıntılısın diyor . Yav he heBurda sen ben bizim gibileri hakklıykende haksız çıkarıyorlar takma hep diyorum eğitimm şartt arkadaş bitti apartmanda yaşamayı bilmeyen ormana gitsin ben nasıl altımdaki ve üstümdekine saygılıysam onlarda saygılı olucak.
işte o zman alacan bir kalın cam şişe eline sık sık duvarlara vuracan, ara ara ne olduğunu anlamııcaklar,Helal olsun valla size, bazı yorumlarda dediğiniz gibi haksız çıkartıldım ama olay saygı ve yetişme tarzı ile alakalı, İnan'ın içtenlikle dikkat ettiğini yine de ses geldiğini bilsem daha sabırlı olmaya çalışacağım ama utanmadan bir de laf çakıyor sözde komşu. Kimisi de çok rahatız dikkat etmiyoruz sen takıntılısın diyor . Yav he he
aynı durum bizde de varkızlar merhaba, üst komşu resmen ahırda yaşıyor. Çocuğu var anlıyorum 7 yaşlarında ama çocuk okuldayken bile kadın güm güm sürekli evde dolaşıyor. İnsan bi oturmaz mı tv izlemez mi uzanmaz mı? Kaç defa eşim gitti tamam dikkat ederiz dediler, en son kapıcı gitti ona da ( hamileyim evden çıkamıyorum ilaç aldığımdan uyuyorum genelde ) bayan rahatsız oluyorsa arka odada uyusun dedi kapıdan duydum. Kavga etmek istemiyoruz düzgün bi sitede oturuyoruz. Az önce duvara vurdum daha da çoşkular, eşim yurt dışında şuan. Kafayı yemek üzereyim müzik açsam alt komşum kuzu gibi onları rahatsız etmek istemiyorum. Var mı kurtulmanın yolu ? Deli olacağım çirkef tipler ayrıca belli yani. Suratsızlar... kadın sabah sekizde başlıyor tepinmeye bişeyler çekmeye, zannedersin showroom sürekli eşya değiştiriyorlar kapıları gıcırtılı. Eşim de çok yü göz olmak istemiyor daha fazla. Toplantıya bişe gitmiyorlar apartman toplantısı olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?