üst komşu sinirimi bozdu

Ayyy ben mi yazdım dedim birden.

Benim de pencereden aynı konuşmam geçti geçenlerde. Tasindigindan beri silkeliyordu. Pencerem açık mi değil mi hiç bakmıyordu. En son denkgetirdim şikayetten önce uyardım. Bana da dedi herkes silkeliyor ustumdekilerde silkeliyor. Siz de uyarın yasak diyorum. Ben kapı kapı şikayete mi gideceğim sizin gibi diyor.
Sanki sen hiç çırpmıyor musun dedi. Yok dedim. Olabilir o senin tarzın ben silkelerim dedi. Vır vır vır söyledi söyledi üstüne beni suçlu çıkardı. En son illaki şikayet mi edelim dedim. Sonra da gidip komşuya ağlamış altımdaki bana bağırdı. Tasindigimdan beri rahat birakmadi felan filan. Keşke bağırsaymışım içimde kaldı. Biz medenice insan gibi konuşalım istedik. Kadın makineli gibi ben temizim titizim silkelerim moduna girdi. Hergun de yerleri kazır gibi süpürüp dönen viledayi yere vura vura ev siler. Değişik bi tip. Ben hasta olduğuna kanaat getirdim. Kendi evim olmasa çıkıp en üst kata taşınacağım. Bundan önceki iyiydi ama ondan önce de dört yıl başka bir temizlik hastası silkeleyen tipi çektim. Biktim artık.

Ben de konuştuktan sonra migren gibi üç gün bas ağrısı cektim. Boşverin üzmeyin kendinizi boşuna. Bir daha silkelerse fotoğraf çekip şikayet edin. Benim ki yapamıyor artık. Penceremde ekmek kırıntısı saç, kıl, tüy bitti çok şükür. Yaparsa şikayete gideceğim direk.

Sizde onu sınır edin adını soyadını yazıp tarihte üstümden pisliğini sirkeledi diye onu ifşa edin bütün apartman bilsin
Ay adini dahi bilmiyorum. Cunku cok buyuk bir yer 16 kat 90 kusur daire var. Sadece daire numarasini biliyorum

Balkondan cipiyor sofra bezini asagiya. Carsaf paspasta pencereden ciprpiyor. Balkonu kapatmak care olmuyor. Maleseff yok cazgir biri olamadim. Ama bu ornegi gozum tuttu cok komikmis su tutmak delice

Ya bende evi yeni aldim daha borc oduyoruz. Yoksa durmayacagim. Kadinin agzi susmuyorki yonetim bile ikna olur yani kadina o derece laf konusuyor susmuyor hic

benimde coxuklar birseyler yedigi zaman sofra bezi seriyorum onlerine ama onu asagiya cirpmiyorum balkona silkeleyip supuruyorum. Cunku ne kadar dikkat edilsede kullanilmayan nokta olsada yinede dokuluyor. Kadinda onu yapsin diyorum ben nasil yapiyorsam

kayınvalidem 1. katta oturuyo,onlarda yerde yiyiyor yemekleri. bahçesi var buna rağmen hiç sofrabezi silktiğini görmedim. kırıkları çay tabağına toplar çöpe atar. camdan silkmek zorunda kalmak diye bişey olamaz o yüzden. balkonlara gelmemesine dikkat ediyosun ama bu seferde altındaki camlara geliyo. açık olmasa bile camlkarın önünde krık birikiyo

Hatta balkonunuzun ,caminizın önünün fotografını çekin. Balkonu yıkarken ıslattığı yerlerin hepsinin. Gidin gösterin yönetime. Uyarsınlar.
Ya evet o sonradan aklima geldi keske cirparken videoya ne kaydetseydim elimde kanitimda olurdu diye. Bakalim yarin gidecegimde naparlar bilmiyorumda kadin onlarida kandirir kesin cok konusuyor susmuyor ya

"Yerlerde çöp atmayınız" yazısının hemen yanında çekirdek yiyip kabuklarını yere atanları gördü bu gözler. Sorsan cevap da hazır herkes atıyor! Sen atma efendim herkes gibi olma. Sizin komşunun mantığı da bu. Bunlara ne söylesen yine bildiklerini yaparlar birde üste çıkarlar.

Onun uzerindeki kata cikip cok pardon su haliyi cirpabilirmiyim deseydin keske.
ama buraz seker falanda dokun ki tam olsun.
Himm aslinda anlamasi icin bu sart ama ben istiyorumki onun ustu vs kimse cirpmasin ben 10. Kattayim herkes birbirine dikkatli davransa silkelemese herkes kabullenmis sanki bu durumu ama benyapmadigim icin yapilmasini istemiyorum

Bende de var bir tane aynisindan kac defa iyililikle uyardim gecen gunde banyoda hali yikamis sular benm banyonun tavanindan akmaya basladi esim gitti uyardi bende bahar temizligini bekliyorum temizlikten sonra bir daha ayni gorgusuzlugu yapars sanirim is kotuye gidecek

Sizinkide ayni benimkinin modelindenmis. Allah im bu ruh hastalari miknatis gibi birbirlerini cekip niye bir araya gelmezlerki. Sonra birbirlerini yesinler. Yasak diyorum anlayis gosterelim birbirimize diyor yani ben cirpayim sen sus diyor. Neyine gostereceksem. Yasak daha varmi otesi.
Basim catlayacak bende birde sinirlenince vs atak geciriyorum epileptik. Bir daha aklima ilk fotograf gelecek dun pisman oldum cekmedigime

Temizlik nezamandır birşey silkelemek oluyormuş ki ?
mezuniyetle anlayışın görgünün ne alakası var !
Sanırım işin içinden çıkamayınca konuşmuş işte

Himm aslinda anlamasi icin bu sart ama ben istiyorumki onun ustu vs kimse cirpmasin ben 10. Kattayim herkes birbirine dikkatli davransa silkelemese herkes kabullenmis sanki bu durumu ama benyapmadigim icin yapilmasini istemiyorum
Keske anlasa ama gorgusuz oldugu cok belli

Bana da öyle dedi. Önceki binamda herkes silkeliyordu. Hepimiz idare ediyorduk. Siz de hiç idare etmiyorsunuz diyor. Benim ki daha çirkinleşti dediğim gibi hakkımda iftira ve yalan uydurdu diğer komşulara. Allaha havale ettim. Hakkım zerresi helal değil. Keşke uyarmadan şikayet etseymişim ben de.

Yuhhhh yaniii yaa edepsiz insan bir ozur diler. Bende universite sinavina hazirlanirken kadinin biri 4. Kattan asagiya bulasik suyunu dokmustu heryanim islanmisti bide kadin ne geciryorsun penceremin altindan diyor.

Aminn rabbim cikarsin oyle insalardan. Aman benimki oyle yapsa iftira ne atsa daha kotu hasta olurum. Geldikleri yer gibi saniyorlar ama bunu anlamiyorlar. Oturma boyle kuralli yerlerde sen evi aldiginda goruyorsun nasil bir yer.

Bende cirpmiyorum ben dedim. Sen pasakliysan napayim ozaman dedi ve benim sinirlerimi ziplatti. Bagirmaya basladim sinirlenip

Kusura bakmayın, oltaya gelmişsiniz; bilerek konuyu saptırmak, siz haklı iken, sizin öfke ile hata yapmanıza yönelik laf söyleyip haksız çıkarmaya iten bir şey bu; inadına sakin kalmalısınız. Bir dahakine (Umarım çözülür sorununuz bir daha yaşamazsınız) lütfen işin bu kısmını düşünün ve muhatap almadan direkt yönetime şikayet edin.
Yine de bağıracak kadar öfkeli hale gelirseniz, bunu karşılıklı pencerelerden yapmayın. Yerinizde olsam, tekrar tekrar adam gibi konuştuysam, elektrik süpürgesinin içini bir kova suya boşaltıp, kapısına döküp geri iner, boğazımı yormazdım.

(Evet, itiraf ediyorum, mahallemizin arızası benim, başka bir konu için benzer bir tepki koymuşluğum var. Dinsizin hakkından imansız gelir misali.)

Son düzenleme:
Kediler kendilerinden temiz uyuz oluyorum iste su evini temizleyip disariyi pisletenlere. Onlara once aklinizi ve kalbinizi temizleyin diyeceksin

Yönetime söyleyin eşiyle konuşsun şikayet var diye eşi söyler uyarırsa vazgeçebilir yani. Ama şuna katılıyorum camdan cama atışıp başka komşuları rahatsız etmekte hoş değil. Kapısına girip söyleseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…