üst komşu sinirimi bozdu

Kadın hatalı ama.camdan pencereden bagirdiginiz için sizde hastalığınız. Kadının tek haklı olduğu konu gelin konuşalım camdan bagirmayin demesi.

Niye ki unide balkondan çarşaf silkmeyi mi ogretiyorlarmis?
En sinir oldugum seydir..muhattap olmayin.şikayet edin yonetime.

Esi biliyor camdan silkeledigini bir kez uyarimda esi evdeydi umursamadi. Simdi soyle soyleyim camdan cama atismak degildi diyetim 1 carsaf cirpti ses etmedi 2.sini cirpinca cama cikip camim acik dedim ve arkasindan paspas vs cirpardi. Sadece uyarip dinlesin diye soyleyecektim ama ben cirpmiyorum deyince sen pasaklisin deyince ortam getildi. Yoksa gayet sakince soyluyordum

Kediler kendilerinden temiz uyuz oluyorum iste su evini temizleyip disariyi pisletenlere. Onlara once aklinizi ve kalbinizi temizleyin diyeceksin
Cidden ya. Bebek bezinden kaka taşar mi bunlardan taşıyor vallahi.
Bir ara çöplerini bile indirdim ama görevim sandı herhalde.

Niye ki unide balkondan çarşaf silkmeyi mi ogretiyorlarmis?
En sinir oldugum seydir..muhattap olmayin.şikayet edin yonetime.
Bende anlamadim universitede maliye bolumunu bitirmis gorgu egtimi aldiysa zaar ben iktisat mezunuyum 4 yil boyunca oyle birsey gormedim. Vardir illaki gorgu dersi verilen bolumde herkes bilirki iibf lerde yoktur oyle bir ders. Kadin universiteyle gorguyu nasil bagdastirdiysa artik. Edecegim sikayet

Hayir yani carsaf ile uniyi nasil baglamis konu oraya nasil varmis ilginc..)
Gorgu ile uni bitirmeyi nasil ayy neyse sinir oldum kadina..

Aynneeenn boyle dusunuyor. Ustten silkeliyor diyor. Diyorumki sende ustune o ustune vs herkes soylesin yapilmasin diyorum napayim silkelemeden olmuyor diyor ya. Aynen hakli cikti resmen

Banyoda nasil bir göl olduda senin tavanindan aktiki oyle. Borularindan sizdi belkide. Ya insalar anlamiyor iste

Böylelerle ugrasılmıo malesef canım aynısını ben yasadım ust komsum ögretmendi anca cırpardı yüz kere dedim yapma ama anlatamadım yönetime şikayet ettim onlarda pes ettiler yine aynıydı ben cok temiizim derdi bende bokda yasamıyorum kusura bakma bende temizim derdim ama laf kar etmezdi sonradan tasındımda kurtuldum şükür..

Temizlik nezamandır birşey silkelemek oluyormuş ki ?
mezuniyetle anlayışın görgünün ne alakası var !
Sanırım işin içinden çıkamayınca konuşmuş işte
Valla bende o lafi yedirmedigime cok pismanim icim icimi yedigi icin migrenim tuttu silkeleyince temiz oluyormus iste. Sanirim onu bende anlamadim mezuniyetini deyince ne oldu essekligi cikti

Mutfak lavabosuna neden silkelemiyorsunuz?
Öyle yapınca da örtü temizleniyor.Hem kimseyi de rahatsız etmiş olmazsınız.

O an iste sakin kalamadimki birden bagardim sen nasil boyle birsey soylersin silkemememk pasaklilikmi diye. Bir dahakine umarim yapmaz ama bu kacinci konusma anlayacagini sanmam kadin benim carsaflarimi silkemem gerek diyor hemde temizler diyor. Yazi yazdirip kaltlarina asacam silkemelesin diye. Dahada naparim bilmiyorum. Zaten birdaha tartismam pencereden muhattap olmayip videoya kaydedecem. Azcik bende ariza olsam iyi olurdu keske

Off iste tasinamiyorum malesef imkanim olsa durmayacagim. Laftan anlamiyorki 2 yildir kadin aynisini yapiyor yapma diye kac kez uyardim. Eski oturdugum iki evde boyle sorun olmadi hic kimse cirpmazdi herkesin birbirine saygisi vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…