üst komşu sinirimi bozdu

Aklın yolu bir aynı şeyi düşündüm üsttekiyle anlaşıp, onun da alt balkona silkelemesini istemek falan:) siz şu durumda önce yönetime söyleyin bizim o zamn yaşadığımız ev 4 katli bir binaydi. Şimdiki sitede olsa önce yöneticiye söylerim hala laf anlamıyorsa foto çekip sitenin vatsap grubuna atarım.

O değilde 1457644234 kez çırpma kelimesi okuyunca bana bi fenalık geldi

Sigara kullanıyorsanız sigarayla küçük delikler açabilirsiniz örtülerinde.

Ben de böyle manyaklar yüzünden en üst katta yaşıyorum, çok işe yarıyor. Ne tepemde rahatsız eden var, ne bir şey silkeleyen.

Biz buradan ne kadar saydırsak boş. Yönetim bizzat gidip o kişiyi uyaracak. Asılan yazıdan anlamadıklarını söyleyeceksiniz..

Bende alt kattan şikayetçiyim gergin kavga gürültü kapı pencere çarpılıyor. Biri 5 yaşında biri 1 yasinda iki oğlu var yukarıda benim psikolojim bozuldu Allah çocuklarına sabır versin. Biz ikizlerimizi zor bulduk doğurup toprağa verdik onlar değerini bilmiyor. İkiside ogremen eğitimli kültürlü insanlar ama

Ayni benim komsu olmaz olsun oyle komsu ama cirkef ve laftan anlamayan biriyse isin zor. Benimle arasinda bi komsu daha var ikimizide biktirdi soyluyoruz gene ayni. Kocaman haliyi sarkitmis birde sopayla vuruyor kendileri yonetici olacaklar birde. Kocasi olmayinca kadin yapamiyor oyuzden kocasinin izin gununi hali sirkeleme gunu ilan etmis asagiya yazmislar en fazla yaza kadar dayanirim sonra gerekirse zabitaya sikayet edicem cezayi alsinda gorsun gununu. Aslinda sizin daha kolay site yonetimi var onlara fotografli sekilde sikayet edin gerekeni yaparlar.

Evet deyip hatalarını kabul etseler alınlarından öpecem, gözümün önünde silkeleyip üstüne silkelemedim diyen komşum vardı aklımla oynardı mnyak karı. Ama çirkefle uğraşılmıyor malesef ne yapıp edip kendini aklamaya çalışıyor. Amaan boşver takma her apt var böyle dengesizler

Bencede ona oylesi mustehak ama iste onun ustundeki nasil biri bilemiyorum. Evet yarin hemen gidip sikayet edecem artik

Yok sigara kullanmiyorum. Ama aslinda kavgasiz gurultusuz cozummus
Ben iki evde oturdum kirada alt katlarda hic oyle cirpan eden yoktu. Burda ilkkez boyle birsey yasiyorum valla.

"omergry, post: 53865515, member: 833866"]Biz buradan ne kadar saydırsak boş. Yönetim bizzat gidip o kişiyi uyaracak. Asılan yazıdan anlamadıklarını söyleyeceksiniz..[/QUOTE]
Evet soyleyecegim yarin. Bakalim site yonetimi ne diyecek insallah bizzat uyarirlar

bir daha yaptiginda al visne suyunu dok carsafa

Esim poliste ona bile soylemedim. O lafi duysa cok sinirlenir.
Valla annemin de başına geldi , ne yaptıysak olmamıştı ve kadın aşırı çirkefti.En son çare polisi aradık , işe yaramazsa mahkemeye kadar gidicekti.Polis gelince kadın bir daha hiç bişey silkeleyemedi.Biz de site yöneticisine söylemiştik ama sonuç vermemişti.

Kendisi cevreyi pisletiyor haberi yok .. Temiz insan cevreyide dusunur..

Banyoda nasil bir göl olduda senin tavanindan aktiki oyle. Borularindan sizdi belkide. Ya insalar anlamiyor iste
Kooparatif oldugiicin bastan savma yapmislar tesisati defalarca uyardik yaptrdik usta getrdik dediler ama hala damliyo azda olsa gecende balkonu yikiyodu bnm balkonda camekanli ama oyle boyle bir yikama degil sel goturuyo resmen ciktim cama kolay gelsn tamam camlarim piste bu kadarda olmaz dedim lafi degistrdi:)

Site yönetimi yasaklamış kadında ki azime hayran kaldım doğrusu. Orta yolu bulmak lazım bu konularda.

Ben de ara sira biseyler silkeleme ihtiyaci duyuyorum, alt kat komşuma söyledim durumu balkonda çamaşırım olmadığı sürece silkeleyebilirsin dedi. Siz de bu tarz tekliflerle gidin bence.

Aynısını

Aynısı benim başımda .enson karakolluk olduk.davacı şikayetçi oldum.şimdilik bir şey atmıyor.attığıda köpek b.ku .

Aminn rabbim cikarsin oyle insalardan. Aman benimki oyle yapsa iftira ne atsa daha kotu hasta olurum. Geldikleri yer gibi saniyorlar ama bunu anlamiyorlar. Oturma boyle kuralli yerlerde sen evi aldiginda goruyorsun nasil bir yer.
Aynı sitede başka binadaymış da ordakiler birşey demiyormus da falan filan. Hepsinin dediği gibi temiz benim silkelediklerim diyor. Ya hu tasindigindan beri pencere önlerim kırıntı, oyun hamuru, yemek kalıntısı, kıl, tüy dolu. Beni yalancı çıkartıyor aklı sıra.
Amaaan herneyse işte böyle insanlar her binadan çıkıyor üç beş tane. Altındakini illallah ettiriyor. Piyango da iki seferdir bana vurdu. Ben de kibar kibar rica ediyorum lütfen silkelemeyin diye. Bağır çağır rezil işte. Utana sıkıla söylüyoruz karşıdan gelen muamele böyle. Ama bir daha yapsın o zaman görecek artık tiksindirdiler kendilerinden. İşin kötüsü ev sahibi benimki.

Çamaşır aşması ayrı fecaat zaten. Balkonda oturamıyoruz. Balkonu çarşafla kapatıyor. Yazın yirmidört saat o çarşaflar benim balkonumun içinde. Kışın da öyle hala. Bir gün tepem atacak üzerine sıkacağım zeytinyağını o olacak. Kibarliktan anlamıyor böyleleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…