- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.615
- 723
Aklın yolu bir aynı şeyi düşündüm üsttekiyle anlaşıp, onun da alt balkona silkelemesini istemek falan:) siz şu durumda önce yönetime söyleyin bizim o zamn yaşadığımız ev 4 katli bir binaydi. Şimdiki sitede olsa önce yöneticiye söylerim hala laf anlamıyorsa foto çekip sitenin vatsap grubuna atarım.Onun sesi saat gece 4 e kadar durmuyorki ben o saate kadar yatiyorum malesef. Hemde o saatte bu seferde asagimdaki rahatsiz olur aslinda dedigin guzelde.
Cok iyi yapmissin valla. Aklima ust katindakiyle anlasmak bile geldide ya burasi cok degsik kimse kimseyi tanimiyor kalabalik guvenemeiyorsun insanlara
Bahçeye kırıntıları çırpıyorum.. ama altımda biri olsa dikkat ederdim..Altinizda kimse yoksa birsey diyemem bahceye cirpmanizada kimse birsey demiyorsa sorun yoktur heralde
Ayy kadin asagiya duserse carsaf yerineCekin sizde kalsin o zaman istiyorsa kapiniza gelip alsin
Bencede ona oylesi mustehak ama iste onun ustundeki nasil biri bilemiyorum. Evet yarin hemen gidip sikayet edecem artikAklın yolu bir aynı şeyi düşündüm üsttekiyle anlaşıp, onun da alt balkona silkelemesini istemek falan:) siz şu durumda önce yönetime söyleyin bizim o zamn yaşadığımız ev 4 katli bir binaydi. Şimdiki sitede olsa önce yöneticiye söylerim hala laf anlamıyorsa foto çekip sitenin vatsap grubuna atarım.
Yok sigara kullanmiyorum. Ama aslinda kavgasiz gurultusuz cozummusSigara kullanıyorsanız sigarayla küçük delikler açabilirsiniz örtülerinde.
Ben de böyle manyaklar yüzünden en üst katta yaşıyorum, çok işe yarıyor. Ne tepemde rahatsız eden var, ne bir şey silkeleyen.
bir daha yaptiginda al visne suyunu dok carsafaSelam hanimlar.
Dunden beri migrenim tuttu kafamin agrisindan catlayacagim. Birine anlatmazsam iyice catlayacagim. Ben mi haksizim siz soyleyin.
Bir siitede oturuyorum cok katli 2 yil oldu tasinali ev kendimizin. Ust kattakilerinde ev kendinin. Kadin surekli yukardan birsey cirpiyor balkon yikiyor sulari akiyor vs. Kac kez uyardim cirpma diye pencereden cirpiyor. Site yonetimi giris kata asansor yanina yazi asmis Camdan balkondan birsey silkeleyip atmayin diye.
Dunde yine camdan carsaf silkeliyor. Benim camda az acikti. Cama ciktim cirpma cam acik dedim. Baktim ben kapaliydi dedi. Kapalida olsa cirpma yasak dedim. Herkes cirpiyor bir banami diyorsun hemde benim cirptigim hersey tertemiz dedi. Bende sende ustundekine soyle herkes birbirine soylesin kimse cirpmaz temizse niye cirpiyorsun dedim. Sen cirpiyor musun hic dedi. Bende cirpmiyorum ben dedim. Sen pasakliysan napayim ozaman dedi ve benim sinirlerimi ziplatti. Bagirmaya basladim sinirlenip ben cirpmiyorum diye sen nasil boyle bir sey soylersin vs diye. Ben baklonuma cirpip supuruyorum. Asagidaki insanlar rahatsiz olmasin diye. Kadin tutmus ne diyor.
Sonra ben universite mezunuyum gorgusuz insanlar degiliz biz camdan konusacagina yukariya kapima gel diyor birde. Bende universite mezunuyum neyi nerde yapacagimi iyi biliyorum. Ayrica universite mezunu olmakla gorgunun alakasi yok dedim. Ayy dunden beri sinirimi ziplatti kadin onun yuzunden migrenim tuttu. Uzun oldu kusura bakmayin.
Valla annemin de başına geldi , ne yaptıysak olmamıştı ve kadın aşırı çirkefti.En son çare polisi aradık , işe yaramazsa mahkemeye kadar gidicekti.Polis gelince kadın bir daha hiç bişey silkeleyemedi.Biz de site yöneticisine söylemiştik ama sonuç vermemişti.Esim poliste ona bile soylemedim. O lafi duysa cok sinirlenir.
Kooparatif oldugiicin bastan savma yapmislar tesisati defalarca uyardik yaptrdik usta getrdik dediler ama hala damliyo azda olsa gecende balkonu yikiyodu bnm balkonda camekanli ama oyle boyle bir yikama degil sel goturuyo resmen ciktim cama kolay gelsn tamam camlarim piste bu kadarda olmaz dedim lafi degistrdi:)Banyoda nasil bir göl olduda senin tavanindan aktiki oyle. Borularindan sizdi belkide. Ya insalar anlamiyor iste
Aynı sitede başka binadaymış da ordakiler birşey demiyormus da falan filan. Hepsinin dediği gibi temiz benim silkelediklerim diyor. Ya hu tasindigindan beri pencere önlerim kırıntı, oyun hamuru, yemek kalıntısı, kıl, tüy dolu. Beni yalancı çıkartıyor aklı sıra.Aminn rabbim cikarsin oyle insalardan. Aman benimki oyle yapsa iftira ne atsa daha kotu hasta olurum. Geldikleri yer gibi saniyorlar ama bunu anlamiyorlar. Oturma boyle kuralli yerlerde sen evi aldiginda goruyorsun nasil bir yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?