- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi burcubahar0635
Hayır onu kastetmedim canım zaten.. Müstakil bir evde beslenebilir ama apartman gibi çok ailenin bir arada yaşadığı yerlerde sıkıntı..Canım fino bu bahçe köpeği değil ki ev köpeği![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır onu kastetmedim canım zaten.. Müstakil bir evde beslenebilir ama apartman gibi çok ailenin bir arada yaşadığı yerlerde sıkıntı..Canım fino bu bahçe köpeği değil ki ev köpeği![]()
Elektrik vermiyor bir ses dalgası veriyor. .köpek bu sesi duyunca etkilenip susuyor. .bunun evde herhangi biryere takilanida var..oda olabilir
Bibi bu tasmaların farklı tipleri var. Bazıları hafif düzeyde şok veriyor, bazıları ses çıkarıyor, bazıları da koku/tad yayıyor. İlla elektrikli olanın kullanılmasına gerek yok.
Bir de o şokun dereceleri var, adam çıplak boynuna en yüksek dozu verdiyse yamulur tabii.
İyi bari şoklu olan ne olursa olsun kötü geliyor bana.Elektrik vermiyor bir ses dalgası veriyor. .köpek bu sesi duyunca etkilenip susuyor. .bunun evde herhangi biryere takilanida var..oda olabilir
Genelde küçük köpek sahipleri köpeklerine ciddi anlamda eğitim vermeye gerek görmüyor. Evde yalnız kalmaya da alıştırmıyor.İyi bari şoklu olan ne olursa olsun kötü geliyor bana.
Hayvan bu sonuçta ama besleyenlerin verdiği eğitimlede alakalı bence, bizim kanişimiz vardı onlarda finolar gibi çok havlayan koca sesli köpekler ama bizimki nerdeyse hiç havlamazdı havlasada kızınca susardı![]()
Bildiğim kadarıyla yok ama baksana savcılığa kadar gidicek nefret edenler varApartman yönetmeliğinizde evcil hayvan beslenmesine dair yasak var mı?
Apartman yönetmeliğinde yasaksa ırk hiç fark etmez, pincher da olsa st bernard da olsa tahliye edilir.Bildiğim kadarıyla yok ama baksana savcılığa kadar gidicek nefret edenler varama sanmıyorumki finolara birşey yapılsın
aynı apartmanda olup kedi beslenmemesini isteyen arızalar bile çıkabiliyor sanarsın onun evinde besliyoruz
![]()
Keşke İHM olduğu gibi HHM de olsaydı. .yazık. .Apartman yönetmeliğinde yasaksa ırk hiç fark etmez, pincher da olsa st bernard da olsa tahliye edilir.
Mahkemeye giderse şikayetçi daireden desibel ölçümü yapılır, ölçüm sonucunda havlama sesi yasal ses sınırlarının üstündeyse yine ırk fark etmeksizin tahliye edilir. Köpeğin sesi sınırların altındaysa bir şey yapılmaz.
Başka sebeplerle mahkemeye gidilirse başka şeyler yapılır tabii.
Bence ilk once komsuyu uyarin.
Yani burda bos yere tasma susturucu felan siz düşünmeyin.
Komsuyu uyarin o zaten insansa kendi çözümünü bulacaktir.
Baktiniz bulmadi siz devreye girersiniz.
Iyyy, fino kopeklerden nefret ederim.
Hayvani ac falan mi birakiyorlar, ilgilenmiyorlar mi acaba.
Ben olsam havlamaya basladigi an sesini kaydederim, belediyeye sikayet ederim, gelip olcmelerini isterim.
Uyariya ragmen devam ediyorlarsa savciliga giderim.
Kimse kimsenin evcil hayvaninin ya da cocugunun gurultusunu cekmek zorunda degil.
Canım bunlar afedersin ailecek hayvanlar anasıyla kızı oturuyo evde bile topuklu terlikle gezen tipler. İnsan olsa zaten yapmazdı hiç muhattap olmaya değmeyecek insanlar.Her allahın günü bakkala bile giderken topuklu ayakkabı giyiyolar asansör de yok üçüncü kattan pat pat pat ayaklarını vura vura iniyo çıkıyo günde 4-5 kez. Köpek de şartlanmış o sese apartmanda topuk sesi duyunca sahibi geliyo sanıp devamlı havlıyo o topuklularla öyle bi inip çıkıyolar ki ev sallanıyo bunlar girip çıkarken
Ben olsam yine 1 kere uyarirdim olmadi sikayet ederdim canim sen baska napabilirsin ki. Apartmanin yoneticisi varsa ilk ona soylerdim yoksa belediyeye soylerdim. Sen bada cikamazsin. Tasma alsan al bunu köpeğine tak diyemezsin yapmaz zaten susturucu dalga yayan aleti felan da hiç ugrasamazdim sonra kadin öğrenir gelir basina o senden şikayetçi olur kopegime kasti var diye yada kopege bir sey olacağı tutar senden bilir zaten susturucu takmis kopegime o zarar verdi vs diye neleri var.
Yönetici kendisi :) bi de bu arada baktım zaten o susturuculara şimdi.Hem kedi hem köpek için hepsi.Benim de evde kedim var işte o yüzden onu kullanamam. Konuşunca da bu sefer daha beter pislik yapacaklar diye düsünüyorum nedense.